Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Η οργάνωση «Μακεδονική Πατριωτική Φρουρά» ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται με γραφεία σε γειτονικές και άλλες χώρες... 

Σλαβική οργάνωση από τα Σκόπια που αυτό-προσδιορίζεται ως «Μακεδονική Πατριωτική Φρουρά»- ‘Македонска патриотска гарда’ και χαρακτηρίζεται ως υπερ-μυστική οργάνωση, που αποτελείται από εμπειρογνώμονες των Σκοπιανών Μυστικών Υπηρεσιών και στρατιωτικούς παραστρατιωτικών δομών, έκανε την παρουσία της σε επιστολή στη βουλγαρική γλώσσα με σφραγίδα από την πόλη Γευγελή, που εστάλη στον αρχηγό του βουλγαρικού κόμματος VMRO, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ. 

Σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καρακατσάνοφ, έλαβε επιστολή με απειλή κατά της ζωής του. Η επιστολή αναφέρει ότι θα τον σκοτώσουν αν εισέλθει σε σκοπιανό έδαφος, στην επιστολή γίνεται επίσης αναφορά... 


Και για τον Βούλγαρο Πρόεδρο, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, τον Νικολάι Μλαντένοφ, τον Βόλεν Σιντέροφ τον αρχηγό του κόμματος ΑΤΑΚΑ... και όλους τους ‘αντι-μακεδόνες’». Οι συντάκτες της επιστολής συγκρίνουν τον Καρακατσάνοφ με τον Ιβάν Μιχαϊλοφ-στο ιστορικό VMRO, ο οποίος αντιτάχθηκε τότε στην ιδέα για την ύπαρξη ενός ξεχωριστού μακεδονικού έθνους. 

Η οργάνωση «Μακεδονική Πατριωτική Φρουρά» ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται με γραφεία σε γειτονικές και άλλες χώρες. Ο αρχηγός του βουλγαρικού κόμματος VMRO ισχυρίζεται ότι όλα αυτά γίνονται για εκφοβηθούν οι πολίτες των Σκοπίων που έχουν βουλγαρική συνείδηση, να τερματιστεί η χρηματοδότηση των αυτονομιστικών ομάδων, η κοινή ανάγνωση της ιστορίας των δύο λαών κλπ, όπως σημειώνει το δημοσίευμα του Κρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου