Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ - ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ???

Ο άσωτος, δεν πήγε στη μακρινή Ανατολή για να μετατρέψει τη χώρα του σε στολίδι της Δύσης. Πήγε για να την καταστήσει Ταϊλάνδη των ισχυρών. Να την μετατρέψει σε ένα πάμφθηνο μπουρδέλο υπηρεσιών παιδικής και ενήλικης πορνείας, για ανάγκες τρίτων, με φθηνές πουτάνες και με τον τρικολόρε θίασο στο ρόλο της τσατσάς...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Κίνησε λοιπόν ο βλαχοτσέλιγκας να πάει στην Κίνα, κι όταν γυρίσει από αυτό το ταξίδι της ντροπής, τα παπαγαλάκια θα χειροκροτήσουν και πάλι για να παραμυθιάσουν το πόπολο για τα μεγάλα επιτεύγματα του ηγέτη του…

Τι πήγε λοιπόν να κάνει στην Κίνα ο εμποράκος της αξιοπρέπειας???
Πήγε να ξεπουλήσει πλούτο. Δηλαδή την υποδομή αυτής της χώρας που οι ανίκανοι πριν απ αυτόν αλλά και ο ίδιος, παράτησαν αναξιοποίητη και βαλτωμένη, για να απαξιώσουν την ίδια της τη δυναμική, και σήμερα την καθιστούν εργαλείο πλουτισμού αλλοδαπών επιχειρηματιών με σκλάβους στη δούλεψή τους, τους Έλληνες πολίτες.
Πήγε στο σκλαβοπάζαρο της Ανατολής να διαφημίσει την πραμάτεια του. Και το πολυτιμότερο προϊόν της είναι... 


Οι σύγχρονοι σκλάβοι. Οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας με τα τσακισμένα μεροκάματα και τα μηδενικά δικαιώματα, αποτελούν την ιδανικότερη πρώτη ύλη στην κρεατομηχανή του «επενδυτή»
Πήγε να ξεπουλήσει αξιοπρέπεια. Την αξιοπρέπεια της χώρας που τον γέννησε και του λαού της που είχε την αφέλεια να κάνει πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο που κιότεψε πριν προλάβει καν ν αναλάβει τα ινία του τόπου.

Αυτή την τριπλή επιτυχία θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί, «άμα τη επιστροφή» του πολιτικού τυχοδιώκτη.

Έλα λοιπόν ηλίθιε να πανηγυρίσεις μαζί τους κι εσύ…
Έλα να πανηγυρίσεις για τη μοναδική πιθανότητα που σου δίνεται, να δραπετεύσεις -  αν είσαι τυχερός και σε προσλάβουν - από τις ορδές των ανέργων (30% στο γενικό πληθυσμό) και να καταστείς απασχολήσιμος στα κινέζικα κάτεργα, με αμοιβή 300 ευρω.
Έλα να σε δοξάσουν τα παιδιά σου, που με τη βλακεία και τις επιλογές σου, κάποια απ αυτά επιτέλους θα αποδράσουν από τις λεγεώνες των ανέργων (64%στη νεολαία) και θα καταστούν – μαζί με σένα τυχερέ – φτηνό σάπιο κρέας στο αλεστήρι της ίδιας κρεατομηχανής.
Έλα κουτόφραγκε να πανηγυρίσεις  γιατί κάποιοι από μας θα μπορούν πλέον να εξοικονομούν – όχι τα προς το ζην – αλλά το τίμημα για τα χαράτσια τους απέναντι στο κράτος δυνάστη που έχτισαν με την ανοχή και τη θλιβερή συμμετοχή και ανοχή σου.

Έλα κοπρίτη συμπολίτη μου…
Το σκηνικό της γιορτής για την επιστροφή του ασώτου στήνεται ήδη. Ο μεγάλος πλασιέ της εθνικής αξιοπρέπειας πήγε με παντελόνια και άφησε ενέχυρο και τα σώβρακα στο βωμό των πολυπόθητων «επενδύσεων» από τα βάθη της Ανατολής.

Τσιμινιέρες δε θα καπνίσουν, γιατί αυτό που θα έρθει δε θα είναι εργοστάσια και παραγωγική υποδομή…
Χωράφια δε θα καρπίσουν, γιατί αυτό που θα έρθει δε θα είναι βιομηχανίες μεταποίησης των αγροτικών σου προϊόντων από τη γη σου που ξέκαναν τα χρόνια που πέρασαν…
Διαμερίσματα για να στεγαστείς δε θα υπάρξουν. Ούτε σχολειά. Ούτε νοσοκομεία. Γιατί αυτό που θα έρθει δε θα είναι ο κατασκευαστικός οργασμός που θα δώσει ζωή σ αυτόν τον τόπο…

Ο άσωτος, δεν πήγε στη μακρινή Ανατολή για να μετατρέψει τη χώρα του σε στολίδι της Δύσης. Πήγε για να την καταστήσει Ταϊλάνδη των ισχυρών. Να την μετατρέψει σε ένα πάμφθηνο μπουρδέλο υπηρεσιών για ανάγκες τρίτων, με φθηνές πουτάνες και με τον τρικολόρε θίασο στο ρόλο της τσατσάς.

Την ίδια στιγμή, τα τελευταία υπάρχοντά σου θα βγαίνουν στο σφυρί. Το σπίτι σου, το χωράφι σου, η ζωή σου η ίδια…

Έλα λοιπόν στη μεγάλη γιορτή. Υπάρχει χώρος ακόμη και για τους μαλάκες. Γιατί να λείπεις εσύ???
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου