Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αντιμέτωποι με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δραματικής αναμόρφωσης της οικονομικής και κοινωνικής φυσιογνωμίας της χώρας

«Στο Μικρόφωνο» του διαδικτυακού σταθμού E-ROI, σχολιάζουν και αναλύουν την επικαιρότητα, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ. Θέμης Συμβουλόπουλος και το μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ., Κυριάκος Κυριακόπουλος. ‎Παρασκευή, ‎12 ‎Μαΐου ‎2017...




Η εκπομπή ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:
- Επικείμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, απόρροια της συμπληρωματικής ιδιωτικής συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών(4ο μνημόνιο).


- Κραυγαλέα η προσπάθεια αλλαγών θεσμικού και δομικού χαρακτήρα, καθώς και...
η γενική φυσιογνωμία της χώρας, από την έναρξη της...μνημονιακής περιόδου.


- Ανελέητος βομβαρδισμός της Ελληνικής κοινωνίας με παραποιημένη και διαστρεβλωμένη πληροφορία, με σκοπό την ολική της απενεύρωση και κατ' ουσίαν την...αφαίμαξη...της ίδιας της οντότητάς της.

- Προαποφασισμένη η καταδίκη της Ελλάδος και η εξόντωση του πληθυσμού της, με πρόσφατη ωμή ομολογία, του νυν γερμανο-ναζί υπουργού οικονομικών.

- Συνηγορία του εθελόδουλου εγχώριου πολιτικού προσωπικού με τους «θεσμούς», στην σύνθεση του σύγχρονου Ελληνικού...δράματος.

- Νέες τερατώδεις και εξοντωτικές ασφαλιστικές ρυθμίσεις, ιδίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

- Κύριος σκοπός των νέων μέτρων, να εδραιωθούν και να αναδομήσουν καταστρεπτικά και ανεπανόρθωτα, την Ελληνική κοινωνία. 

- Ενδεχόμενο νέο "success story", εντός του τρέχοντος έτους, από την πιο «φιλελεύθερη» και εθελόδουλη κυβέρνηση, των τελευταίων ετών.

- Απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου, εναντίον συμβασιούχων.

- Παιδαριώδεις δηλώσεις Γ.Βαρουφάκη, κατόπιν εορτής.

- Ισχυρή πρόκληση για το συνδικαλιστικό κίνημα, ο απεγκλωβισμός του πλέον από την παρωχημένη...επαναστατική γυμναστική, μέσω απλών...παρελάσεων και ανώδυνων απεργιών, ορισμένου χρόνου.

- Μοναδικός στόχος των παγκόσμιων οικονομικών δολοφόνων, το πολύτιμο...οικόπεδο...Ελλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου