Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΠΡΙΑ

H Ν.Δ αποτελεί την κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να σταδιοδρομήσουν πολιτικά μια σειρά φασιστοειδή. Ειδικά τώρα που το κόμμα που ίδρυσε ο «εθνάρχης» Καραμανλής, βλέπει να απειλείται εκλογικά από τους ναζιστές της Χ.Α υιοθετεί όλο και περισσότερο την ατζέντα του κόμματος-συμμορία του Μιχαλολιάκου...

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να το υλοποιήσει αυτή την ακροδεξιά στροφή της Ν.Δ; Μα ποιος άλλος. Ο Μάκης Βορίδης: Ο ακτιβιστής που τα λέει «τσεκουράτα».
Ο προοριζόμενος και για αρχηγός της Ν.Δ. ότι δεν πέτυχε να κάνει με το ακροδεξιό του Εθνικό Μέτωπο τώρα το κατορθώνει βρισκόμενος στην αγκαλιά της Ν.Δ.

Είπε λοιπόν σε ομιλία του στη Λάρισα ο εκκολαπτόμενος ηγέτης Νέας Δημοκρατίας... 


«Η πολιτική βία έχει ταυτότητα, χρώμα και πολιτικούς που την εκπροσωπούν. Έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που τη νομιμοποιούν. Είναι η βία της αριστεράς και της ακροαριστεράς, στην οποία επιτέλους σήμερα απαντάμε. Η δική μας παράταξη μετράει νεκρούς. Η δικής μας νεολαία δέχεται τις επιθέσεις και τη βία στα αμφιθέατρα. Ο λεγόμενος αναρχικός-αντιεξουσιαστικός χώρος δεν είναι τίποτα παραπάνω από την προμετωπίδα εκφοβισμού όσων διαφωνούν με τις απόψεις της Αριστεράς».

Πόσους άραγε τόνους θράσους και προκλητικότητας πρέπει να διαθέτεις για να ισχυρίζεσαι τέτοιες αστειότητες την στιγμή που η κυβέρνηση που συμμετέχεις εξαπολύει ένα όργιο βαρβαρότητας και καταστολής; Μόλις πριν λίγες μέρες είδαμε τα ένστολα «όργανα» του υπουργείου προστασίας του συστήματος να δρουν σαν δυνάμεις καταστολής στην Β.Α Χαλκιδική. Να προσάγουν στα αστυνομικά τμήματα 15χρονα παιδάκια, να τρομοκρατούν και να πνίγουν με χημικά και δακρυγόνα μια ολόκληρη περιοχή.


«Σήμερα ξεδοντιάζουμε την πολιτική βία της αριστεράς. Τώρα ανακαταλάβαμε τα κτίρια τους και περιορίζουμε τα φαινόμενα της βίας με αστυνομική επάρκεια. Αφαιρούμε το βασικό τους εργαλείο για να εμπεδωθεί η ελευθερία στη χώρα. Επιβάλουμε την ορθή λειτουργία της δημοκρατίας», συνέχισε το παραλήρημα του ο Βορίδης. Δεν σχολιάσουμε το παραμικρό σ’ αυτά. Αφήνουμε το βίντεο να μας δείξει την «ορθή λειτουργία –της Βοριοειδούς- δημοκρατίας.


Ποιος είναι ο υπουργός Μάκης Βορίδης; Ας αφήσουμε, μια φυλλάδα «υπεράνω υποψίας» τη ναυαρχίδα («Καθημερινή», 14.10.2007) του συγκροτήματος Αλαφούζου να μας τον συστήσει.

Έγραφε, λοιπόν, η «Καθημερινή»:

«Ο Βορίδης εμφανίστηκε στον ακροδεξιό χώρο πριν από το 1980. Τέσσερα χρόνια μετά ο Βορίδης εκλέγεται πρόεδρος της νεολαίας ΕΠΕΝ (το κόμμα που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος το 1983 από τον Κορυδαλλό)...
Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, στις 15 Μαρτίου 1985, ο Μ. Βορίδης διαγράφεται από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής λόγω της ακροδεξιάς του δράσης (...).
Μερικούς μήνες μετά, ο διαγραμμένος επικεφαλής ομάδας "ΕΠΕΝιτών" πολιόρκησε τη Νομική με τσεκούρια και σιδηρολοστούς.
Το 1994 ο Μ. Βορίδης ιδρύει το "Ελληνικό Μέτωπο", ενώ λίγο μετά εκδίδει την εφημερίδα "Ελληνικές Γραμμές". Στο κόμμα μετέχουν η νεοφασιστική ΕΝΕΚ, αλλά και πολλά στελέχη της ΕΠΕΝ. Αγαπημένος του στόχος οι μετανάστες, κυρίως οι Αλβανοί (...).

Στις 18 Οκτωβρίου 1997, ο Λεπέν αναγνώρισε το "Ελληνικό Μέτωπο". Το 2005, λίγο πριν το "Ελληνικό Μέτωπο" προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Βορίδης έκανε επίδειξη της ισχύος του φέρνοντας τον Λεπέν στην Αθήνα για να παραστεί στο γάμο του. Κουμπάρος στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του κ. Βορίδη ένας άλλος Γάλλος ακροδεξιός, ο αντιπρόεδρος του Front National, ο Καρλ Λανγκ».


Αυτός είναι λοιπόν ο τύπος που πανηγυρίζει γιατί «επιτέλους σήμερα απαντάμε» στη «βία της αριστεράς και της ακροαριστεράς»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου