Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Σήμερα αποκαλύπτουμε την επικίνδυνη κομμουνιστική συμμορία και όλο το σκοτεινό της σχέδιο

Έπεσε στα χέρια μου ένα άρθρο - από τις γνωστές φωτοκόπιες του καημού ορισμένων που αποτυπώνονται σε άρθρα - που αποζητά την «απαλλαγή της κοινωνίας από την ιδεολογική ηγεμονία της «Αριστεράς», και ομολογώ πως δε μου έβγαλε ούτε καν τη διάθεση να γελάσω...

Είναι προφανές ότι απαιτούμε να κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος καθ άπασαν την επικράτειαν και να συλληφθούν πάραυτα οι συνωμότες, για να μπει η χώρα στο γύψο και να θεραπεύσωμεν τον ασθενήν - Βορίδη πιάσε τα τσεκούρια απ το μπαούλο ρεεε... 


Διότι μόνο να λυπάσαι μπορείς όταν διαπιστώνεις τη φτώχεια στη σκέψη και στην κρίση που φωλιάζει στα μυαλά των ανθρώπων, ακόμη και σήμερα… Ακόμη και μετά απ όσα μεσολάβησαν σ αυτή την πολύπαθη πατρίδα.

Το απόλυτο μπάχαλο που βασιλεύει στη σκέψη αυτών που ντρέπονται ή αδυνατούν να αναδείξουν την ανύπαρκτη γοητεία της αντιαριστερής τους αντίληψης, και γι αυτό επιδίδονται στην απόπειρα κατασυκοφάντησης αυτού που μισούν, το συνειδητοποιείς από τις πρώτες κιόλας εικόνες, από το επίπεδο των συμβολισμών.

Όταν βλέπεις λοιπόν την πραγματικά γελοία προσπάθεια να ξεκινά από την ταυτοποίηση της «Αριστεράς» σε πρόσωπα όπως: Φίλης, Βούτσης, Σία, Τασία και λοιπό νεοταξίτικο συναπάντημα, αντιλαμβάνεσαι και τι πρόκειται ν ακολουθήσει, και ότι ο συντάκτης δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα, και κυρίως αντιλαμβάνεσαι το γεγονός πως η εμπάθεια των ανθρώπων, ακυρώνει και το τελευταίο ίχνος της νηφαλιότητας, και αντί ν αναζητούν  το πραγματικό μέγεθος της αλήθειας, ψαρεύουν ξεφτιλισμένους από ολόγυρα για να...
προσαρμόσουν την αλήθεια στο μπόι του εξευτελισμού.

Και όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, η δικαίωση έρχεται άμεσα σε όσα διαπιστώνει κανείς πως ακολουθούν αυτή την κωμικοτραγική λαθροχειρία.

Ποιο είναι λοιπόν κατά την γνώμη των σαλταδορίσκων της πολιτικής σκέψης το περιεχόμενο της αριστερής αντίληψης άρα και αριστερής ηγεμονίας??? Θαυμάστε:
  • Τα τουρκοσήριαλ…
  • Το Αλάχ ακμπάρ…
  • Ο νεοταξίτικος εθνομηδενισμός…
  • Τα γιουσουφάκια που δηλώνουν πως το Αιγαίο δεν έχει σύνορα…
  • Το σύμφωνο συμβίωσης…
  • Οι δημοσιογραφικοί αστέρες που σου πιπιλίζουν όλη μέρα το μυαλό στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο…
Και το αντίδοτο σ όλα τα παραπάνω, είναι φυσικά ο «εθνικισμός» και τα διχαστικά κινήματα μίσους.

Σήμερα λοιπόν λατρεμένε Έλληνα αναγνώστη, χάρη σ ένα τετραπέρατο μυαλό που ξερνά μπουκέτα με γαρύφαλλα έμαθες πως:
  • Ο Σουλεϊμάν, Ο ερντογάν, ο Κυριακού του Αντένα, Ο Βαρδινογιάννης του MEGA, αποτελούν το Πολιτικό Γραφείο του Κομμουνιστικού Κόμματος, που οργανώνουν την Κομμουνιστική εξέγερση. Ναι???
  • Έμαθες επίσης ότι ο ισλαμοφασισμός, που όπου κυριαρχεί δεν υπάρχει ούτε ως μουσειακό είδος το σφυροδρέπανο, δεν είναι ορδές φασιστών και δολοφόνων αλλά Μπολσεβίκοι που έβαλαν πλώρη να καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα. Ναι???
  • Ακόμη έμαθες ότι, ο Νίκος Φίλης, η Σια Αναγνωστοπούλου, αλλά και η Διαμαντοπούλου, και η Δραγώνα, και ο Λιάκος, και όλος ο υπόλοιπος εθνομηδενιστικός συρφετός, Μαζί με τον πρωθυπουργό τους που δε βλέπει σύνορα στο Αιγαίο, αλλά και τον Μπαλάφα που θα το ρισκάρει με τους Τούρκους, φύτρωσαν εκεί που έχεσαν αυτοί που πολεμούσαν τραγουδώντας το «Εμπρός ΕΛΑΣ για την Ελλάδα, το δίκιο και τη Λευτεριά», οι οποίοι συγκρότησαν το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ), και έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, που σήμερα ξεπουλα η νεοταξίτικη εθνομηδενιστική τσογλαναρία. Ναι???
  • Έμαθες ακόμη πως ο νόμος για το σύμφωνο συμβίωσης, είναι «Αριστερή» πολιτική, και ας μη σου μαρτύρησαν ποτέ οι καραγκιόζηδες που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο ότι οι Μάρξ και Έγκελς υπήρξαν επί του θέματος απόλυτα εμπνευσμένοι και ταυτισμένοι με τη νομολογία του Σόλωνα πάνω στο ζήτημα. Ας μη σου μαρτύρησαν ποτέ πως τοποθετούνταν ο Τσε και οι άλλοι επαναστάτες (πραγματικοί επαναστάτες όχι του κώλου επαναστάτες) πάνω στο ζήτημα. Ναι???
  • Έμαθες επίσης πως Ο χατζηνικολάου, ο Ευαγγελάτος, Ο Παπαχελάς, οι Κουρήδες, ο Αυτιάς, ο Λυριτζής, ο Οικονόμου, αλλά και η Ανίτα Πάνια, Ο φερεντίνος, αλλά και παλαιότερα η Κορομηλά, και τόσοι άλλοι ων ουκ έστι αριθμός, όπως και τα μέσα που δουλεύουν, δεν είναι βλαστάρια βγαλμένα από το σύστημα αλλά μυστικές κομμουνιστικές ταξιαρχίες που οργανώνουν την κομμουνιστική επανάσταση. Ναι???
  • Έμαθες επίσης πως (και αυτό είναι η ναυαρχίδα της πολιτικής σκέψης) το αντίδοτο σ αυτή την «αριστερή» ηγεμονία που κυβερνά την Ελλάδα μετά το εμφύλιο, χτίζοντας τράπεζες και ανελέητο καπιταλισμό, για να μπερδέψει τους εξωγήινους και να μην καταλάβουν πόσο κομμουνιστική είναι… Το αντίδοτο λοιπόν σ αυτή την «αριστερή» ηγεμονία είναι ο «εθνικισμός». Το αντίδοτο δηλαδή σ αυτούς που βγήκαν στο κλαρί και σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Εθνικής Αντίστασης, ήταν οι δωσίλογοι που φόρεσαν κουκούλα και συνεργάστηκαν ανοικτά και απροκάλυπτα με το Γερμανό εισβολέα (αλλά γι αυτό θα σε παραπέμψουμε να δεις περισσότερα ΕΔΩ). Ναι???
Συμπέρασμα: Όσο συνεχίζετε με κίβδηλα υλικά την προσπάθεια να οικοδομήσετε την παραμύθα με τον τρόπο ακριβώς που θέλουν να την φαντάζονται τα αρρωστημένα μυαλά, το κυρίαρχο για όλους εσάς δε θα είναι να απαλλαγείτε από την δήθεν ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς την οποία είστε ανίκανοι ακόμη και να προσεγγίσετε επειδή ακριβώς την αντιμετωπίζετε φοβικά και με εμπάθεια, αλλά να βρείτε τρόπο να απαλλάξετε το μυαλό και την ψυχή σας από το δηλητήριο του μίσους και του διχασμού.

Μόνο που αυτή η προσπάθεια, από ένα σημείο και πέρα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά στην ικανότητα του κατάλληλου επιστήμονα να τη διαχειριστεί με τον τρόπο που της πρέπει.


Σχετικό μας άρθρο...

Δεν μπορείς να μιλάς για τον πατριωτισμό κανενός με την ψυχή παραδομένη στην ταγματαλητεία

1 σχόλιο:

  1. Φαντασου και να είχαν. κάπου.πετύχει τα σκουπίδια.. .τέλος πάντων..κρατα τα κείμενα σου και μας τα δειχνεις σε κανα δυό Χρόνια πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή