Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΤΕ ΟΟΟΟΟΛΟΙ...

ΝΤΟΠΕΣ... ΜΑΥΡΗ... ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΝΤΟΠΕΣ...

Τα σκάνδαλα ντόπας παγκόσμιων πρωταθλητών και τα σκάνδαλα ρατσισμού, είναι ιδιαίτερα προσφιλή, στους αιμοδιψείς ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των ανά τον κόσμο ΜΜΕ. 

Πίσω όμως από τον βωμό του «θυσιαστηρίου» συνήθως, όλο και κρύβεται κάποιος δειλός μικρός και ψεύτικος και σκανταλιάρης θεός.
 
Αντιθέτως, βαρβάτα σκάνδαλα που αφορούν παράγοντες από το σινάφι των μικρών κι΄ ανύπαρκτων και πλαστών θεών, αμέσως μετά τη πρόσκαιρη δημοσιοποίησή τους, κουκουλώνονται και θάβονται για να μη χαλάσουν οι πιάτσες των ΜΑΥΡΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
 
Η συνηθισμένη πρακτική για τη διάσωση των λερωμένων καθικιών, είναι να δημοσιοποιούνται με όλους τους κανόνες βιαιότητας, σκάνδαλα που αφορούν διάσημα, αλλά ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ πρόσωπα.
 
Στη προκείμενη περίπτωση, έχουμε από 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, και εξακολουθεί να υπάρχει, η νέα ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ του... 


Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) Σπύρου Καπράλου, τον οποίο ξεφώνισε απερίφραστα ως ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ, στην αρχή η βρετανική Sunday Times και από τότε συνεχώς, λίγο ή πολύ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΕΘΝΗ SITE έγραψαν και ξαναέγραψαν για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ των μαυραγοριτών των εισιτηρίων, των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου 2012, μέσα στους οποίους ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΠΡΑΛΟΥ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΟΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ!!!!
 
Είδατε εδώ στη μπανανία, να ασχολήθηκε έστω και ένα επαγγελματικό site των ντόπιων ΜΜΕ ή να έδωσε συνέχεια στη μεγάλη και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ???

Απαίτησε έστω και ένας την αποπομπή του εμπλεκόμενου στη ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, Σπύρου Καπράλου??? ΟΧΙ!!! Περιστασιακά έγραψαν κάποια καλά ιστολόγια, αλλά πολύ γρήγορα όλα πνίγηκαν στα σκάνδαλα των αναλώσιμων Παπαχρήστου και Χονδροκούκη, τα οποία όμως είναι δυσανάλογα μικρά, σε σύγκριση με το παγκόσμιο σκάνδαλο του Καπράλου.
 
Αλλά τους είδαμε να λένε και να ξαναλένε για τον νεοναζισμό της Παπαχρήστου, να προβάλουν τις δηλώσεις των φιλοσιωνιστών νεοναζί Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη και καπάκι έρχεται και η αδιαμφισβήτητη ντόπα του παγκόσμιου πρωταθλητή του ύψους Χονδροκούκη.
Βάλτε στη μηχανή αναζήτηση τις λέξεις «Spyros Capralos, scandal tickets, black market,» να δείτε τι πράγμα θα σας βγάλει!!!
   
ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

Δείτε πόσα μάζεψα σε πρώτη ζήτηση και πηγαίνετε να διαβάσετε τι γράφουν για το αστέρι της ΕΟΕ:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2160596/London-2012-Olympics-tickets-scandal-Agents-caught-offering-tickets-black-market.html
http://www.sportbusiness.com/news/185757/hellenic-olympic-committee-hits-back-at-olympic-ticket-allegations

http://www.newsday.com/sports/olympics/black-market-olympic-ticket-scandal-probed-1.3787972
http://www.forbes.com/sites/johnclarke/2012/06/18/world-waits-for-greek-vote-greek-olympic-scandal-breaks/

http://legalnews.findlaw.com/article/09i76vi9fXgeU
http://www.news.com.au/world-old/scandal-hits-london-olympics-as-tickets-hit-the-black-market-in-europe/story-e6frfkyi-1226397842837

http://eu.greekreporter.com/2012/06/18/greek-olympic-committee-president-allegedly-involved-in-london-2012-tickets-scandal/
http://www.arabnews.com/ioc-probes-black-market-olympic-ticket-scandal

http://www.3news.co.nz/IOC-probes-black-market-Olympic-ticket-scandal/tabid/417/articleID/258065/Default.aspx
http://m.dailymail.co.uk/news/article-2160596/London-2012-Olympics-tickets-scandal-Agents-caught-offering-tickets-black-market.html

http://www.punchng.com/sports/ioc-probes-black-market-olympic-ticket-scandal/
http://www.nwherald.com/2012/06/17/ioc-probes-black-market-olympic-ticket-scandal/ah16u86/

http://www.independent.co.uk/sport/olympics/olympic-tickets-may-be-cancelled-in-black-market-touting-scandal-7857337.html
http://www.kmov.com/sports/ap/159341275.html
  …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου