Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μ@ΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Έσπασαν στο ξύλο τον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές Δομοκού - Το περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά την αποκάλυψη, ότι οι "Πυρίνες της Φωτιάς" σχεδίαζαν να τον σκοτώσουν...

http://www.newsit.gr/files/Image/2015/01/23/resized/XXXXPPPP_510_355.jpg

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενας ποινικός κρατούμενος των φυλακών Δομοκού, προερχόμενος από τον αναρχικο χώρο, επιτέθηκε και...
έσπασε στο ξύλο, τον Χριστόδουλο Ξηρο! Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία, ωστόσο το ζητούμενο είναι αν ο κρατούμενος επιτέθηκε στον Χριστόδουλο Ξηρό με δική του πρωτοβουλία ή αν "λειτουργούσε" για λογαριασμό κάποιου. 

Τα λέγαμε αλλά ποιός μας άκουγε όταν τονίζαμε πως: "...Έχουμε κατ επανάληψη τονίσει, πως το ξαφνικό ξεφάντωμα των κουραμπιέδων της «τρομοκρατίας», που ξεσπούν το «επαναστατικό» τους μένος σε εξώπορτες, καγκελόπορτες, τζαμαρίες και καλοχτισμένα ντουβάρια, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί, και γι αυτό το λόγο δεν εκλαμβάνεται ως τυχαίο και ανεξάρτητο από τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της πολιτικής χορογραφίας.

Μέσα σ αυτό το κλίμα του προκλητικού ερασιτεχνισμού των φτηνομπακάληδων του τρόμου, έρχεται σήμερα να προστεθεί και η είδηση για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης άδειάς του από τις φυλακές..."

Σχεικές μας αναρτήσεις...

Η ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου