Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Τα λάθη & Τα πάθη

Για άλλη μια φορά στην ιστορία μας βιώνουμε καταστάσεις που μας ωθούν σε ενδοοικογενειακές διαμάχες που σε αρκετές περιπτώσεις είναι εκτός ελέγχου...


μέλος της ΠΓ της ΔΗ.ΠΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

‘’Εκτός ελέγχου’’ γιατί αυτό επιδιώκουν κάποιοι με αποτέλεσμα να πατούν κάθε φορά τα κατάλληλα κουμπιά: 
• Το ‘’κουμπί ‘’ των αριστερών & δεξιών ιδεολογιών . 
• Το ‘’κουμπί ‘’ της διάθεσης ανεξέλεγκτου χρήματος στους δήθεν ιδεολόγους αυτών των πολιτικών πεποιθήσεων. 

Κάθε φορά που έχουμε έντονες αντιδράσεις του συνόλου των Ελλήνων πολιτών , οι οποίοι θέλουν δε θέλουν ανήκουν σε διαφορετικές ιδεολογίες και ‘’πρέπει’’ να το σέβονται, εμφανίζονται οι χρήσιμοι του συστήματος.  
-Οι ‘’καλοί ‘’ ακροδεξιοί και...  
-Οι ‘’καλοί’’ ακροαριστεροί. Οι δύο αυτές συνομοταξίες έχουν ως πραγματικό στόχο τη διάρρηξη του ελληνικού κοινωνικού ιστού. Τα προσωπικά τους οφέλη είναι από τη μια οικονομικά ( θέσεις σε υπηρεσίες , ΜΚΟ κ.ά.) και από...
την άλλη η προβολή τους. 

Βέβαια οι πραγματικοί κάτοχοι των ΜΚΟ δεν αστειεύονται και όταν τελειώσουν τη δουλειά τους θα τους πετάξουν και αυτούς με τον πιο άσχημο τρόπο που ούτε και οι ίδιοι φαντάζονται. Εποφθαλμιούν τα περιουσιακά στοιχεία των άλλων και φθάνουν σε σημείο να τους αρνούνται το φυσικό δικαίωμα των κεκτημένων τους . 

Και έρχομαι στο θέμα των ‘’προσφύγων’’. Πρόκειται για κακής ποιότητας ανθρώπων στο σύνολο τους οι οποίοι αποβλέπουν στη αποσταθεροποίηση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας . Άλλωστε ο Ερντογάν δεν τους χρησιμοποιεί τυχαία. Πρέπει λοιπόν και οι ένθεν φανατικοί υποστηρικτές τους, που δήθεν τους πιάνει η συμπόνια, να καταλάβουν ότι είναι ο Δούρειος Ίππος ώστε να μετατραπούμε πάλι σε οθωμανική επαρχία. 

Πρόσφατα είχαμε την προσπάθεια επιβολής, από πλευράς της κυβέρνησης , μέτρων προστασίας των παράνομων προσφύγων με τη χρήση των δυνάμεων καταστολής όσον αφορά την επίταξη περιουσιακών στοιχείων τόσο πολιτών όσο και του κράτους. 

Μεγάλο Λάθος

Εδώ, όμως, θα πρέπει να δούμε τη μόνο θετική πλευρά. Ένα καλό, που δεν περίμεναν. Ξύπνησε ξαφνικά ο Έλληνας και άρχισε να αντιδρά. Βέβαια το αποκορύφωμα μέχρι στιγμής είναι η συνεργασία της πλειοψηφίας των Ελλήνων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της προσβολής της ελληνικής επικράτειας. 

Όμως θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, διότι μόλις ξεκίνησε η ευθεία προσβολή και θα έχει μεγάλη διάρκεια χρόνου, με αποτέλεσμα την φυσική κόπωση όσων συμμετέχουν στην τιτάνια προσπάθεια συγκράτησης, των υποτιθέμενων μεταναστών. Επίσης, θα πρέπει και σε πολιτικό επίπεδο όλοι αυτοί που έχουν την τύχη της χώρας στα χέρια να έχουν όλους εμάς από πίσω και να γνωρίζουν ότι είμαστε όλοι μαζί και παράλληλα τους ελέγχουμε, ώστε αυτή τη φορά να πετύχουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα, το επιθυμητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου