Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ

«Κουμπάρα έχεις λεφτά;» -Καλέ, τι περονόσπορος έχει πέσει στη Νέα Δημοπρασία; Κάθε τόσο ένα μεγάλο στέλεχος της κατηγορείται και καταδικάζεται για διάφορα κακουργήματα. Ατζαμήδες παιδί μου, ατζαμήδες κι ανίκανοι. Από το 1974 κλέβουν, κάνουν κομπίνες, απάτες κι ακόμη τους πιάνουν. Ανεπίδεκτοι μαθήσεως...

Να μου ο θυμηθείτε: Το επόμενο συνέδριο της ΝΔ, θα γίνει στο προαύλιο του Κορυδαλλού. Τα μάθατε για την υποψήφια της ΝΔ που τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην Α΄ Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μαζί με το σαμαρά, τον Πανίκα, τον σύμβουλο στον ΕΟΤ και όλα τα καλά παιδιά που αγωνίζονται υπέρ πίστωσης και παρτίδος; Φυσικά και το Δούκα, δεν τον ξέχασα. Την κατηγορούν "ότι μεσολάβησε...


Λόγω των γνωριμιών της σε Δήμους και Περιφέρεια, σε κάποιες υποθέσεις απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας, οι οποίες όμως, σύμφωνα με την ίδια, πληρούσαν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις". «Το έκανα για ανθρωπιστικούς λόγους»!!! 
Έκανε εικονικούς γάμους, προφανώς για οικονομικά και πολιτικά οφέλη, αλλά τι ωραία το διατύπωσαν έτσι; Κατά τα άλλα, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει. Όταν λέγαμε για κυκλώματα, που ζουν σε βάρος των μεταναστών, που εκμεταλλεύονται καταστάσεις τι οποίες φτιάχνουν οι ίδιοι, μας λέγαν "άντε καλέ...".

Αλλά είναι απίθανοι και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Ο ένας «δεν ξέρω τι έγινε το DVD», ο άλλος δεν γνωρίζω, αυτή όμως είπε το καλύτερο.
Σε πιστεύω χρυσή μου. Εκεί στη Νέα Δολοφονία, ρέει ο ανθρωπισμός από τα μπατζάκια σας. Γι αυτό κάνετε «ευθανασία» κόβοντας τις συντάξεις, τους μισθούς και την ασφάλιση του κόσμου. Γι ανθρωπιστικούς λόγους. Αλλά να σε ρωτήξω μια και μόνη ερώτηξη;
Αν, ο μη γένοιτο, έβγαινες βουλευτίνα, μάλλον επειδή έχεις τόσο ανθρωπισμό, δεν θα ψήφιζες εσύ τα περί ανακατάληψης των πόλεων, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα χαράτσια κλπ. Δεν άκουσα τι είπες; Τίποτα...
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν δίνουν χαρτιά; Δεν είναι δωρεάν, κοστίζουν φράγκα και ψήφους.

Και φυσικά εδώ δεν φταίνε εκείνοι που παντρεύτηκαν, οι απελπισμένοι και τα θύματα, αλλά η προξενήτρα κι οι νοσηροί εγκέφαλοι, που κερδίζουν από τον πόνο. Θέλουν ακόμα, να μας εθίσουν στη μπόχα τους, για να μην τους μυριστούμε, όταν θα μας ξανακλέβουν.

Αλλά τι γρήγορα τα κουκουλώνουν ε; Αν ήταν, λέμε τώρα, υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ; Θα είχαν κάνει αφίσα τη φάτσα της, αυτής και των συγγενών της μέχρι 5ου βαθμού και θα τις κολλούσαν στο δρόμο. Όλο το 2013 δε θα ακούγαμε άλλη είδηση πρώτη.  
Ακούσατε τίποτα ξανά με εκείνο το τεφαρίκι του ΕΟΤ, που τον πιασαν για πλαστογραφία; Σε 24, ώρες έγινε αόρατος. Stealth αεροπλάνα, πλοία, ακόμα και άρματα, έχω ακούσει. Όμως μόνο η ΝΔ έχει τα stealth λαμόγια.
Μια και είπα λαμόγια, πως μου ήρθε ξαφνικά και θυμήθηκα ένα μπουμπούκι. Τον είπε βλάκα ο Χαϊκάλης και έφυγε. Μετά ο Χαϊκάλης ζήτησε συγνώμη.
Βρε συ Παύλο, λέτε μια αλήθεια εσείς οι πολιτικοί, πιο σπάνια κι από οξυγόνο στην ατμόσφαιρα της Σελήνης και ζητάς συγνώμη;  Άλλωστε αυτός είναι βλάκας, εσύ γιατί ζητάς συγνώμη; Ο καθωσπρεπισμός μας μάρανε.

Μπορούν να βάλουν τα ΜΑΤ να χτυπάν παιδιά, γέρους κι εργαζόμενους, μπορούν να πεθάνουν χιλιάδες από τα μέτρα πείνας και χρεοκοπίας, μπορούν ακόμα και να παραχαράσσουν ή να χαλκεύουν δηλώσεις αντιπάλων, να κατηγορούν αθώους, αλλά μην ακουστεί μια βρισιά.
Μπορεί να εκπορνεύουν μια ολόκληρη χώρα αλλά δεν μπορούν να δείξουν τα αποτελέσματα της εξαθλίωσης. Απαγορεύουν να δείχνουμε φτωχούς και άστεγους χωρίς τη συναίνεσή τους. Το σέβομαι.  


Όμως όταν τους κάνετε κανάγιες πολιτικοί και ρεμάλια δημοσιογράφοι, άρρωστους, πένητες, φτωχούς, ξεσπιτωμένους, πεινασμένους και ξεπαγιασμένους είχατε κανενός τη συναίνεση; Άντε να χαθείτε γελοίοι...
Μια κι είπα γελοίος. Ο ΓΑΠ πάει περιοδεία σε όλες τις χώρες. Επίσημα για να διασκεδάζει τον κόσμο. Τέτοιο νούμερο, κρίμα να μείνει μόνο Ελλάδα. Στα μουλωχτά ψάχνει για κρησφύγετο, που θα πάει ο καταλληλότερος του 80% μετά τη βέβαια πτώση του συμμαθητή του. Ο Τούρκος τον υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Εκτός από το γέλιο, που σίγουρα θα του χαρίσει, του είναι και υποχρεωμένος.

Κάθε φορά που ο ΓΑΠ έπιανε πόστο ένας μεγάλος «κίνδυνος» για τη γείτονα και σύμμαχο έφευγε απ υη μέση. Όταν ήταν στο Εξωτερικών πχ, προδόθηκε (άραγε από ποιους δοσίλογους;) ο Οτσαλάν. Όταν έγινε πρωθυπουργός παρόπλισε τα αεροπλάνα, τα πλοία και το στρατό. Μόνο "μεγάλοι στρατηλάτες", κατάφεραν τέτοιες καταστροφές σε στρατούς. Εντάξει, αυτοί έσφαξαν τους στρατούς και λεηλάτησαν τις χώρες των εχθρών τους, όχι τους δικούς τους...  

Και φυσικά η θέση του είναι στο Πανεπιστήμιο. Σε κάθε Πανεπιστήμιο. Για πειραματόζωο. Τον εξετάζουν όλες οι διάνοιες και δεν μπορούν να εξηγήσουν, πως ένας με μυαλό πατημένου φουντουκιού, κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός. Θα τον πάρουν και στο Πεντάγωνο. Θα τον κλωνοποιήσουν για να αποκτήσουν το χειρότερο όπλο μαζικής καταστροφής από την εποχή που ένας αστεροειδής αφάνισε τα ¾ της ζωής του πλανήτη. Τι πυρηνικά κι αηδίες...
Κατάλαβε κάτι ψηφοφόρε. Όσο βάζεις επικίνδυνα κωλόπαιδα (δεν είναι κακιά λέξη την είπε το Mega),  να σε κυβερνάνε, τόσο θα είσαι σε κίνδυνο. Όταν αποφασίσεις να απαλλαγείς από τους απατεώνες και όλο τους το σόι, τότε μόνο θα ηρεμήσεις.

Αλλά αυτό δεν γίνεται μ ένα σύστημα, που σε κάνει εξαρτώμενο απ αυτούς. Που σε κάνει, ενώ σε μισούν και σου προξενούν αηδία, να τους παρακαλάς, για μια θεσούλα των 500€, μπας και γλυτώσεις απ’ την κρίση. Να δέχεσαι να πεθάνεις με 300€ σύνταξη, γιατί φοβάσαι.
Κοίτα τι είναι κι αναλογίσου. Σου αξίζουν να σε διατάζουν;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου