Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

xeftila...

Για μια προσωπικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του ελληνικού έθνους και του λαού, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών, έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος υποδεχόμενος τον Φώτη Κουβέλη κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας...


Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «η εμπειρία στην πολιτική ζωή και οι γνώσεις του κ. Κουβέλη είναι εχέγγυο της άριστης συνεργασίας» που θα έχουν οι δύο άνδρες, τονίζοντας πως...
«σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, αλλά όλοι εργάζονται για την πατρίδα με οδηγό το εθνικό συμφέρον. 

«Τον ενάμιση χρόνο που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα ολοκληρώσουμε το έργο μας», τόνισε ο Π. Καμμένος, ενώ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει καλύψει ένα μεγάλο μέρος από την οικονομική επίθεση που δέχτηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές θα καλυφθεί και άλλο.

Αναφερόμενος στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα, μίλησε για άψογη και εξαιρετική συνεργασία ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές και του ευχήθηκε η «υπερμάχος στρατηγός» να τον συνοδεύει στη νέα του αποστολή.

Ο Π. Καμμένος εξήρε την ενότητα που διδάσκει ο Φ. Κουβέλης

«Αντιμετωπίσαμε μαζί με τον υπουργό τη δύσκολη μεταναστευτική κρίση. Μέσα σε πέντε μέρες, με τη βοήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των συμμάχων μας. Καλοδεχτήκαμε πρόσφυγες που είχαν ανάγκη προστασίας, δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα και ανταποκριθήκαμε στο δύσκολο αυτό πρόβλημα», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου