Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ "ΜΕΛΕΤΗ" ΕΝΟΣ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΥ

Η αιθαλομίχλη, ο πόλεμος του καυσόξυλου και τα μεταπτυχιακά του υιού Σαμπατακάκη...

ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΚΕΕΛΠΝΟ -ΥΓΕΙΟΝΟΛΟΓΟΣ MSc 
Τον μικρό Στέφανο, γιο του Μιχάλη του άσφαιρου καραμπινιέρου του ΣΕΥΥΠ, τον ξαναμάθαμε προσφάτως, με τις επιστημονικές αρλούμπες, περί δημιουργίας τοξικής αιθαλομίχλης από τη καύση καυσόξυλων στα τζάκια και στις ξυλόσομπες!!!

Επειδή ακόμα δεν έχει σκάσει ο φρονιμίτης του και παρασέρνεται από το παιχνίδι, το κάθε είδους παιχνίδι, του πολιτικού μη αποκλειομένου (τουναντίον τον θρέφει), ο μικρός Στέφανος ξεχνιέται.

Έτσι, όταν η εγκεφαλικά καθυστερημένη μαμά ΧΟΥΝΤΑ του ζήτησε να επιτεθεί στα καυσόξυλα, στις σόμπες και στα τζάκια, επειδή χάνει χαράτσια από τη μείωση κατανάλωσης του δυσώδους, βλαβερού, αλλά φορολογικά εξαίσιου πετρελαίου, το μακακισμένο κατάλαβε, ότι... 


ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ -ΚΕΕΛΠΝΟ 1Καιρός πονηρός που είναι, είχε ξεχάσει να φτιάξει μια σχετική αμελέτητη, δια πάσαν χουντική χρήση και πάσαν μαλακία και έγραψε προχθές μια παπαριά.

Η παπαριά του μικρού Στέφανου, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, της αρχικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ άποψης της κυβέρνησης του Λονδίνου του…. 1952, που είχε συνταχθεί κατά κυβερνητική παραγγελία, για να ενοχοποιήσει τους θανάτους χιλιάδων Λονδρέζων από το ΤΟΞΙΚΟ ΧΗΜΙΚΟ ΝΕΦΟΣ, τον χειμώνα του 1952!!! Ήταν τέτοιος ο πανικός τότε των Λονδρέζων Σαμπατακάκηδων, που στην αρχή είχαν δημοσιεύσει μελέτη αμελέτητων, περί ευθύνης του ιού της…. γρίπης!!!

Τελικά οι «Σαμπατακάκηδες» του Λονδίνου (διότι εν προκειμένω για επιστήμονα Σαμπατακάκη μιλάμε) κατέληξαν πιο κοντά και ενοχοποίησαν ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ τα καυσόξυλα!!! Έπρεπε να περάσουν μερικά χρόνια, για να αντιδράσει η επιστημονική κοινότητα και να αντιδράσει και να επιρρίψει ευθύνες στη βιομηχανική υπερπαραγωγή κυρίως χημικών προϊόντων και παραγώγων ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ και ΒΕΝΖΙΝΗΣ, καθώς και στην αλόγιστη υπερχρήση αυτοκινήτων!!! Μιχαλάκη…..

ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ -ΚΕΕΛΠΝΟ 2Εδώ ας μη το ψάχνουμε ηθικά ακόμα, διότι η παρούσα επιστημονική και αντιπνευματική κοινότης, έχει λόγους να είναι ναρκωμένη και ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ!!!
Για όσους συνέλληνες δεν κατάλαβαν ακόμα, η καύση ξύλων βγάζει καπνό και τέρμα. Η καύση ΟΜΩΣ πετρελαίου, βενζίνης και χημικών ΤΕΧΝΗΤΩΝ ανθρακοειδών, παράγει ΑΙΘΑΛΗ, η οποία ναι μεν έχει και καπνό, αλλά η διαφορά της από τον καπνό των καιόμενων καυσόξυλων έγκειται, στο ότι η ΑΙΘΑΛΗ συμπεριλαμβάνει όλα τα τοξικά χημικά δηλητήρια, που γνωρίζει η επιστημονική κοινότης των μη ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ εδώ και 90 περίπου χρόνια. Αυτό το εκρηκτικό δηλητηριώδες μείγμα, ένεκα της καύσης πετρελαιοειδών, το οποίο οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ βάφτισαν ΑΙΘΑΛΗ, κάτω από συγκεκριμένες καιρικές και γεωλογικές (βουνά στα πέριξ) συνθήκες εγκλωβίζεται στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας μεγαλουπόλεων και δημιουργούν αυτό που όλοι, σχετικοί και ΑΣΧΕΤΟΙ, αποκαλούν ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ.

ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ -ΚΕΕΛΠΝΟ 2Δεν φτάνει που πριν λίγες μέρες οι χουνταίοι έβγαλαν τον μικρό Στέφανο Σαμπατακάκη του ΚΕΕΛΠΝΟ, γιο του αρχικαραμπινιέρου του ΣΕΥΥΠ Μιχάλη Σαμπατακάκη (ελάτε τώρα μη κάνετε περίεργους συνειρμούς) να πει τις παπαριές, αλλά το συνδύασαν οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ και με τα διαφυγόντα κέρδη των χουντικών ληστών από χαράτσια πετρελαίου!!! Επίσης, ο πολιτικός εκκολαπτόμενος πολιτικός βλαξ Στέφανος Σαμπατακάκης, γνωρίζοντας ότι λέει παπαριές κατά ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ των αφεντικών του, έβαλε και ολίγη από χημικά στις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΙΣΧΡΕΣ δηλώσεις του, ….συμβουλεύοντας τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής, να σταματήσουν τη καύση μοριοσανίδων (που περιέχουν κόλλες) και κουφωμάτων (που περιέχουν …τόνους λαδομπογιές), διότι ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ!!!

Όπως καταλαβαίνετε, ο Μπαρμπανίκος δεν ήθελε περισσότερα για να καταλάβει τη νέα απάτη της χούντας των Αθηνών και του Σαμαρά-Μπενάκη, ώστε να ψάξει και να βρει το κάτι παραπάνω. Έμαθα πολλά για αιθαλομίχλες, αλλά έμαθα και ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

1.—- Κατ΄ αρχήν, από τότε που διορίστηκε με την αξία του, ο γιος του Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ, στο αμαρτωλό από κάθε άποψη ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτοπροσδιορίζεται:
ΚΕΕΛΠΝΟ — Γραφείο Περιβαλλοντικής Υγείας
Υπεύθυνος:  Σαμπατακάκης Στέφανος
Χημικός Υγειονολόγος Μηχανικός MSc

Αυτός ο βαρύγδουπος τίτλος στην ΕΠΙΣΗΜΗ σφραγίδα του υιού Σαμπατακάκη, -Υγειονολόγος και MSc (Master of Science)- υποδηλώνει σαφέστατα, ότι ο μικρός Στέφανος κατέχει εξειδίκευση υγιεινολόγου και μεταπτυχιακό τίτλο MSc (Master of Science), διεθνώς αναγνωριζόμενο!!! Είναι όμως έτσι???

ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ -ΤΕΙ ΑΘ- ΑΠΟΡΡΙΨΗ2.—- Η έρευνά μου έδειξε, ότι ο Στέφανος Σαμπατακάκης του ΚΕΕΛΠΝΟ, πέρασε τον Ιούνιο του 2010 από συνέντευξη για να εισαχθεί στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), για να αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο διετούς φοίτησης. Η συνέντευξή του εγκρίθηκε με την απόφαση ΔΥ2α / Γ.Π.92090 της τότε Υπουργού Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στο τμήμα διοίκηση υπηρεσιών υγείας. Αυτή του η κίνηση ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ότι δεν διέθεται μεταπτυχιακό τίτλο και ότι η διεκδίκηση μεταπτυχιακού στη «διοίκηση υπηρεσιών υγείας» μέσω της ΕΣΔΥ, δεν τον καθιστά υγειονολόγο. Έτσι κι΄ αλλιώς τον τίτλο τον χρησιμοποιεί παλαιόθεν.

3.—- Λίγους μήνες μετά και ενώ είναι φοιτητής στην ΕΣΔΥ και συγχρόνως εργαζόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ (από το οποίο λαμβάνει τις αναγκαίες φοιτητικές άδειες μετ΄ αποδοχών), ο Στέφανος Σαμπατακάκης του ΚΕΕΛΠΝΟ, υποβάλει αίτηση στο ΤΕΙ Αθηνών, προκειμένου να προσληφθεί ως διδάσκων ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, στη «Θεωρία Δημόσιας Υγιεινής και Υγιεινής Περιβάλλοντος!!! ΕΥΤΥΧΩΣ για το περιβάλλον, εκεί στο ΤΕΙ Αθηνών τον ΑΠΟΡΡΙΨΑΝ, επειδή δεν κατείχε μεταπτυχιακό διδακτορικό τίτλο!!!

4.—- Τώρα, να είσαι γιος του κέρβερου των σκανδάλων υγείας-πρόνοιας Μιχάλη Σαμπατακάκη, να συναναστρέφεσαι καθημερινά καθηγητάδες και προφεσόρους και να μη κατέχεις ούτε μάστερ, ούτε ντοκτορά και πιθανόν κάποιοι να τον χλευάζουν για τη σφραγίδα του, είναι κίνητρο για να μη το βάλεις κάτω. Έτσι, ο μικρός Στέφανος Σαμπατακάκης, ο ίδιος που καταδίκασε τα καυσόξυλα σε αιώνια ….ακαυσία, ανοίγει ξανά τα πανιά του, γιατί σκοπός της ζωής του είναι να βγάλει πολλούς Χημικούς υγειονολόγους μηχανικούς, που όλοι μαζί, θα μας σώσουν κάποια στιγμή από τις τοξικές αιθαλομίχλες.Έτσι, πριν λίγες μέρες, από ηλεκτρονικά κατάστηχα της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ 14-12-2012, μαθαίνουμε, ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το βλαστάρι του Μιχάλη, έχει γίνει δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας του Τομέα Χημικών Μηχανικών, με θέμα «Ανάπτυξη Συστήματος Επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης ΥΓΡΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ»

ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ -ΥΠΟΨ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΧΗΜ ΜΗΧ

Σε τέτοιες περιπτώσεις, με τέτοιο ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, το βρίσκω άσκοπο να αναφωνήσω, ότι πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με τη περίπτωση του κυνηγού των καυσόξυλων. Σάμπως και που τόσες φορές που φωνάξαμε για τον επιφανή μπαμπά όλων των χουντικών καθεστώτων, έγινε τίποτα???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου