Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής όταν μιλα για "πολύ γεμάτη ατζέντα δεδομένης της αυξανόμενης αστάθειας στην περιοχή μας"

Μίνι σύνοδος κορυφής και συνάντηση Τσίπρα - Νταβούτογλου - Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε στον τούρκο ομόλογό του:...

Ποιά είναι κύριε Τσίπρα η πολύ γεμάτη ατζέντα που έχεις να συζητήσεις εσύ με τον Νταβούτογλου, που ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, και με ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ κατά την τελευταία σας συνάντηση???

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νταβουτογλου


Χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε κε Πρωθυπουργέ. Διαπίστωσα χθες την πρόοδο στην κατασκευή των hotspots και είμαι σήμερα στις Βρυξέλλες για μια δύσκολη Σύνοδο, αλλά πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Όπως γνωρίζετε έχουμε ένα...
βεβαρημένο πρόγραμμα ελληνοτουρκικών επαφών για τους επόμενους τρεις μήνες. Πρώτον, όσον αφορά τη συνεργασία μας με στόχο να μειωθούν οι προσφυγικές ροές και ιδίως οι μη προσφυγικές ροές (μεταναστευτικές). Το ζήτημα αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας, για την Ευρώπη και για τις ευρωτουρκικές σχέσεις. Ταυτόχρονα, έχουμε μια πολύ γεμάτη ατζέντα όσον αφορά τις διμερείς μας σχέσεις, τον ευρύτερο διάλογό μας στη βάση του διεθνούς δικαίου. Μια ατζέντα που είναι ακόμα πιο σημαντική δεδομένης της αυξανόμενης αστάθειας στην περιοχή μας. Ως εκ τούτου, εκτιμώ ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου