Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ

ΑΔΩΝΙΣ -ΨΙΝΑΚΗΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ 1Υπάρχει Έλληνας που να δηλώνει με υπερηφάνεια, ότι ξεπούλησε δημόσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ περιουσία στους Τούρκους;;; Και σε παραμεθόρια με τους Τούρκους περιοχή;;; Προφανώς όχι!!!

«Έλληνες» όμως που να το κάνουν, δυστυχώς υπάρχουν!!! Είναι οι απόγονοι του Εφιάλτη, του Νενέκου, του Πηλίου Γούση και των δωσιλόγων της Κατοχής!!!

Ένα από αυτά τα ανθελληνικά τομάρια, είναι ο αμετανόητος μνημονιόδουλος, προκλητικότατος και σιχαμερός πατριδέμπορας, Άδωνις Γεωργιάδης!!!

Ακούστε και φρίξτε με αυτά που λέει στο βίντεο!!!




ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (!!!) ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Επαναλαμβάνουμε την ιστορική ρήση του Γέρου του Μωριά, με την ελπίδα να βρεθεί ένας νέος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που θα τακτοποιήσει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ αυτούς τους αλητοειδείς νεογενίτσαρους, που προδίδουν καθημερινά την Ελλάδα και μάλιστα προς όφελος των Τούρκων σφαγέων των παππούδων μας:
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Δεν αρκεί να περιοριζόμαστε στον φούστη ηδονοβλεψία ενεργειών της γ... του, έναν κλασικό αναλώσιμο καραγκιόζη πατριδοκάπηλο. ΠΡΕΠΕΙ να επικεντρωθούμε στον πλέον επικίνδυνο πατριδοκάπηλο, που το έπαιζε και…. Μακεδονομάχος, τον πολιτικό αληταρά και ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, ο οποίος μάζεψε και επιβράβευσε αυτό το τηλεοπτικό κατακάθι, για να το χρησιμοποιούν οι ξένοι πάτρωνες στα υπονομευτικά τους σχέδια. Το κάθαρμα ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΠΕΝΑΚΗΣ, είναι εκατό (100) φορές πιο επικίνδυνος ΠΡΟΔΟΤΗΣ από τον καραγκιόζη και σκουπίδι Άδωνι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Μαζί με το σιωνιστικό ψευδοΠΑΣΟΚ, πρέπει να διαλύδουμε και τη, επίσης σιωνιστική, τη κάλπικη Νέα Δημοκρατία και όλη τη κοινοβουλευτική σιωνιστική λαίλαπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου