Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

Η Αλ Κάιντα προειδοποιεί την Βρετανία ότι θα "ανοίξει την πόρτα της κόλασης". 

Η αλ Κάιντα στο ισλαμικό Μάγρεμπ (Aqmi) ανακοίνωσε πως προτίθεται να απελευθερώσει τον βρετανό που κρατά όμηρο, αν το Λονδίνο δεχτεί να εκδώσει τον εξτρεμιστή ιμάμη Αμπού Κατάντα σε μια χώρα της επιλογής του, ανακοίνωσε το SITE, το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων.
Στην ανακοίνωσή του, το Aqmi τονίζει πως θα απελευθερώσει τον βρετανό Στίβεν Μάλκομ, που απήχθη το Νοέμβριο του 2011 στο Μαλί και έχει και νοτιοαφρικανική υπηκοότητα, αν η Βρετανία συμφωνήσει να εκδώσει τον Αμπου Κατάντα σε μια χώρα της "Αραβικής Άνοιξης" ή σε μια χώρα της επιλογής του.
Η οργάνωση προειδοποιεί την Βρετανία ότι θα "ανοίξει την πόρτα της κόλασης" για τους πολίτες της αν εκδώσει τον Κατάντα στην Ιορδανία...

Ο Μάλκομ είναι ένας από τους εννιά Ευρωπαίους--ανάμεσά τους έξι Γάλλοι--που έχουν απαχθεί από το σκέλος της αλ Κάιντα στο Μαλί και τον Νίγηρα από τον Σεπτέμβριο του 2010. Η οργάνωση έχει απειλήσει πως θα εκτελέσει τους ομήρους αν η Γαλλία και οι σύμμαχοί της επιτεθούν σε βάσεις της στο βόρειο Μαλί.

ON ALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου