Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ... ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΤΑ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ...


Όταν στα ΜΜΕ αναδεικνύονται τίτλοι ειδήσεων σαν αυτούς που ακολουθούν... τότε να ξέρετε ότι η βρωμιά είναι μεγάλη, και οι επικίνδυνες σουπιές επιχειρούν να θολώσουν τα νερά για να περάσει απαρατήρητος ο ντροπιαστικός τους συμβιβασμός....

-Αμηχανία και εκνευρισμός στην Τρόικα από το αδιέξοδο στο Μαξίμου...
-Κομμένη στα δύο η κυβέρνηση για τα μέτρα... 

Αυτά λένε οι τίτλοι τους... Ποιά είναι όμως η αλήθεια???...

Η τριανδρία της ντροπής, δεν ήρθε για να διαφωνήσει... Ήρθε για να υλοποιήσει συναινετικά το πιο επικίνδυνο και ύπουλο σχέδιο σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Η επικοινωνιακή κίνηση αντιπερισπασμού που επιχειρούν, δεν καταδεικνύει τριβές... Αποκαλύπτει την επικίνδυνη συμφωνία τους στην κόλαση που πρόκειται ν ακολουθήσει.

Το σκηνικό αντιπαράθεσης και ενδεχόμενης διαφωνίας που επιχειρείται να στηθεί, δεν προσβλέπει στην ελάφρυνση της Κόλασης... 


Στοχεύει το μυαλό και την ψυχή σου... Σε θέλει κουρκούτι... Άβουλο... Μπερδεμένο... Χαμένο να αναζητάς την υποτιθέμενη προσπάθεια της "σωτηρίας" σου, για να μπορούν οι "σωτήρες" ανενόχλητοι να ετοιμάσουν την καινούρια παρτίδα φερέτρων για τους δολοφονημένους που θα ακολουθήσουν...

Τι στοχεύουν όλοι αυτοί??? 
Την τσέπη σου... Την κοινωνική σου αποταμίευση... Το μισθό... Τη σύνταξη... Ακόμη και το 13ο και 14ο μισθό που θα σου δώσουν για να στον παρούν πίσω με τα κατοχικά χαράτσια τους.

Τι δεν θέλουν όλοι αυτοί??? 
Δεν θέλουν να πληρώσεις μ αυτά τα χαράτσια τους.
Θέλουν να σου πάρουν το αυτοκίνητο αν έχεις...
Θέλουν να σου πάρουν το σπίτι αν διαθέτεις...

Κι αν δεν έχεις  τίποτε απ όλα αυτά... 
Θέλουν να σου πάρουν και το τελευταίο ίχνος της αξιοπρέπειάς σου.
Θέλουν να βγάλεις σατο πεζοδρόμιο τη γυναίκα ή την κόρη σου ή και τις δυό για να τους ακουμπήσεις το μπαξίσι.

Μη μασήσεις... Μη τους αφήσεις... Μη τους ανεχτείς... Μη δεχτείς να συνεχίσουν να σε προκαλούν και να σε περιπαίζουν...

Είναι στο χέρι σου... Έχεις τη δύναμη... Την κρατάς τη δύναμη που φοβούνται... Και επειδή την τρέμουν γι αυτό και θέλουν να σου σαλέψουν το μυαλό...

Ξεσηκώσου... Ανάτρεψέ τους...  
Τιμώρησέ τους παραδειγματικά.... Στάσου όρθιος  και σήκωσε ψηλά την αξιοπρέπεια και την πατρίδα σου. Τα βρώμικα χέρια τους τη λερώνουν... Μη τους αφήσεις να συνεχίζουν αυτή την εθνική προστυχιά.

Δεν πλειοψήφισαν αυτοί... Εσένα κυρίευσε ο φόβος σου.
Έριξαν επάνω σου τη σκιά για να σε τρομάξουν γιατι δεν ήθελαν να βλέπεις πουθενά ξέφωτο.

Φώτισέ την... Διώξε τη σκιά... Διώξε το φόβο σου και μετάτρεψέ τον σε τρόμο για τους προσκυνημένους.

Μπροστά είναι η ελπίδα... Πίσω σου είναι ο γκρεμός.... Στο δίλημμα "Υπερηφάνια ή ταπείνωση" την επιλογή θα την κάνεις εσύ.

Αν εσύ δεν ντρέπεσαι γι αυτούς που σε κυβερνούν... Αύριο τα παιδιά σου θα έχουν κάθε λόγο να ντρέπονται που είχαν εσένα πατέρα.

4 σχόλια:

  1. Ρε Κυριακοπουλε,θα στο λεω συνεχεια:Οταν θελεις ζωγραφιζεις...Αφου το λεει το χερι σου,το λεει η καρδια σου...Τα φορας τα ρημαδια τα παντελονια και τα τιμας!Ασε που στα περισσοτερα και ουσιαστικοτερα εισαι πιο αγριος κι απο τους χρυσαυγιτες...Κι ας τους κοπανας αλυπητα οπου τους βρισκεις...Κατα βαθος ομως...Αστο δεν προχωρω παρα μεσα...Α,και κατι αλλο,που καμμια "κυρια"της ανεξαρτητης δημοσιοκαφριας δεν εθιξε:Η φωτια στο ZUBR του ΠΝ.Τι γινεται εκει μεσα με τους προδοτες που εδω και 38 ετη αλωσανε τιςΕΔ;Ριξε μια ματια καλη και κει...Γιατι"απαξιωνεις"το χωρο;Αφου δεν καταλαβαινεις Ιησου,απο κατι τετοια.Γιατι δεν ασχολεισαι;Τα μεμετια θα μας πανε...πηδωντας,γαμω τον αντιοβραιο μου..."X-ΠΝ...".Τα σεβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερήφανος και εξαθλιωμένος πλην με προοπτικές, ή ταπεινωμένος, εξαθλιωμένος και χωρίς καμμία προοπτική; Απορώ πως εκατομμύρια έλληνες διαλέγουν με συνείδηση -προφανώς όχι σωκρατική, αλλά "πολιτική"- το δεύτερο. Ως πότε;
    Όσο για την ντροπή, κρατάει πολλές γενιες. Πόσες ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιο υπηρξε,το οποιο προφανως λογοκριθηκε και δεν αναρτηθηκε.Δεν ηταν υβριστικο,ουτε καν προσβλητικο η χλευαστικο...Αντιθετα...Πρακτικες του ειδους που ο ιδιος ο συντακτης,στηλιτευει ως"φασιζουσες"και χαρακτηριστικες της καστας προδοτων που μας κυβερνα,δεν θα επρεπε να χρησιμοποιουνται απο το"χωρο"σας!Λυπαμαι για την εμπιστοσυνη που σας εδειξα.Με τιμη Ε.Στεφανιδης,αποστρατος αξ/κος ΠΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kυριακοπουλε,αρκετα ξεκουραστηκες!Γυρνα πισω.Μου ελειψες.Εν αναμονη "προσωπικης"επικοινωνιας μεσω e-mail.Aφηνω και κινητο "μετα απο υποδειξη διευθυνσης αποστολης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή