Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Ο ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο σταθερές και οικονομικά ζωντανές χώρες του κόσμου, κυρίως ως αποτέλεσμα της άρνησής της να ενταχθεί στο ευρώ, η Ελβετία ετοιμάζεται για μια μαζική πολιτική αναταραχή στην κεντρική Ευρώπη που θα μπορούσε να φτάσει περάσει τα σύνορά της, με την κινητοποίηση στρατευμάτων για την αντιμετώπιση δυναμικής αναταραχής.

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet)
 
Ο ελβετικός στρατός προσθέτει τέσσερα νέα στρατιωτικά τάγματα που θα εξαπλωθούν σε όλη τη χώρα με το σκοπό να διαλύσουν οποιαδήποτε αναταραχή που θα μπορούσε να προκύψει από την καταρρέουσα Ευρωζώνη.

υπουργός Μάουρερ, έχοντας υπόψιν του κάποιους ψιθύρους από κορυφαίους στρατιωτικούς παράγοντες της Ελβετίας, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ότι η μαζική δημοσιονομική-πολιτική κρίση της Ευρώπης θα μπορούσε να πάρει πολύ δυσάρεστη μορφή, γράφει ο John R.Schindler, ένας καθηγητής της εθνικής ασφάλειας υποθέσεων στο Αμερικανική Πολεμική Σχολή Ναυτικού. "Οι ελβετικές στρατιωτικές ασκήσεις τον Σεπτέμβριο, που ονομάστηκαν... 
 
STABILO DUE, βασίστηκαν στην αστάθεια της ΕΕ που δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι Ελβετοί έχουν μείνει έξω από την ΕΕ - κάτι για το οποίο καμαρώνουν οι ευημερούντες Ελβετοί αυτές τις μέρες - και σίγουρα δεν θέλουν τα προβλήματα της ΕΕ να ξεσπάσουν πάνω στην ειρηνική μικρή χώρα τους ".

Ο Μάουρερ ανησυχεί ότι η μαζική μείωση των ευρωπαϊκών ενόπλων δυνάμεων μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου θα μπορούσε να αφήσει τις χώρες ευάλωτες σε εξεγέρσεις ή και ακόμα φυλετικούς πολέμους.
  
Ο Schindler σημειώνει ότι αν η οργή των μουσουλμάνων αυξηθεί λίγο παραπάνω από το θυμό που που δημιούργησε η YouTube "ταινία" που προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ, οι μουσουλμάνοι μετανάστες στις χώρες της Ευρώπης θα μπορούσαν να ξεσηκωθούν.

«Είναι ευρέως διαδεδομένο σε εκείνους που γνωρίζουν από μέσα τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας, ότι αν ο επόμενος Anders Brievik βάλει στόχο τους μουσουλμάνους, και όχι δικούς του Ευρωπαίους, τα πράγματα θα μπορούσαν να ξεφύγουν δραματικά πολύ γρήγορα», γράφει. "Είναι δύσκολο να δούμε πως οι μικρότερες ένοπλες δυνάμεις της Ευρώπης θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις μαζικές ταραχές. (Και μην ζητήσετε βοήθεια από τον θείο Σαμ, δεδομένου ότι το τελευταίο πράγμα που το Πεντάγωνο θα ήθελε είναι να παρασυρθεί σε οποιαδήποτε καταστολή ταραχών - ιδιαίτερα καταστολής μουσουλμανικών εξεγέρσεων - οπουδήποτε στην Ευρώπη.) "

Η Ελβετία διατηρεί εκπαιδευμένο στρατό 200.000 στρατιωτών, που είναι ένας μεγάλος αριθμός αναλογικά με το μικρό πληθυσμό της χώρας. Όλοι άνδρες, είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση, που σημαίνει ότι η χώρα μπορεί να βασιστεί σε μια τεράστια πολιτοφυλακή σε περιόδους κρίσης, γεγονός που πολλοί ιστορικοί αναφέρουν, ότι εξηγεί γιατί ο Χίτλερ αρνήθηκε να εισβάλει στην Ελβετία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ακόμη και αν ήταν περιτριγυρισμένη από όμορες χώρες που είχαν καταλάβει οι Ναζί.

Η Ευρώπη έχει συγκλονιστεί με εξεγέρσεις και ταραχές κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, ενώ οι εντάσεις έχουν αυξηθεί μόνο κατά τους τελευταίους μήνες. Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία και πιο πρόσφατα η Ισπανία έχουν όλες γίνει μάρτυρες σκηνών από πρωτοφανείς ταραχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου