Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

Την ώρα που οι εικόνες από τις ομαδικές εκτελέσεις στοιχειώνουν όποιον τις έχει δει και έρχονται στο φως σενάρια φρίκης σύμφωνα με τα οποία οι τζιχαντιστές στο Ιράκ σχεδίαζαν να εξαπλώσουν τον ιό της βουβωνικής πανώλης, οι ΗΠΑ δίνουν στη δημοσιότητα για πρώτη φορά εικόνα από τα αεροπορικά χτυπήματα στο Ιράκ... 

Image



Video που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει, σύμφωνα με την Telegraph, επίθεση που έγινε από αερικανικά μαχητικά κατά...
φορτηγού με το οποίο μετέφεραν όπλα οι τζιχαντιστές. Το όχημα κινείται σε δρόμο κοντά στην πόλη Ιρμπίλ. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επίθεση που έχει καταγραφεί στο video έγινε την Τρίτη. 

Μέχρι την Πέμπτη, οι ΗΠΑ είχαν καταφέρει 110 αεροπορικά χτυπήματα κατά θέσεων των ανταρτών του Ισλαμικού Κράτους.
Όλα αυτά την ώρα που το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy δημοσιεύει ένα σενάριο τρόμου: οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν επίθεση με βιολογικά όπλα! 
Σε περιοχή στη Συρία την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές, βρέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα. 

Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ένα εγχειρίδιο 19 σελίδων όπου υπήρχαν οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης. 

Το εγχειρίδιο φέρεται να περιείχε πληροφορίες για το που μπορεί να βρει κανείς βακτήρια, πως να τα καλλιεργήσει και εν τέλει πως να μολύνει ανθρώπους! 

 
Η προειδοποίηση της Σαουδικής Αραβίας Αντιμετωπίστε άμεσα την κατάσταση στη Μέση Ανατολή αλλιώς η φρίκη θα εξαπλωθεί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ είναι το μήνυμα που στέλνει τους δυτικούς ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, σε μια πρωτοφανή παρέμβασή του.
Σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας σε εκδήλωση με ξένους πρεσβευτές δήλωσε: «Σας ζητώ να μεταφέρετε το μήνυμα αυτό το μήνυμα στους ηγέτες σας. Η τρομοκρατία αυτή τη στιγμή είναι μια εχθρική δύναμη που πρέπει να καταπολεμηθεί με σοφία και ταχύτητα. Και αν παραμεληθεί είμαι σίγουρος ότι ένα μήνα αργότερα θα φτάσει στην Ευρώπη και ένα μήνα μετά στην Αμερική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου