Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ε ΨΙΤ ΚΟΡΟΪΔΑ… ΟΙ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΣΟΥΝ

Αυτοπροσδιορίζομαι ως "αντιεξουσιαστης"... Αυτοπροσδιορίζομαι ως "σωτήρας"... Πάμε να πιάσουμε γι ακόμη μια φορά μαλάκα το πόπολο. Οι εντολές από τα αφεντικά είναι σαφείς. Δεν επιδέχονται αμφισβήτηση...

Κι ενώ έξω παιζόταν γι ακόμη μια φορά το γνωστό θέατρο που θέλει το πόπολο αποβλακωμένο… το κατοχικό κοινοβούλιο με τα σηκωμένα χεράκια των κατ επάγγελμα Πιλάτων, ψήφιζε ένα ακόμη κατοχικό φορολογικό νομοσχέδιο…


Πρόκειται για φορολογικό νομοσχέδιο – δολοφόνο που καταδικάζει με τρόπο αδίστακτο την κοινωνία στο ρόλο του μόνιμου υποζυγίου, και αναγορεύει τα κατοχικά θησαυροφυλάκια σε αποκλειστικό αποδέκτη χαρατσιών, εισφορών, προστίμων και λοιπών κεφαλικών φόρων που υπαγόρευσαν οι συμμορίες των υποτιθέμενων «σωτήρων» μας.

Συνένοχοι και οι δυό…
Τόσο οι χρήσιμοι ηλίθιοι και τα τσιράκια που τους αβαντάρουν, όσο και τα εντεταλμένα τάγματα της ντροπής με προεξάρχοντα τον υπουργό – μαριονέτα με αντικείμενο εργασιών, τη διασάλευση της δημόσιας τάξης.

Κομμάτια και οι δυό στην ίδια ελεεινή χορογραφία, με τους «κλέφτες κι αστυνόμους» να μεγαλουργούν επί σκηνής, κι από κάτω το αποβλακωμένο πόπολο, παθητικός θεατής την ώρα που στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα τη ζωή, τις ελπίδες του, και αυτά ακόμη τα όνειρά του...


Οι μεν και οι δε…
Οι μεν σαχλαμαρίζουν αμπελοφιλοσοφώντας, διεκδικώντας λέει το δικαίωμά τους να βαφτίζουν «χώρους πολιτισμού»… «εστίες αυτοοργάνωσης»… «πεδία δημιουργίας και αλληλοβοήθειας»… και λοιπά κουραφέξαλα, χώρους που κατέλαβε αυθαίρετα ένα ιδιότυπο κοπριταριό, νομίζοντας – ή πιο σωστά βαυκαλιζόμενο – ότι έτσι κάνει την επανάστασή του.

Οι δε επεμβαίνουν για να αποκαταστήσουν υποτίθεται τη διασαλευμένη νομιμότητα, και το παιχνίδι της κατά παραγγελίαν αποβλάκωσης έχει ήδη αρχίσει…

Βρε καλώς τους τρομοκράτες…
Που έτσι κι αλλιώς αποτελούσαν διαχρονικά το χρήσιμο σασπένς στα βρώμικα παιχνίδια της πολιτικής εξουσίας. Μιλάμε εδώ για μια ιδιότυπη συνομοταξία χρησιμότατων ηλίθιων, που όταν η συμμορία του Καστελόριζου άνοιγε τις κερκόπορτες της χώρας, είχαν πέσει σε χειμερινό λήθαργο μέσα στο κατακαλόκαιρο της ντροπής…

Και ξαφνικά αφυπνίστηκαν, βάζοντας φωτιές στις εξώπορτες και στα κάγκελα πολυκατοικιών, την ίδια στιγμή που τα πολιτικά ανδρείκελα δολοφονούν κυριολεκτικά την Ελληνική κοινωνία.

Τους ξεβρακώνουμε??? Πάμε λοιπόν…
  • Ποιο δρόμο διάλεξε λοιπόν η πρώτη ομάδα χρήσιμων ηλίθιων που αυτοπροσδιορίζονται ως «αντιεξουσιαστές»???
Επέλεξαν όχι μόνο ν αφήσουν ανενόχλητους εκείνους που αυτοπροσδιορίζονται ως «σωτήρες», αλλά με τη στάση τους και την ατζέντα τους, να καταστήσουν ευκολότερο το ολέθριο και εθνοκτόνο τους έργο.

Τι κατέλαβαν λοιπόν οι «επαναστάτες» μπακαλόγατοι της Νέας Εποχής???
Χώρους που αν ήθελαν απλά ν δημιουργήσουν «πολιτισμό» και «αλληλεγγύη», δεν είχαν κανέναν απολύτως λόγο να τους καταλάβουν αλλά θα επέλεγαν απλά να τους χρησιμοποιήσουν, με τη δοκιμαζόμενη κοινωνία συμμέτοχη και πρωταγωνιστή.

Τι δε διανοήθηκαν να καταλάβουν οι νεόκοπα επαναστατημένοι «αντιεξουσιαστές» μας???
Το αυτονόητο. Τα κέντρα άσκησης πολιτικής εξουσίας… Τα σημεία οργάνωσης της εφόδου των αδίστακτων σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας… Τις δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν ως άντρα μέσα από τα οποία εξαπολύεται η γενικευμένη επίθεση σε βάρος του εργαζόμενου λαού… Το κοινοβούλιο της κατοχής που ως εκτροφείο πολιτικών ανδρεικέλων νομοθετεί ότι του υπαγορεύουν, παραδίδοντας ολόκληρη την κοινωνία στα κατοχικά κολαστήρια.

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζουν λοιπόν οι μασκαράδες του αντιεξουσιασμού???
Ο ρόλος του πλέον πολύτιμου δεκανικιού της εξουσίας. Της δίνουν τροφή και άλλοθι για να στήσει την επικοινωνιακή παραμύθα της, και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να νομοθετεί ανεμπόδιστη και να καταστρέφει τη ζωή μας.

Κι άντε τώρα να εξηγήσεις…
Στους κάθε λογής αβανταδόρους τους, πως στο προτεκτοράτο της ξένης κατοχής, δε νομοθετούν οι βίλες αλλά συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα, που ούτε κατά διάνοια σκέφτονται να αγγίξουν.

Άντε να τους εξηγήσεις, ότι αντίσταση δεν είναι το κοπροσκύλιασμα…
Σε μικρές και μεγαλύτερες «βίλες» σε όλη την Ελλάδα, αλλά ο προσανατολισμός στην πραγματική εξέγερση με την κοινωνία πρωταγωνιστή, και με στόχο την ανατροπή του ίδιου του συστήματος.

  • Στον αντίποδα η δεύτερη ομάδα χρήσιμων ηλίθιων…
Εκείνη που βαυκαλίζεται ότι υπερασπίζεται τη νομιμότητα σε μια χώρα που ο βιασμός της εθνικής αξιοπρέπειας παράτησε ακόμη και τα στοιχειώδη προσχήματα με ευθύνη της παρέας του Καστελόριζου, και επιδίδεται μετά μανίας σε καθημερινές πράξεις ανομίας με το βιασμό του κοινοβουλίου… Του Ελληνικού Συντάγματος… αλλά και των πλέον στοιχειωδών κανόνων λειτουργίας της ίδιας της δημοκρατίας.

Άντε να εξηγήσεις σε όλους αυτούς…
Όργανα της τάξης… Δημοσιογράφους… και λοιπούς πολιτικούς παρατρεχάμενους, πως αν αυτό για το οποίο νοιάζονται πραγματικά, είναι ο θρίαμβος της νομιμότητας και της δημοκρατίας, θα πρέπει να στραφούν συντονισμένα και αποφασιστικά απέναντι στους πολιτικούς τους προϊστάμενους και εντολοδόχους, και μαζί με το λαό να πρωτοστατήσουν στην πάλη για την ανατροπή και την παραδειγματική τιμωρία τους…

  • Όσο για την κορυφαία ομάδα των χρήσιμων ηλίθιων, των τρομοκρατούληδων του μισθολόγιου…
Αυτούς δε χρειάζεται να τους ξεβρακώσει κανείς. Είναι ξεβράκωτοι από μόνοι τους.

Και μόνο αφελείς δεν μπορούν πλέον να καταλάβουν, γιατί όλα τούτα τα καλόπαιδα σιώπησαν όταν βγήκε στο σφυρί η εθνική αξιοπρέπεια, και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχουν, σήμερα που τα κατοχικά ανδρείκελα πιεσμένα από την ανεξέλεγκτη τροπή των εξελίξεων (λίστα Λαγκάρντ κλπ), νομοθετούν τον επίλογο της τελευταίας πράξης του Ελληνικού δράματος.

Εεεε…  Ψιτ… Μάγκες…
Δε νομοθετούν οι εξώπορτες και τα κάγκελα των πολυκατοικιών που τους έχετε αλλάξει τον αδόξαστο με τα πυροτεχνήματά σας.

Πολιτικά ανδρείκελα νομοθετούν… Do you know τι θα πει τούτο???

Όσο εσείς ασχολείστε με τα κάγκελα των πολυκατοικιών βρε άθλιοι τζιτζιφιόγκοι, το πραγματικό κάγκελο- εκείνο της πουτάνας – γίνεται μέσα στο κατοχικό κοινοβούλιο της ντροπής, κι εσείς απλά σαχλαμαρίζετε σαν φοβισμένες σκιές που τρέμουν μη τους δει το φως του γλόμπου…

Εεεε ψιτ… κορόιδα…
Δε σας φταίνε οι εξώπορτες που καταστρέφετε και που δεν έχουν τη δυνατότητα να σας σφαλιαρίσουν. Αυτό που φταίει είναι οι πολιτικές που κλείνουν οριστικά τα εργοστάσια που κατασκευάζουν εξώπορτες, και σ αυτές τις πολιτικές σεις είστε οι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοι.

Άδικα σαχλαμαρίζετε λοιπόν…
Η κοινωνία που καθημερινά βουλιάζει στη δυστυχία και την απόγνωση σας πήρε χαμπάρι. Τόσο εσάς όσο και το πολιτικό προσωπικό που χρησιμοποιεί τη γελοία παρουσία σας για να τη στείλει μια ώρα αρχύτερα στον κοινωνικό και εθνικό Καιάδα…

Τους μόνους που ξεβρακώνετε λοιπόν, είναι τα ίδια τα αφεντικά σας που σας χρησιμοποιούν για να στεριώνετε την εξουσία τους...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου