Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Και τώρα που χαρήκατε ελάτε να σφάξουμε τρακτέρ

Παιδια... ειμαι βαθυτατα συγκινημενη! Κλαιω σας λεω! Δεν περιμενα τετοια πραξη αυτοθυσιας απο την φιλανθρωπη και φιλευσπλαχνη Τραπεζα Πειραιως! Μαθατε τι ανακοινωσε;;...


Αποτέλεσμα εικόνας για τραπεζα πειραιωσ

«100% διαγραφή των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000€ για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Κάρτες. Πάγωμα των Στεγαστικών Δανείων και διαγραφή των τόκων τους, για όσο διάστημα υπάγονται στα κριτήρια του νόμου.»

Χαρηκατε;;; Μην φατε... θα σφαξουμε τρακτερ! Την εχετε για τοσο χαζη την Πειραιως; Ειναι δυνατον αυτη που... κατασχει και πλειστηριαζει ακινητα πολιτων, ξαφνικα να ενδιαφερθηκε για το καλο τους;;



Κοροϊδια ανωτατου βαθμου ειναι αυτη της η κινηση, και συγχρονως ακρως διπλωματικη παγιδα, στην οποια...κοβω το κεφαλι μου... κατα χιλιαδες θα την πατησουν!
Η πραξη αυτη ισχυει ΜΟΝΟ για οσους επιδοτηθουν απο τον νομο για την ανθρωπιστικη κριση. Δηλαδη, μονο για οικογενειες που διαθετουν οικογενειακο εισοδημα 200 ευρω το μηνα, συν 50 ευρω για καθε παιδι. ΔΗΛΑΔΗ, εκτος απο τους Ρομα, ποσες οικογενειες πιστευετε οτι θα επιδοτηθουν;; Και επισης, ποσες απο αυτες τις οικογενειες παιζει να εχουν, στεγαστικα δανεια και καρτες 20000 €;;;



Και τωρα το αποκορυφωμα της βραδιας: 
Κοιταξτε τι γραφει η Τραπεζουλα στην Ιστοσελιδα της: «Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι εάν δεν εμπίπτετε στις παραπάνω προϋποθέσεις δανειοδότησης, η Τράπεζα θα σας προτείνει μια ευνοϊκή λύση ρύθμισης των οφειλών σας.»..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πιασατε καλα μου παιδια;; Εκει παιζεται ολη η φαση! Σας βαζουν ενα κομματι τυρι, για να σας τραβηξουν στην φακα! Οι υπερχρεωμενοι συνανθρωποι μας θα τρεξουν κατα συρροην στα υποκαταστηματα... και εκει αφου διαπιστωθει οτι ΔΕΝ υπαγονται στην επιδοτηση, θα τους προσφερθει μια ΡΥΘΜΙΣΗ, για να υπογραψουν για τα εως τωρα χρεη τους!
Μην υπογραψετε τιποτα! Ειναι παγιδα!


Ελεγξτε τα συμβολαια των δανειων και των καρτων σας για καταχρηστικες χρεωσεις, ζητειστε να αφαιρεθουν απο το χρεος σας, και πατηστε τους και μια Αγωγη για Εξαπατηση και Ψυχικη Οδυνη. Εχετε το δικαιωμα. Μην φοβαστε την Δικαιοσυνη!

Glyka Maglivera 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου