Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΤΟ «ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ» ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ – Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΛΑΣΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

Η γεωπολιτική πάνω από το ρομαντισμό των ηλιθίων - Γι αυτό άλλωστε και η γεωπολιτική παραμένει ισχυρή ενώ η ηλιθιότητα παραμένει ακαταμάχητη στο βάθος των αιώνων…


Ο πραγματικός εφιάλτης μόλις τώρα ξεκινά, και ο εφιάλτης αυτός, όπως έγκαιρα προειδοποιήσαμε, αφορά τον Ελληνισμό στο σύνολό του. Η επίθεση στην Κύπρο δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός. Δεν ήταν μια επιμέρους κίνηση στην οικονομική σκακιέρα από τους λογιστές της Ευρωπαϊκής οικονομίας…

Ήταν ένα καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο, κομμάτι μιας γενικότερης στρατηγικής με κυρίαρχα τα γεωπολιτικά της χαρακτηριστικά, που στοχοποίησε συνολικά τον Ελληνισμό και δρομολογεί το εφιαλτικό σενάριο του καθολικού και άμεσου διαμελισμού του.

Αυτή την αλήθεια προσπάθησαν να την αποσιωπήσουν επιμελώς…
Και η δωσίλογη Ανανική πολιτική ηγεσία της Κύπρου που επεχείρησε να εκτρέψει τη οργή της κοινωνίας στα τεχνικά ζητήματα του μπαρμπέρικου των καταθέσεων…
Και οι Γερμανοτσολιάδες της Αθήνας που... 


Αρκέστηκαν να παρακολουθούν αμήχανοι και φοβισμένοι τις εξελίξεις, ανησυχώντας για το πιθανό απρόβλεπτο που θα μπορούσε εν δυνάμει να αφυπνίσει το Ελληνικό πόπολο…
Και τα ΜΜΕ που σπουδαγμένα πια στην τεχνική του «μαχητικού» αποπροσανατολισμού,  φρόντισαν επιμελώς να ακυρώνουν τη δυναμική του «ΟΧΙ» στην αμπελοφιλοσοφία για το περίφημο «σχέδιο Β’»…
Και φυσικά και οι ιστοσελίδες της φθηνής και ανέξοδης αναπαραγωγής «ειδησεογραφίας» που επέμειναν πεισματικά να αρνούνται να θέσουν το δάκτυλο «επί των τύπων των ήλων».

Πως στήθηκε το επικοινωνιακό παραμύθι του μαζικού αποπροσανατολισμού…
Για να καταλάβει ο αναγνώστης αυτό που παίχτηκε πραγματικά στη γεωπολιτική σκακιέρα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, είναι καλό να ρίξει πρώτα μια ματιά στη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο: «Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ».
Μέσα από αυτή θα γίνει κατανοητό για ποια πράγματα προειδοποιούσαμε εμείς, όταν όλοι οι άλλοι μασούσαν αμπελόφυλλα.

Οι λογαριασμοί έκλεισαν – Τα παραμύθια κατέρρευσαν…
Και για να απομυθοποιηθεί ένα σύνολο από αυταπάτες που κάποιοι φρόντιζαν εντέχνως να επαναφέρουν στο πολιτικό κουβεντολόι της νέας εποχής, χρειαζόταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Αυτή την ευκαιρία οι χορογράφοι ήξεραν και να τη δρομολογήσουν και να την σχεδιάσουν αποτελεσματικά και στοχευμένα.

Το «ξανθό γένος» δεν ήρθε ποτέ…
Αυτή η καλοστημένη φάρσα της ιστορίας, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να απομυθοποιηθεί. Πρόκειται για μια επικοινωνιακή αηδία που την έστησαν θρησκόληπτα και ακροδεξιά φερέφωνα, μέσα στην οποία δυστυχώς συμπαρασύρθηκαν και προοδευτικά μυαλά που αυτοπαγιδεύθηκαν στις λογικές της αναζήτησης του νταβατζή – προστάτη.
Οι Ρώσοι έχουν τις δικές τους γεωπολιτικές προτεραιότητες, τις δικές τους στρατηγικές και άλλες συμμαχίες, και ουδόλως ιδρώνει το αυτί τους από τις μίζερες φωνές πολιτικής επαιτείας των γυρολόγων του καθ έξιν ραγιαδισμού.
Όταν λοιπόν οι αφελείς έκαναν τεμενάδες, εμείς σε χρόνο ανύποπτο επιμέναμε να μιλάμε για τις κυρίαρχες προτεραιότητες της συμμορίας των Πούτιν – Μεντβέντεβ, και δυστυχώς γι ακόμη μια φορά δικαιωθήκαμε.
Δυστυχώς, ακόμη και τώρα που οι μάσκες έπεσαν, κάποιοι αφελώς και αμετανοήτως, αναζητούν ελαφρυντικά και τρόπους για να μοιράσουν συγχωροχάρτια σ αυτή την επικίνδυνη συμμορία, ερμηνεύοντας τις κυρίαρχες επιλογές τους, ως δήθεν καπριτσώματα απέναντι στο δωσίλογο Αναστασιάδη.

Έτσι αντιλαμβάνονται την πολιτική… Τέτοια ερμηνεία επιχειρούν να δώσουν στα γεγονότα. Γι αυτό και η ιστορία τους βγάζει τη γλώσσα.

Ο ισχυρός σύμμαχος έχει τα δικά του αγαπητηλίκια…
Και ως τέτοιον επεχείρησαν να εμφανίσουν το Ισραήλ. Δηλαδή τον επικίνδυνο φονιά της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.
Όμως, η κολεγιά με δολοφόνους, αυτό που στην καλύτερη περίπτωση συνιστά δεν είναι άλλο παρά μια μαφιόζικη συμμορία. Και στις μαφιόζικες συμμορίες οι κανόνες είναι αμείλικτοι.
Κατά κανόνα οι κυρίαρχοι μοιράζουν χαρτί, καθορίζουν και τους παράγοντες στις κυρίαρχες συμμαχίες, και στο τέλος ο αδύνατος μένει στην καλύτερη περίπτωση με το πουλί στο χέρι.
Οι εξελίξεις λοιπόν ήταν καταλυτικές. Ο ισχυρός σύμμαχος τα ξαναβρήκε με την Τουρκία, η οποία περιμένοντας στη γωνιά για να βγάλουν τη λάντζα οι μαλάκες της παρέας, τώρα μπαίνει στο παιχνίδι δυναμικά με το δικαίωμα του αναγνωρισμένου συνδικαιούχου. Λαμπρή εξέλιξη??? Δείτε αν θέλετε περισσότερα στη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο: «Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ ΚΙΟΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ»

Ο Θείος Σαμ έχει παρελθόν…
Αλλά κάποιοι φρόντισαν να το ξεχάσουν. Διότι οι εξελίξεις επέβαλαν να τον επαναφέρουν στο προσκήνιο με τρόπο ύπουλο και δελεαστικό.
Τα αγαπητηλίκια του Τσίπρα με την Ουάσινγκτον ήταν κομμάτι αυτής της στρατηγικής επιλογής…
Οι φωνασκίες των «αντιμνημονιακών» του κώλου, που προέτρεπαν σε σφιχτότερο εναγκαλισμό με το υπερατλαντικό θεριό που δήθεν ένοιωθε προδομένο, ήταν ένα δεύτερο κομμάτι από το ίδιο σενάριο.
Και πριν ξημερώσει καλά – καλά η αποφράδα μέρα για τον Ελληνισμό, ο θείος Σαμ μίλησε. Και τι είπε???
Θύμισε στους αφελείς αυτό που έλεγε πάντα: «Βγάλτε το σκασμό με την ΑΟΖ και μην ξεχνάτε ότι στον ορυκτό πλούτο σας έχουν μερίδιο και οι Τούρκοι» Λαμπρή εξέλιξη???

Η γεωπολιτική πάνω από το ρομαντισμό των ηλιθίων…
Γι αυτό άλλωστε και η γεωπολιτική παραμένει ισχυρή, ενώ η ηλιθιότητα παραμένει ακαταμάχητη στο βάθος των αιώνων.

Το θρίλερ τελείωσε…
Και τώρα τα πάντα είναι περισσότερο ξεκάθαρα παρά ποτέ. Το πραγματικό πάζλ το συνθέτουν πλέον αποκλειστικά και μόνο πραγματικά αλλά και επικίνδυνα μεγέθη. Τα απαριθμούμε:
Η Κύπρος εγκαταλείφθηκε στο έλεος των συμμοριών και στοχοποιείται επικίνδυνα μέσα στα πλαίσια του ανελέητου ανταγωνισμού τους…
Ο πιο ύπουλος εχθρός του Κυπριακού Ελληνισμού, είναι η κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων τη Αθήνας…
Ο Ελληνισμός στο σύνολό του απειλείται άμεσα με εθνικό και εδαφικό διαμελισμό, και οι δωσίλογες ηγεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, στις μέρες που έρχονται θα αποδειχθούν ως οι πλέον επικίνδυνες συνιστώσες σ αυτή τη χορογραφία του θανάτου…
Η Ελληνοκυπριακή ενότητα δεν έχει μείνει μόνο απελπιστικά μόνη στο πλανητικό στερέωμα, αλλά επιπροσθέτως στοχοποιείται επικίνδυνα από αμετανόητους εχθρούς και αδυσώπητους φίλους…
Ο πιο ύπουλος σύμμαχος του Ελληνισμού σε αυτή τη φάση, είναι η αυταπάτη του να επιμένει σε ελπίδα ανύπαρκτη και να επιδεικνύει υπομονή, αρνούμενος να δει τις εξελίξεις που έρχονται με μορφή πλέον χιονοστιβάδας…

Το πραγματικό σχέδιο Β΄…
Δεν είναι αυτό που επιμένουν να προσπαθούν να αναδείξουν τα φερέφωνα της υποτέλειας. Κι αυτό γιατί κάθε «Σχέδιο Β΄» στο βαθμό που θα επιχειρεί να αναζητά πλασματική διέξοδο μέσα στο ίδιο το κολαστήρι, είναι καταδικασμένο να οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα από κάθε διαφορετική διαδρομή. Στο πλιάτσικο της πατρίδας, και στην απόλυτη χρεοκοπία στη ζωή των πολιτών.

Το πραγματικό Σχέδιο Β΄ είναι ένα και μοναδικό. Εξέγερση τώρα. Γιατί αύριο θα είναι αργά…
Εξέγερση τώρα, που να μετατρέψει το εφιαλτικό σχέδιο των συμμοριών, σε Βατερλώ για τις ίδιες τις συμμορίες…
Εξέγερση τώρα, στοχευμένη και ασυμβίβαστη και οι κυρίαρχες επιδιώξεις της θα πρέπει να συνοψίζονται στους παρακάτω στόχους:

Την άμεση ανατροπή των ορκισμένων δωσίλογων από την πολιτική εξουσία τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου, και την παραδειγματική τιμωρία τους για εσχάτη προδοσία.
Η Ελλάδα και η Κύπρος λειτουργώντας σαν αδιάσπαστη εθνική οντότητα, οφείλει να αντιδράσει συντονισμένα και επιθετικά για να μετατρέψει τον εφιάλτη που της επιφύλαξαν, σε πραγματική κόλαση για τους ίδιους του τους εμπνευστές.
Η Ελλάδα και η Κύπρος, οφείλουν να προχωρήσουν μαζί σε συγκεκριμένες ενέργειες που θα περιλαμβάνουν:
Την μη υπογραφή κανενός είδους μνημονίου από την Κυπριακή Δημοκρατία
Την άμεση καταγγελία μνημονίων και δανειακών συμβάσεων που αλυσοδένουν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό.
Την άμεση αποχώρηση τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά από την Ευρωζώνη.
Την άμεση δρομολόγηση διεθνών αμοιβαία επωφελών συμφωνιών για την παραγωγική και εμπορική αξιοποίηση του εθνικού και του ορυκτού τους πλούτου.
Την παραγωγική ανασυγκρότηση των χωρών και των εθνικών οικονομιών στο σύνολό τους. 

Δείτε περισσότερα στη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο: "ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ Ν ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥΕΡΧΕΤΑΙ"

Και η μεγάλη αχλάδα έχει πίσω την ουρά... Το "κλείσιμο" του Κυπριακού έρχεται. Στο τιμόνι της Ελλάδας βρίσκονται γενίτσαροι, και ο Αναστασιάδης του προδοτικού "ΝΑΙ" είναι πρόεδρος σε μια Κύπρο που θα σπρωχθεί βίαια σε λύσεις που σχεδιάζουν άλλοι για λογαριασμό της...

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

1 σχόλιο:

  1. αριστεριστικες μπουρδες!

    οι πανιβλακες δεεξιουληδες πατριωτες θα την πατησουν για ακομα μια φορα οπως και το 41.
    θα παρασυρθουν απο τις πορδοεπαναστατικοτητες των νεο-εαμοβουλγαρων και θα τα χεσουν ολα....

    οι βουλγαροτσολιαδες μπολσεβικιστες εχουν και το μαχαιρι και το πεπεονι

    και φυσικα σκατα και στο ξανθο γενος στο μελαχροινο στο αμερικλανικο και στο γερμανικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή