Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Σχεδιάζουν χτύπημα με χιλιάδες νεκρούς οι τζιχαντιστές

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού έχουν τεθεί οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας από πληροφορίες για μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών σε βασική υποδομή της χώρας...

testtubedailyshow-0087-why-is-t-large.thumb_

Σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να δηλητηριάσουν το νερό στη χώρα χρησιμοποιώντας βακτήρια, τα οποία... θα προκαλούν τη λοιμώδη νόσο τουλαραιμία, που εμφανίζει συμπτώματα παρόμοια με αυτά της γρίπης, όπως υψηλό πυρετό, κεφαλαλγία, αδυναμία, ναυτία, εμετός, διάρροια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα εφιαλτικά σχέδια των τζιχαντιστών, στόχος είναι να δηλητηριαστεί το νερό στο σύστημα ύδρευσης, σε δεξαμενές νερού και σε άλλες πηγές ύδρευσης.

Όλα αυτά, ενώ οι μυστικές υπηρεσίες τονίζουν πως οι ειδικοί σε θέματα υγείας στην Τουρκία δε διαθέτουν την απαραίτητη πληροφόρηση για περιπτώσεις τουλαραιμίας, η οποία χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε Γερμανούς και Σοβιετικούς στρατιώτες.

Η τουρκική εφημερίδα Zaman επισημαίνει ότι οι ΗΠΑ σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν το μικρόβιο στο πλαίσιο του προγράμματός τους για τα βιολογικά όπλα, αλλά τελικά αποφάσισαν να μην το συμπεριλάβουν.

Η έκθεση επίσης προειδοποιεί πως το Ισλαμικό Κράτος επιθυμεί να εξαπλώσει και την πανούκλα στην Τουρκία, τονίζοντας πως το αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης έχει ενισχύσει τις προσπάθειές του για να αποτρέψει ανάλογες επιθέσεις.

crashonline.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτή την έκθεση των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, η την τρως αμάσητη
    και παθαίνεις εγκεφαλικό λουμπάγκο, η την μασάς προσεκτικά φτύνοντας
    ΠΟΛΛΑ κουκούτσια.
    Για να μην πω πως δεν πρέπει να τη δοκιμάσεις καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή