Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ

Για όσους κάνουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν... Ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος, η Χρυσή Αυγή γενικά, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, είτε είναι επίσημα στην εξουσία, είτε όχι. Τα τελευταία χρόνια, έχουν δείρει σαν «γνωστοί-άγνωστοι» ροπαλοφόροι-κουκουλοφόροι, κόσμο και κοσμάκη...

Το επίσημο καθεστώς, ΑΙΩΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ξεφορτώθηκε τη λάϊτ εκδοχή του ναζισμού με τον Καρατζαφέρη και έβγαλε από το πουθενά τους μασόνους, φιλοσιωνιστές ναζιστές του Μιχαλολιάκου, που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η φυσική μετεξέλιξη, της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ του ναζιστή-σιωνιστή Μπόλαρη. 

Είναι το τυρί…  Είναι ο τύπου γραβιέρα κεφαλοτύρης, για να τσιμπήσουμε όλα τα κορόϊδα, για να ξεχάσουμε ποια καθάρματα έδερναν γριούλες και συνταξιούχους, πριν κοινοβουλευτοποιηθούν οι ναζιστές.

Πολλοί, έκλεισαν τα μάτια και τσιμπολογούν να χορτάσουν κεφαλοτύρι… Μια ζωή ποντικαραίοι… Μια ζωή πουταναραίοι που ψάχνουν τον προστάτη τους…


Με κλειστά τα μάτια σέρνονται, τσιμπολογούν κι΄ αποκοιμούνται….
Ξυπνούν και δεν θέλουν να καταλάβουν, ότι έχουν μπει στη φάκα…

  

Στη φάκα του Σαμαρά-Μπενάκη, στη φάκα του Βενιζέλου, στη φάκα του Κουβέλη, του ανύπαρκτου Τσίπρα, του υπνόσακου Παπαρήγα…..

Ρε ξεφτίλα λαέ, καταντάς συνεχώς, να είσαι μπροστά σε διλήμματα βλακείας, προκειμένου να διαλέξεις ανάμεσα σε έναν Σαμαρά, σε έναν Τσίπρα και σε έναν Κασιδιάρη???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου