Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΧΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!! Κανέναν Έλληνα πολιτικό δεν παίρνουν στα σοβαρά οι Ελληνοαμερικανοί...

Τους περιγελούν πατόκορφα..και αποκαλούν την Ελλάδα.. To ψευτο-κράτος των Αθηνών…Και περιφρονούν όλους εν γένει τους Υπουργούς που επισκέπτονται τις ΗΠΑ . Σήμερα το δημοφιλές ΚΑΛΑΜΙ ΝΕΤ διασκεδάζει με ΤΑ ΕΞΗΣ:...

Ο  επέτης αριστερά….  «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!!! Ο δάσκαλος μου στο Χάρβαρντ ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου …Δεν έχω μέλλον!!!»  και πιο κάτω το δίδυμο της συμφοράς Βενιζέλος- Παπακωνσταντίνου … ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΊΝΙΑΣΜΑ της Όλγας Κεφαλογιάννη…


Οι κυβερνώντες στην Αθήνα ερίζουν με τους διεθνείς πιστωτές για το κατά πόσες εκατοντάδες ευρώ θα πρέπει να περικοπεί το εισόδημα των δασκάλων ή των νοσοκόμων. Και ενώ εξακολουθούν να μειώνουν σταθερά τις συντάξεις, οι πλούσιοι της Ελλάδας βγάζουν ανεμπόδιστα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό.
 
Χαρακτηριστική της χαλαρότητας στην αντιμετώπιση των φοροφυγάδων είναι η επονομαζόμενη λίστα Λαγκάρντ. Για μήνες λογιζόταν εξαφανισμένη, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου επανεμφανίστηκε. Στο μεταξύ βρίσκεται στον οικονομικό εισαγγελέα. Η λίστα περιλαμβάνει 1991 έλληνες ιδιοκτήτες ελβετικών τραπεζικών λογαριασμών.
Και άλλο ξεκατίνιασμα….

Οι δύο υπουργοί τι ήρθαν να κάνουν στις ΗΠΑ; Προσωπικό τουρισμό με κρατικό χρήμα;
 
Απογοητευτική η παρουσία “Ολγας Κεφαλογιάννη (ειδικά) και Νότη Μηταράκη στη Νέα Υόρκη, γιά την προβολή της Ελλάδας και προσέλκυση επενδύσεων. Η επίσκεψη των δύο υπουργών στη Νέα Υόρκη, συνέπεσε με το »κράξιμο» της Ελλάδας από την εφημερίδα »Νιού Γιόρκ Τάϊμς» γιά την »λίστα Λαγκάρντ». Αυτό ήταν… »διαφήμιση» γιά την Ελλάδα. H κ. Κεφαλογιάννη δεν παράλειψε να »υποβάλει τα σέβη της» και στην Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή (AJC)

Μόνο ζημιά στην Ελλάδα κάνουν, με τις αερολογίες τους. Σπατάλη κρατικού χρήματος γιά το απόλυτο τίποτα. Κατάντια να παρευρίσκονται σε… μικροεκδηλώσεις που τις βαφτίζουν »προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ» και να »πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» στην Αθήνα, μέσω του κρατικού ΑΠΕ.Επτά ημέρες »τουρισμό» στη Νέα Υόρκη η κ. Κεφαλογιάννη, τρεις ο κ. Μηταράκης.Υπουργοί σοβαρών χωρών προετοιμάζουν, όσο καλύτερα γίνεται, ταξίδια τους στο εξωτερικό. Οι “Ελληνες, όχι.

»Ακαρδη» η κ. Κεφαλογιάννη: Δύο ελληνόφωνα έντυπα μικρής κυκλοφορίας στην Αστόρια Νέας Υόρκης έγραψαν »καλά λόγια» γι” αυτήν. Ε, ας τους δώσει και καμιά μικροδιαφήμιση, όπως συνηθιζόταν παλιά, γιατί αυτή είναι ουσιαστικά η επιδίωξή τους. “Ετσι θα γράψουν περισσότερα »καλά λόγια». Στην συνέντευξη Τύπου στα ελληνόφωνα ΜΜΕ, είπαν τα ίδια χαζά, που ακούμε γιά 25 χρόνια και τα βάφτισαν ως… »πρωτότυπα», που λέγονται… πρώτη φορά, ειδικά σε ότι αφορά τον τουρισμό!
 
H υπουργός είπε ότι ο τουρισμός από ΗΠΑ ήταν μειωμένος κατά 150.000. Μα, ο προκάτοχός της, στα »τουριστικά» του ταξίδια στη Νέα Υόρκη (με κρατικό χρήμα) διαβεβαίωνε ότι θα ήταν… διπλάσιος. Τι έγινε;;;

κεφαλογιάννη, νεα υόρκηΤο »καλαμπούρι» με τους γραφικούς-άξεστους “Ελληνες πολιτικούς, που »προβάλουν τουριστικά» την Ελλάδα στους… “Ελληνες της Νέας Υόρκης, έπρεπε να είχε σταματήσει χρόνια. Αφού δεν έχουν οι διπλωματικές και λοιπές αποστολές μας στις ΗΠΑ, ούτε προσβάσεις, ούτε ικανότητα προσέγγισης αμερικάνικων ΜΜΕ γιά να προβάλουν την Ελλάδα, ας κάθονται οι πολιτικοί στην Αθήνα να ασχολούνται με τις γνωστές χαζομάρες τους εκεί. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεται το Δημόσιο γιά τον προσωπικό »τουρισμό» του κάθε καλαμο-ιππεύοντα “Ελληνα πολιτικού, που δεν ξέρει τι του γίνεται ερχόμενος στις ΗΠΑ και περιορίζεται, σε δηλώσεις στα…ελληνόφωνα ΜΜΕ, παρουσία σε εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος ή σε συνάντηση με τον… αρχιεπίσκοπο, που -χωρίς ντροπή- βαφτίζει »προβολή της Ελλάδας στην Αμερική».
 
Η υπουργός Τουρισμού κ. Ο. Κεφαλογιάννη, δήλωσε σε ομογενειακή εφημερίδα, ότι θα προωθήσει τον τουρισμό και στους… “Ελληνες της Νέας Υόρκης. Δηλ., θα τους μιλήσει γιά την… Ελλάδα,  (και θα κάνει πολλά… ταξίδια στην Βόρεια Αμερική γιά την… »επίτευξη του στόχου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου