Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Οι "σύμμαχοι" βγάζουν την χώρα στο σφυρί - Η εθνική τραγωδία είναι προ των πυλών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Π.Γ της ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Ενώ η Ελληνική κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για την αποκλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία στην διαμεσολάβηση των ΗΠΑ, τα δεδομένα στην εγγύς γεωπολιτική μας γειτονιά, ήδη τροποποιούνται δραματικά με επίκεντρο τις εξελίξεις στην Λιβύη.

Ο Χάφταρ εκβιάστηκε για να αποδεχτεί μια αμφιλεγόμενη εκεχειρία, λίγο πριν οδηγηθεί σε κατάρρευση ο Σάρατζ και οι τουρκόφιλοι υποστηρικτές του που παραμένουν αποκλεισμένοι στην Τρίπολη.

Η στρατηγική ισχυροποίηση της Τουρκίας μετά ΚΑΙ από αυτήν την εξέλιξη, είναι εμφανής.

Η εμπλοκή των υποτιθέμενων συμμάχων της χώρας μας σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι υπήρξε απροκάλυπτη.

  • Η Γερμανία της "Σωτηρίας" μας των Μέρκελ και Σόιμπλε...
  • Η Ιταλία του πολυσυζητημένου EastMed, τώρα διεκδικεί ρόλο ως υποτιθέμενη ειρηνευτική αποστολή, με τα μάτια στραμμένα στον ενεργειακό πλούτο της Λιβύης και με συγκεκριμένα βήματα στρατηγικής επαναπροσέγγισης με την Τουρκία...
  • Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, με την προτροπή και την ανοχή της, χοροστάτησε σ αυτόν τον βρώμικο εκβιασμό, εγκαινιάζοντας έναν νέο ακόμη πιο επικίνδυνο κύκλο παροχών προς την αναθεωρητική Τουρκία.

Την ίδια στιγμή ο πολύς κ. Πάιατ, αποφαίνεται δια της νομικής υπηρεσίας του State Department, ότι...
τα ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου, δεν διαθέτουν Υφαλοκρηπίδα, δίνοντας έτσι το "πράσινο φως" στην Τουρκία για περαιτέρω ανάληψη εξειδικευμένης επιχειρησιακής δράσης.

Το τουρκολυβικό μνημόνιο αποδεικνύεται πως δεν ήταν διόλου πρόχειρη δουλειά.  Κατασκευάστηκε για να αποτελέσει τον πολιορκητικό Κριό που θα διεμβολίσει πολλαπλά τα προβλεπόμενα στην Συνθήκη της Λωζάνης, με απώτερο στόχο την καθολική της αναθεώρηση.

Η Ελλάδα με ευθύνη του πολιτικού της προσωπικού, έχει εκχωρήσει τα πάντα στο πλαίσιο της δουλοπρεπούς αντίληψης του παρασιτικού προστατευτισμού, και περιμένει απαθής το επόμενο πλήγμα που θα σηματοδοτήσει τον γεωπολιτικό της ακρωτηριασμό, αρκούμενη σε ανούσιες και ημιτελείς διπλωματικές πιρουέτες.

Οι διεργασίες προσπερνούν τους άτολμους και ημιτελείς αυτούς βηματισμούς, οι ανούσιοι πανηγυρισμοί ακυρώνονται, και πάρα πολύ σύντομα θα είναι η χώρα μας ΚΑΙ όχι η Τουρκία, αυτή που θα περιέλθει σε καθεστώς παραλυτικής απομόνωσης με πολύ δυσάρεστες εξελίξεις. 

Η πορεία προς την Χάγη επιταχύνεται και θα είναι αποτέλεσμα πολλαπλών διεθνών εκβιασμών, ενώ όπως όλα δείχνουν θα σηματοδοτήσει την καθολική απόσυρση των αναιμικών επιφυλάξεων που έχουν διατυπωθεί, αναφορικά με τον δικαιοδοτικό της χαρακτήρα.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" καλεί τον Ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση. Τον καλούμε να μην παρασυρθεί από τις Σειρήνες του συμβιβασμού που καλλιεργούν κλίμα ανεκτικότητας σε επιλογές εθνικής μειοδοσίας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου να πλαισιώσουν τις γραμμές της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ", να στηρίξουν και να ισχυροποιήσουν την αταλάντευτη και συνεπή πολιτική της δράση.

Καλούμε τέλος όλες τις πολιτικές δυνάμεις και συλλογικότητες που οραματίζονται την μεγάλη δημοκρατική - πατριωτική αλλαγή σε πραγματική πανστρατιά για να ανακοπούν άμεσα οι επικίνδυνες εξελίξεις και να ανοίξει ο δρόμος για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας...

Αθήνα 12 Ιανουαρίου 2020

Η Π.Γ της ΔΗ.ΠΟ.Σ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου