Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ

Οι πρόσφατες εξελίξεις μετά την κατάρρευση του success της απάτης και τον απόλυτο διασυρμό των ελληνόφωνων ανδρεικέλων στο Παρίσι, τροχοδρομούν με ένα τρόπο μονόπλευρο το ενδιαφέρον των πολιτών... 


Το προσανατολίζουν μονομερώς στα ζητήματα που σχετίζονται με τις αποφάσεις αναφορικά με την οικονομία, ενώ στην ουσία η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πολυσύνθετο πρόβλημα, πρωτίστως γεωπολιτικό και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Η συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων, μέχρι τη στιγμή που θα παραδώσει τα κλειδιά σε υπηρεσιακή κυβέρνηση για τη διεξαγωγή εκλογών – και επειδή ακριβώς επιδιώκει να απομακρύνει κατά το δυνατόν αυτή την ημερομηνία – θα λειτουργεί ως αδίστακτη πέμπτη φάλαγγα σε βάρος της χώρας, και ως τέτοια θα χρησιμοποιείται απροκάλυπτα πλέον από τη μαφία των δανειστών και από τις συμμορίες των εταίρων.

Σκληραίνουν τη στάση τους, γιατί απέναντί τους έχουν προσκυνημένους, πρόθυμους να ενδώσουν σε ότι τους ζητηθεί.

Σκληραίνουν τη στάση τους, γιατί έχουν στο χέρι τους πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος. Και πρωταγωνιστές εκβιαζόμενοι, δε μπορεί παρά να είναι επικίνδυνα υποχείρια στις...
ορέξεις κάθε εκβιαστή.

Σκληραίνουν τη στάση τους, διότι πέραν των άμεσων αποτελεσμάτων που εξασφαλίζουν από την πολιτική συμμορία των φοβικών και άτολμων που κυβερνά τον τόπο, εξασφαλίζουν έτσι και έναν πρώτης τάξεως αντιπερισπασμό με στόχο τον επικοινωνιακό αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας.
  • Εσύ βομβαρδίζεσαι με το «δημοσιονομικό κενό» που  πρέπει να καλυφθεί και πάλι από το αίμα και τη δυστυχία σου, αλλά την ίδια στιγμή μια κορυφαία πράξη εθνικής μειοδοσίας με ευρύτερες γεωπολιτικές προεκτάσεις γράφτηκε με την παραχώρηση 14 στρατηγικών αεροδρομίων της χώρας. Πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας και ως τέτοια πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά (Δείτε περισσότερα για το ζήτημα αυτό ΕΔΩ).
  • Εσύ βομβαρδίζεσαι με την απερίγραπτης γελοιότητας επιχειρηματολογία περί δήθεν «τεχνικών λόγων» που δε τους επέτρεψαν να απολαύσουν τη χαρά της παραμύθας τους (λες και έχουν την όποια ανάγκη τεχνικών λόγων οι υποτιθέμενοι εταίροι για να στηρίξουν μια χώρα εταίρο τους) και την ίδια στιγμή υπό καθεστώς απόλυτης ταπείνωσης στο Αιγαίο, ο Βενιζέλος, προσβάλει τη χώρα που τον γέννησε, στην καρδιά της Τουρκίας, με δηλώσεις πρωτοφανούς υποτέλειας, και ο Νταβούτογλου ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αθήνα. Πρόκειται για αλληλουχία χειρισμών που σύντομα θα διαπιστώσουμε πως οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια νέα εθνική τραγωδία. Τα βρώμικα σημάδια άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους. Ελλάδα και Τουρκία πιέζουν για επανέναρξη των συνομιλιών στην Κύπρο, ενώ ο Αττίλας έχει ήδη εισβάλει και πάλι στην ΑΟΖ του νησιού.
  • Εσύ παραμυθιάζεσαι με τη μεγάλη φούσκα της «σωτηρίας» και την ίδια στιγμή τα βόρεια σύνορα της χώρας θερμαίνονται επικίνδυνα με τις αλλεπάλληλες προκλήσεις του Αλβανικού εθνικισμού, με τα εξισλαμιζόμενα Σκόπια να αβαντάρονται απ όλους στο αγύρτικο παιχνίδι τους με την καπηλεία της Ελληνικής ιστορίας, και με τους Βούλγαρους εθνικιστές να αφυπνίζονται επικίνδυνα, και «καίγοντας» τη συνθήκη της Νεϊγύ, να απαιτούν έξοδο στο Αιγαίο (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).
Τα πράγματα είναι απλά…
Η καταρρέουσα κυβέρνηση της Αθήνας, έχοντας πλήρη επίγνωση της πλασματικής κυβερνητικής της πλειοψηφίας των βολεμενων και των αμελέτητων, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα πραγματικά δεδομένα στην Ελληνική κοινωνία, επιχειρεί άρον  - άρον να κλείσει θεμελιακά κεφάλαια εξωτερικής πολιτικής, με τρόπο ταπεινωτικό για τη χώρα που θα οδηγήσει σε εξελίξεις απρόβλεπτες.

Οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης οφείλουν…
Να αναλάβουν τώρα μια κορυφαία εθνική πρωτοβουλία, και να στείλουν έτσι σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση εντός και κυρίως εκτός της χώρας. Αυτή η κορυφαία εθνική πρωτοβουλία, θα πρέπει να περιλαμβάνει τρία πράγματα.
  • Να δρομολογηθεί συνάντηση των πολιτικών αρχηγών σύσσωμης της αντιπολίτευσης (ακριβώς… της αντιπολίτευσης. Χωρίς την παρουσία των συγκυβερνώντων ανδρεικέλων, και φυσικά χωρίς την εκπροσώπηση των απογόνων εκείνων που έφεραν τον Αττίλα στην Κύπρο).
  • Να απαιτηθεί, από τον  άβουλο και άφωνο πρόεδρο της Δημοκρατίας, να σταθεί έστω και την ύστατη στιγμή στο ύψος των περιστάσεων, και να θέσει υπό την αιγίδα του τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ολόκληρης της αντιπολίτευσης.
  • Αυτή η συνάντηση, θα πρέπει να έχει μια εντελώς προσδιορισμένη εθνική ατζέντα, και να καταλήξει σε μια κοινή διακήρυξη.
Η διακήρυξη αυτή θα πρέπει να αποτελεί κορυφαίο εθνικό ντοκουμέντο, με το δικό του ιδιαίτερο βάρος στην πολιτική ιστορία του τόπου, και θα πρέπει να συμπυκνώνεται σε τρία πράγματα:
  • Να αποσαφηνίζει προς πάσαν κατεύθυνση πως η συγκυβέρνηση της εθνικής ταπείνωσης έχει απολέσει κάθε λαϊκό έρεισμα, συνιστά κραυγαλέα μειοψηφία μέσα στο λαό, και ως τέτοια δε δικαιούται να προβεί σε κανενός είδους διεθνή συμφωνία που να δεσμεύει τη χώρα και σε κανένα επίπεδο και ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα και στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.
  • Κάθε συμφωνία στην οποία θα διανοηθεί να προβεί αυτή η κυβέρνηση, θα είναι παράνομη και θα εκπέσει αυτόματα, με την αποπομπή της από την εξουσία. Επομένως οι διεθνείς ηγέτες θα πρέπει να έχουν υπ όψιν τους ότι καμία συνάντηση με μια ουσιαστικά εκπεσούσα κυβέρνηση, δε μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα δεσμευτικά για τη χώρα.
  • Κανενός είδους συνέχεια του κράτους δε μπορεί να υπάρξει, αναφορικά με συμφωνίες που συνιστούν πράξεις εθνικής ταπείνωσης και εθνικής μειοδοσίας, άρα και καμία υποχρέωση τήρησης αυτών των συμφωνιών δεν προκύπτει από την όποια αυριανή κυβέρνηση του τόπου.
Η συνάντηση αυτή των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης, θα πρέπει να καταστήσει σαφή δυο πράγματα:
  • Οι πρωταγωνιστές αυτής της κυβερνητικής παρωδίας θα δικαστούν για τα εγκλήματα τα οποία προέβησαν σε βάρος της χώρας, και οι νόμοι μέσα από τους οποίους φρόντισαν να διασφαλίσουν για λογαριασμό τους το όποιο ακαταδίωκτο, θα καταργηθούν εν μία νυκτί.
  • Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αν δε θέλει να είναι συνυπεύθυνος σε εθνικά εγκλήματα, οφείλει να αποπέμψει κάθε συμφωνία που θα του παρουσιαστεί, αρνούμενος να την προσυπογράψει μέχρι να επιστρέψει η νομιμότητα στη χώρα.
Η αντιπολίτευση στο σύνολό της οφείλει να συναισθανθεί το μέγεθος της ευθύνης της απέναντι στη χώρα.

Το εθνικό   μέτωπο που την καλούν να συγκροτήσει για να προσδώσει μέσο αυτού νομιμότητα σε συμφωνίες ντροπής και εθνικές τραγωδίες, οφείλει να το συγκροτήσει άμεσα, για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Όχι για να στηρίξει τις κατοχικές επιλογές αλλά για ν ανατρέψει τα ανδρείκελά της κατοχής.
  • Για να αποτρέψει εθνικές τραγωδίες…
  • Για να ανατρέψει την επικίνδυνη συγκυβέρνηση των δουλόφρονων και των προσκυνημένων…
  • Για να σηκώσει ψηλά την αξιοπρέπεια της χώρας.
Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν. Και σ αυτό δε χωρούν, ούτε μικροκομματισμοί ούτε η προσχηματική επίκληση ιδεολογημάτων.

Προφανώς ένας ξεφωνημένος "συστημικός" ΣΥΡΙΖΑ" δε μπορεί να είναι ηγέτης και εμπνευστής μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. Επομένως... Ζητείται πατριώτης, ικανός να σύρει το γαϊτανάκι των εξελίξεων...


Σχετικά μας άρθρα...

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΑΞΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου