Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑ "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ" ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

Ελάτε να πάρουμε μια ιδέα με οδηγό την τελευταία δημοσκόπηση της RAS, για να καταλάβεις επιτέλους "κυρίαρχε λαέ" πως δε τον πήρε ο πόνος το Σα(χλα)μαρά για το νεοναζισμό. Το μόνο που τους νοιάζει είναι σε ποιό βόθρο θα "σκάσει" το καζανάκι με τ απόνερα των ανεγκέφαλων ψηφοφόρων..

Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το τριήμερο από 19-21 Σεπτεμβρίου, σχεδόν 8 στους 10 ερωτηθέντες, χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή, φασιστική ή εγκληματική οργάνωση, ενώ 77% πιστεύει ότι είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε νομοθετικές αλλαγές για να αντιμετωπιστεί η εγκληματική δράση της ΧΑ.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 25,4%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει 22,7%. Ακολουθούν, το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι ΑΝΕΛ με 4,3%, η Χρυσή Αυγή με 5,8%, η ΔΗΜΑΡ με 2,5% και το ΚΚΕ με 5,7%. Τι έχουμε λοιπόν εδώ??? Έχουμε μια μερίδα κοπρόσκυλων τα οποία...
Είχαν αναζητήσει "αντισυστημικό" υποτίθεται καταφύγιο στη νεοναζιστική συμμορία, η οποία (μερίδα κοπρόσκυλων) επαναπατρίστηκε - μέχρι νεοτέρας - στο μαντρί με τα κοπρόσκυλα που στο πρόσωπο ενός πρωθυπουργού - ανδρεικέλου, βλέπουν τον αδιαφιλονίκητο "σωτήρα" της χώρας. Κι έτσι η ΝΔ... πήρε πόντους αφού δε την νοιάζουν οι νεοναζί αλλά την ενδιαφέρει να είναι αυτή το κόμμα που θα τους στεγάσει.

Στο μαντρί του συστημισμού λοιπόν οι μέχρι χθες "αντισυστημικοί" τσαρλατάνοι. Έτσι για να ξέρουμε τελικά ποιοί είναι οι συγκοινωνούντες τενεκέδες του ακροδεξιού νεοναζισμού, και πόσο καλά λειτουργεί το σύστημα της "ενδοεπικοινωνίας"

Κατάλαβες τώρα "κυρίαρχε λαέ" πως δε τον πήρε ο πόνος το Σα(χλα)μαρά για το νεοναζισμό. Το μόνο που τους νοιάζει είναι σε ποιό βόθρο θα "σκάσει" το καζανάκι με τ απόνερα των ανεγκέφαλων ψηφοφόρων.

ΦΟΡΟΥΜπήχτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου