Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Επικίνδυνες εξελίξεις για ολόκληρη την Υφήλιο – Ο Ελληνισμός εγκλωβίζεται στην περιδίνηση μιας διπλής πολεμικής απειλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του «Μετώπου για μια «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

1.Οι εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας ήταν θέμα χρόνου να τεθούν εκτός ελέγχου, και το πρόσχημα της δήθεν επίθεσης με χημικά από τις δυνάμεις του Άσαντ, στην Ντούμα της Ανατολικής Γκούτα της Συρίας, υπήρξε απλώς ο καταλύτης για την ενεργοποίηση των επικίνδυνων πολεμικών σχεδιασμών...


2.Οι ανταγωνισμοί στην περιοχή παραμένουν ισχυροί. Οι γεωστρατηγικές ανακατατάξεις είναι ευρύτατες. Τα ενεργειακά συμφέροντα τεράστια. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, προετοιμάζονται πυρετωδώς για μια ακόμη ευρείας έκτασης επέμβαση, που θα οδηγήσει σε ανάφλεξη ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και ίσως ολόκληρο τον πλανήτη, ιδίως μετά την δήλωση της Μόσχας, ότι...
θα καταρρίψει κάθε πύραυλο που θα εισέλθει στον εναέριο χώρο της Συρίας.

3.Το Διεθνές Δίκαιο οδηγείται στην απόλυτη κατάρρευση, και νέες ντε φάκτο ανατροπές επιχειρείται να επιβληθούν, τροποποιώντας δραματικά τους κανόνες συνύπαρξης της επόμενης μέρας.

4.Στην καρδιά αυτών των εξελίξεων, κλιμακώνεται έτι περαιτέρω και η Τουρκική αναθεωρητική στρατηγική, στην οποία πλέον ενσωματώνονται με τρόπο απροκάλυπτο και οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί της Άγκυρας, όχι μονάχα στο πολεμικό θέατρο της Μέσης Ανατολής, αλλά ΚΑΙ στο Αιγαίο, ΚΑΙ στην Κύπρο, ΚΑΙ συνολικότερα στη Βαλκανική.

5.Η παράνομη πυραυλική επέμβαση των ΗΠΑ που αναμένεται να εκδηλωθεί τις επόμενες ώρες στο έδαφος της Συρίας, θα επιχειρήσει να δρομολογήσει μεταξύ άλλων, και μια στρατηγικού χαρακτήρα διευθέτηση και στην Αμερικανοτουρκική αντιπαράθεση, πριν αυτή καταστεί ολοκληρωτικά ανεξέλεγκτη.

6.Η παραπάνω επιδίωξη, συνιστά μια ακόμη αφανή ασύμμετρη παράμετρο του όλου εγχειρήματος, η οποία, ενώ από τη μια στοχοποιεί τη χώρα επικίνδυνα λόγο της άμεσης εμπλοκής της στην υποστήριξη της πυραυλικής επίθεσης, από την άλλη θα επιδράσει καταλυτικά και θα επιταχύνει την εκδήλωση των επιθετικών σχεδιασμών της Άγκυρας, που εποφθαλμιά την Κύπρο και προσβλέπει σε δραστική τροποποίηση του καθεστώτος στο Αιγαίο.

7.Η χώρα μας επομένως, βρίσκεται εγκλωβισμένη στις Συμπληγάδες μιας διπλής πολεμικής απειλής, τόσο στη Μέση Ανατολή  εξ αιτίας της εμπλοκής της στις «στρατηγικές συμμαχίες» που της επιβλήθηκαν έξωθεν, όσο και στον ίδιο το ζωτικό χώρο του Ελληνισμού, εξ αιτίας της κλιμακούμενης και επιταχυνόμενης Τουρκικής επιθετικότητας.

8.Την ίδια στιγμή η Ελληνική κοινωνία, όχι μονάχα δεν ενημερώνεται υπεύθυνα και δεν προετοιμάζεται για τον κίνδυνο που βρίσκεται πλέον εντός των πυλών, αλλά αντιθέτως παραμυθιάζεται με το ψευδοαφήγημα της δήθεν «επιτυχίας» αναφορικά με τη «ρύθμιση» του χρέους, που προετοιμάζεται, ενόψει της ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, στις 20-22 Απρίλη στην Ουάσιγκτον, κατά την οποία πρόκειται να «κλειδώσει» και ο μηχανισμός της μεταμνημονιακής εποπτείας εις το διηνεκές, βουτηγμένος στο αίμα των πρωτογενών πλεονασμάτων.

9.Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», στο πνεύμα και προηγούμενης δήλωσής του, προειδοποιεί τον Ελληνικό λαό για τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης, η οποία προσλαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά ανοιχτής απειλής ακόμη και για πολεμικού χαρακτήρα επιχείρηση στο Αιγαίο ή στην Κύπρο την επόμενη περίοδο, ως συνέπεια της αχαλίνωτης Τουρκικής επιθετικότητας, και ταυτόχρονα προειδοποιεί για την νέα επικίνδυνη εμπλοκή στην οποία εγκλωβίζεται η χώρα μας εν όψει της εκδήλωσης της νέας πυραυλικής επίθεσης των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο έδαφος της Συρίας.

10.Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση, να συναισθανθεί το μέγεθος των πραγματικών της ευθυνών, όχι μονάχα για το κλίμα του πλασματικού εφησυχασμού που επιχειρεί να καλλιεργήσει, αλλά και για την ανάγκη λήψης των απαραίτητων πολιτικών αποφάσεων, που θα απεμπλέξουν άμεσα τη χώρα μας, από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των πολεμοκάπηλων στη Μέση Ανατολή.

11.Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», υπογραμμίζει οτι επιβάλλεται η μη συμμετοχή της χώρας καθ οιονδήποτε τρόπο στους παράνομους και επιθετικούς αυτούς σχεδιασμούς, έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να αποφευχθεί όπως η Ελλάδα καταστεί πιο ευάλωτη στην Τουρκική επιθετικότητα.

12.Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση του Ελληνικού λαού αναφορικά με την πραγματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα…

Και ταυτόχρονα την καλούμε, αντί να συμμετέχει σε φιέστες πολιτικής εξαπάτησης με ψεύτικες επιτυχίες που προετοιμάζουν την επέκταση της κατοχικής εποπτείας, να απαιτήσει και να επιβάλει άμεσα και στην πράξη, την πλήρη απεμπλοκή των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας, από την εγκληματική μέγγενη των μνημονίων, ως απαρχή για την καθολική απαγκίστρωση της, από τις  καταστροφικές συνέπειες της μνημονιακής προσαρμογής, στην κατεύθυνση βεβαίως της πλήρους και αμετάκλητης θεμελίωσης της εθνικής κυριαρχίας.

Η Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου