Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ

Τα 44.000 οχήματα του δημοσίου, εφ΄ όσον χρησιμοποιούνται για ιδιωτικές ανάγκες υπαλλήλων συγγενών υπουργών, βουλευτών και γενικών…θα ακολουθούν τους χρήστες τους στην απομαχίαν κατά τη συνταξιοδότησή τους...!!!

Διαβάσαμε, ότι ο Παπακωνσταντίνου, σαν κοπρίτης υπουργός οικονομικών, είχε παραγγείλει θωρακισμένη BMW αμύθητης αξίας και εξοργιστικού κόστους λειτουργίας και συντήρησης αλλά τον πρόλαβε η πτώση του γκαγκά Παπανδρέου.

Αναλαμβάνοντας με την κυβέρνηση του τραπεζίτη ληστή Παπαδήμο, ο παχύσαρκος ληστής Βενιζέλος, το υπουργείο οικονομικών, κληρονόμησε και τη θωρακισμένη BMW. Φεύγοντας από τη κυβέρνηση... 


Ο πολιτικά αλητήριος Βενιζέλος λόγω ανάληψης του νεκρού ΠΑΣΟΚ και λόγω των επερχόμενων τότε εκλογών, ο παχύσαρκος εγκέφαλος κατάργησης του Συντάγματος και νομιμοποίησης όλων των κυβερνητικών ληστειών της τελευταίας 20ετίας, θέλοντας να μας ξαναδείξει πόσο χέστης είναι, «ξεχνά» να επιστρέψει τη θωρακισμένη BMW και τη παίρνει στο εξοχικό του, να έχει να παίζει και να εκπαιδεύεται η εγγονή του Μπακατσέλου, ώστε να μας ληστεύει αυτή στο μέλλον, επιτυχώς.

Η παρέα του Τόμσεν, επειδή κανένας δεν της δίνει στοιχεία για τις σπατάλες που έχουν αποτρελαθεί οι σκύλες, ψάχνει από μόνη της, με τη βοήθεια μιας γύφτισσας από την Αγία Βαρβάρα, που έχει έμφυτο χάρισμα στο γύρισμα του καϊφέ και μιας Αιγύφτιας γκαραντί, η οποία είναι μάγισσα, αυθεντία στην αιγυπτιομαντεία και στη τράπουλα ταρώωωωω….

Με επίδομα νυκτός οι μάγισσες και χαρτορίχτρες κι” ο Τόμσεν από κοντά, αρχινάνε το μέτρημα, αλλά ο Στουρνάρας τους διακόπτει κάθε τόσο και τους ζητά άδεια για κατούρημα. Έτσι, αναγκάζονται να τηλεφωνούν στον Νικόλα τον Γεωργαντζά, για να τους κάνει συστημική καταμέτρηση ….κατ΄ εκτίμηση.

Με τα πολλά και με την άτυπη βοήθεια του επίσης φιλανθρώπου Καρυώτη, ο οποίος είναι ειδικός στην εκτίμηση πεθαμένων μετοχών με τηλεμαντεία, η ομάς καταλήγει να απιθανολογεί, ότι αισίως, είναι σε κυκλοφορία, ένας στόλος 44.000 ΚΡΑΤΙΚΩΝ αυτοκινήτων, με προοπτική, να φτάσουν το 2020, τις 388.000, όσοι θα είναι και οι εναπομείναντες δημόσιοι υπάλληλοι. Με αυτόν τον Στουρνάρικο τρόπο, πιστεύουν άπαντες, και το επιβεβαιώνουν οι συστημικοί καθηγητές, ότι θα αποκατασταθούν πλήρως τα αισθήματα αδικίας που νιώθουν όσοι ένεκα συγγένειας με βουλευτές και υπουργούς και γενικούς απατεώνες, εξακολουθούν να υπηρετούν τη λούφα, τη παραλαβή και τη διαφθορά. Διότι λένε, ότι πολύ λυπήθηκαν που το σόϊ τους έδιωξε τους μη έχοντας ελπίδα. Εν ανάγκη, η συγκυβέρνηση των ληστών, με σύμφωνη γνώμη του γενικού επιτρόπου της τρόϊκα, έχει αποφασίσει να καθιερώσει και να επεκτείνει το μέτρο που καθιέρωσε ο διεφθαρμένος εγκέφαλος του τέως υπουργού οικονομικών, και να ακολουθεί στη σύνταξη τους συγγενείς των βολευτοϋπουργών υπαλλήλων, τα οχήματα που παράνομα έχουν στη κατοχή τους, για ψώνια αυτών των ιδίων και των υπουργών συγγενών τους.

Με αυτό το δυσμενές μέτρο, η ξεφτίλα συγκυβέρνηση, θα εξαναγκάσει όλους τους συγγενείς της μέχρι 3ου βαθμού συγγενείας, να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας των πρώην οχημάτων του δημοσίου, που θα εξαναγκαστούν να ακολουθήσουν τους παράνομους χρήστες τους στην σύνταξη. Έτσι, ο πονηρός Στουρνάρας, αφενός θα γεμίσει τα ταμεία με τέλει κυκλοφορίας και αφετέρου θα διαψεύσει όλους αυτούς που διαμαρτύρονταν για δήθεν ειδική μεταχείριση των κοπριτών υπαλλήλων της βουλής όλων των αποχρώσεων.

Επί πλέον, σύμφωνα με μελέτη του ΙΣΤΑΜΕ γιατί πέφτω, θα υπάρξουν θετικές διαφοροποιήσεις στο ύψος των δαπανών συντήρησης και κυκλοφορίας των κρατικών αυτοκινήτων, λόγω αύξησης του στόλου, δαπάνες που αυτή τη στιγμή, οι μάγισσες κι΄ οι χαρτορίχτρες εκτιμούν ότι είναι ύψους 320.000.000 € ετησίως και διεκδικούν επαξίως τη πρώτη θέση, εντός, εκτός και επί τα αυτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Υπάρχει μετά από αυτά, έστω και ένας που να επιμένει, ότι ο υπουργός οικονομικών δεν είναι πολιτικά ηλίθιος???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου