Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ…. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ???

Με αφορμή την ανάρτηση  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΗ) CHRISTOPHER A. SIMS  έλαβα ένα περίεργο γράμμα, που λέει τα παρακάτω:...

ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 1

ΘΕΜΑ: Struck revisited To : BarbaNikos Arvanitis.
When you have a moment, please review the attachment, which has been signed by Ms. Karen Hudes, a Former Senior Lawyer of... the World Bank in Washington.
Please see what the document says, pertaining to the «wealth which has been set aside for the nations of the world», and makes the claims of Mr. Christopher A. Sims, – and other ASHKENAZIM KHAZARS ZIONISTS like him, even more ludicrous.
The interesting part is that Karen Hudes is also of the same faith, however she has exposed their lies, deception, and falsity, and conspiracy in every respect.
Respectfully,
J. Stephen Robinson.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΘΕΜΑ: Struck revisited (μήπως είναι ιδιαίτερα ανορθόγραφο;;;;) Προς: BarbaNikos Αρβανίτης.
Όταν έχετε μια στιγμή, παρακαλώ εξετάστε το συνημμένο, το οποίο έχει υπογραφεί από την κα Karen Hudes, ένα πρώην Ανώτερος Δικηγόρος της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον.
Παρακαλώ δείτε τι λέει το έγγραφο, σχετικά με την «πλούτο που έχει διατεθεί για τα έθνη του κόσμου», και κάνει τους ισχυρισμούς του κ Christopher A. Sims, – και Χαζάρων άλλα ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Ασκεναζίμ σαν κι αυτόν, ακόμα πιο γελοίο.
Το ενδιαφέρον είναι ότι η Karen Hudes είναι επίσης από την ίδια πίστη, ωστόσο, έχει εκθέσει τα ψέματά τους, τις απάτες, και το ψεύδος τους, και περιγράφει τη συνωμοσία τους από κάθε άποψη.
Με εκτίμηση,
J. Stephen Robinson.

ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ «ΣΥΓΓΕΝΗ» ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ Το όνομα J. Stephen Robinson (που μου έστειλε τη «πληροφορία» και το συνημμένο της) δεν μου λέει τίποτα και ψάχνοντας ήταν σαν να ψάχνω το χάος. Εν πάσει περιπτώσει, το συνημμένο έγγραφο (στο αριστερό όπως βλέπετε την εικόνα με ετικέτα «1″ δεν έχει καμία άμεση (κρυφή ή φανερή) σχέση με τον νομπελούχο Christopher A. Sims, με τον οποίο ασχολήθηκα για συγκεκριμένο λόγο.

Το εν λόγω έγγραφο, που φέρεται να εκδόθηκε από την International Bank for Reconstruction and Development – IBRD (Διεθνής Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη) της World Bank (Παγκόσμιας Τράπεζας) και να υπογράφεται από την Karen Hudes, είναι φανταχτερό από πλευράς ονομάτων πρωταγωνιστών μια «σύμβασης» αλλά είναι 100% ΠΛΑΣΤΟ.-

Για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού, το…. διαβεβαιωτικό (ενώπιον ….Θεού και ανθρώπων) έγγραφο της τράπεζας IBRD, περιγράφει ένα προσφιλές στους διεθνείς απατεώνες στόρι, με πολλούς διάσημους πεθαμένους, όπως ο πρώην δικτάτορας των Φιλιππίνων Μάρκος, μια εστεμμένη, μια πριγκήπισσα κλπ ισχυρούς, για να μας πείσει, για την ύπαρξη μιας αμύθητης περιουσίας με ρήτρα ….χρυσού, άρα αθάνατη, που ο καθένας ονειρεύεται να έχει και κάποιοι απατεώνες «την έχουν» σε πολλά κωλόχαρτα άνευ αξίας!!!

ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ - END ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ IBRD ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, πρώτα και κύρια, ΔΙΟΤΙ η δικηγόρος κα Karen Hudes, έπαψε από το 2007 να είναι στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη και έκτοτε μιλάει όπου βρεθεί κι΄ όπου σταθεί, για την εκτεταμένη διαφθορά τους. 21 χρόνια χρειάστηκε για να το καταλάβει εκ των έσω??? ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αφού το 2007 απολύθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα και από την θυγατρική της International Bank for Reconstruction and Development, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΣ…. 12 Απριλίου 2014…!

Αυτό με ερέθησε σαν πρώην ελεγκτή-λογιστή-επιθεωρητή  ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ….
Και βρήκα ότι το διαδίκτυο είναι τίγκα με αυτό το στόρι του δικτάτορα Μάρκος και των λοιπών ζόμπι θυσαυροφυλάκων μας, με ηλίθιες παραλαγές της τράπεζας που δίνει όρκο για τη συμφωνία του περιφερόμενου θυσαυρού τρισεκατομμυρίων με ρήτρα του πολυπόθητου χρυσού!!! Στο δεύτερο έγγραφο ΑΠΑΤΗ, στα δεξιά της εικόνας με ετικέτα «2″ οι ηλίθιοι εμπνευστές το έχουν γεμίσει με…. περικοκλάδα αμέτρητων υπογραφών γύρωθεν!!! ΤΟΣΟ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. Εδώ εκδότης φαίνεται να είναι η Central Bank of the Philippines και ο κώδικας 666 γίνεται …777. Υπάρχουν και άλλες εκδοχέςς της κόπιας!!!

Τριγυρνώντας και γελώντας, τρακέρνω στον Αρτέμη Σώρρα και σοβαρεύομαι!!!!! Η ιστοσελίδα ΚΥΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ EI – END (End National Dept) ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, μοστράρει και προβάρει το έγγραφο απάτη και το εντάσσει σε υπόλοιπα του ….σχεδίου Μάρσαλ!!! 

Πάμε για αντικατάσταση της απάτης των αμερικάνικων ομολόγων με …Φιλιππινέζικο θησαυρό??? Με την ίδια ευκολία που έγινε η αντικατάσταση των μετοχών Τράπεζας της Ανατολής???… Όπως και να έχει, ο κοπρίτης των Πατρών και περιχώρων, έχει γράψει τη δική του μοναδική ιστορία εξαπάτης!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου