Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ - ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΡΟΖ ΚΟΜΠΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

Αν είχε θεό, σήμερα θα γιόρταζε, δι΄ ευχών του κυβερνητικού-κρατικού αρχιεπισκόπου...

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΝΕΟΣ

Γενήθηκε το 1948 στον Βόλο και δεν γνωρίζω αν πρόλαβε να πάει αντάρτης κατά των γερμανοϊταλών, ούτε αν υπήρξε θύμα του ολοκαυτώματος. Την περίοδο της δικτατορίας, ως φαίνεται ήταν από... τους μελετηρούς, ή στη χειρότερη περίπτωση, είχε πάει παρατεταμένες διακοπές…. Που??? Εκεί που κλάνει η αλεπούουουουου…

Άγνωστος και ασήμαντος δικηγορίσκος, από το 1975, δηλαδή, από ηλικίας 27 ετών, δηλαδή από κούνια που τον κούναγε, εκλέγεται μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ…!!! Τι να πεις για τη τύχη αλληνής……

Το ίδιο εύκολα, από το 1987 (ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 39 ΕΤΩΝ) μέχρι και το 1989, διατελεί και πρόεδρος του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!!!…. Γιατί???… Ρωτείστε αυτούς που τον φύτεψαν.

Είναι παγκόσμιος ρέκορντμαν ιδρυτής ή συνιδρυτής κομμάτων όλων των ροζ αποχρώσεων ερμαφρόδιτης αριστεράς, από ΚΚΕ εσωτερικού και εντεύθεν, έχοντας στη δεύτερη θέση τον ομογάλακτό του Λεωνίδα Κύρκο.

Επειδή, εκτός του ότι, του πάει γάντι το «ΑΥΤΟΣ, ΑΥΤΗ και ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ» αν και αντίχριστος, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει διδακτορικό,  στο να καταφέρνει να του πέφτει κάθε χρόνο, το καλύτερο κομμάτι της φανουρόπιτας.

Ποτέ του δεν ίδρωσε…. Ψύχραιμος σαν κόμπρα της κολάσεως ο Φανούρης….. Δεν ξέρω αν σήμερα θα το γιόρταζε το άχρηστο όνομά του. Πάντως καλού κακού, φανουρόπιτα θα φάει από συνήθεια, μαζί με άλλους φαγωμένους και χορτάτους και θα περιμένει, ξανά ψύχραιμα σαν κόμπρα ανίδρωτη της κολάσεως, μέχρι τον φλεβάρη, εκεί κοντά του Βαλεντίνου της εκπορνεύσεως κάθε πολιτικού ήθους.

Ελπίζω να μη βρεθεί περίεργος, που να μη/ αναγνώρισε τον Φανούρη, τη ροζ κόμπρας της πολιτικής μας κολάσεως…..

Με την βοήθεια του «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ»

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου