Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλη διοργάνωση στο Παρίσι την 25η Μαρτίου, για την Ανεξαρτησία, την Ειρήνη και την Εδαφική ακεραιότητα των κρατών

Από τις Ελληνικές Οργανώσεις... "ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ", "ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"

ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ 25.03.1821

Αποτέλεσμα εικόνας για 25η μαρτιου
Στον απόηχο των μεγάλων διαδηλώσεων των Ελλήνων πολιτών στην Θεσσαλονίκη (28.1.18: 500.000 ) στην Αθήνα (4.2.18 : 1.500.000) και όσες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Πάτρα (4.3.18) και στην Νέα Υόρκη μπροστά στον Ο.Η.Ε (18.4.18)

Οι Ελληνικές Οργανώσεις... 
"ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ", 
"ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ 
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" (ΔΕΠΟΛ) έχουν  την...
ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν σε μια διαδήλωση  για

ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ…

Η οποία πραγματοποιείται το Παρίσι, στην PLACE DE LA NATION, την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και ωρα 10.00 – 14.00μμ.

Σε μια εποχή που ο καπιταλισμός χωρίς σύνορα συνθλίβει τα πάντα και όσοι μας κατευθύνουν προτιμούν μια παγκοσμιοποίηση προς αποκλειστικό όφελος των τραπεζών και των πολυεθνικών, μας παρουσιάζουν την κατάρρευση των κρατών μας σαν ένα φυσικό και αναπόφευκτο φαινόμενο. Την ίδια στιγμή μας βομβαρδίζουν με μηνύματα ότι οι “μειονότητες” (εθνικές, θρησκευτικές και άλλες) της Ευρώπης “αφυπνίζονται” και ότι οι διεκδικήσεις τους είναι δικαιολογημένες οι οποίες όμως οδηγούν στην διάσπαση και εξασθένηση των κυρίαρχων Κρατών στα οποία  διαβιούν.

Είναι  πράγματι αυτό που θέλουμε?

Για μία ακόμα φορά τα Βαλκάνια βρίσκονται στα πρόθυρα ενός πολέμου που παρακινείται από την επανενωμένη Γερμανία.

Με σκοπό να στραγγαλίσουν την Ρωσία, το ΝΑΤΟ αναπτύσσει τα πιόνια του, παραβιάζοντας έτσι την δέσμευση προς τον Γκορμπατσώφ όταν ενώθηκαν οι δυο Γερμανίες. Τα τελευταία απομεινάρια της πρώην Γιουγκοσλαβίας εντάσσονται ένα ένα στο ΝΑΤΟ.

Η χρήση του ονόματος “Μακεδονία” η οποία ανήκει στην Ελλάδα εδώ και 3.000 χρόνια και περιγράφει την βόρεια Ελλάδα-την Γη των Μακεδόνων βασιλέων  Φιλίππου και του Αλέξανδρου, έχει γίνει από την εποχή του Τίτο, αλλά κυρίως τα τελευταία 35 χρόνια αντικείμενο παζαρέματος μεταξύ του ενός και του άλλου. Πρώτα το ΝΑΤΟ… Στην συνέχεια οι Έλληνες πολιτικοί, υποδουλωμένοι και πουλημένοι, χωρίς να ξεχάσουμε όσους παραποιούν την ιστορία ,οι οποίοι ξεκινώντας από τα Γερμανικά Κέντρα Έρευνας (σαν το ECMI - Κέντρο για την προστασία των Μειονοτήτων στο Flensbourg) ενθαρρύνουν τους Σλαβικούς πληθυσμούς του Νότου, να πιστέψουν ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου.

Πίσω από αυτή την πίεση που ασκείται στην κυβέρνηση των Αθηνών, που καλείται να τελειώσει την βρόμικη δουλεία των προκατόχων της, την προδοσία της χώρας, την ταπείνωση και την γενοκτονία του Ελληνικού λαού, για να παραχωρήσει το όνομα “Μακεδονίᨔ στους γείτονες μας του Βορρά, υποκρύπτεται η συνεχής διεύρυνση του ΝΑΤΟ.

Ο Ελληνικός λαός, πιο εξουθενωμένος από ποτέ, καλείται σήμερα να παραχωρήσει την ιστορία του και το εθνικό του έδαφος. Η παραχώρηση από μόνη της, του ονόματος μιας περιοχής της Ελλάδος, σε μια ξένη χώρα ανοίγει τον δρόμο του αλυτρωτισμού του νέου κράτους, που μπορεί να οδηγήσει στην αποκοπή της διπλανής ελληνικής  περιοχής που φέρει το όνομα Μακεδονία, με το πρόσχημα της ένωσης ενός δήθεν Μακεδονικού λαού, σε μία μεγάλη Μακεδονία, που δεν θα έχει πλέον καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Μέσα σε όλα αυτά η Τουρκία δεν κάνει πίσω. Υποστηρίζει την αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων. Για να ολοκληρώσουμε την εικόνα, οι τελευταίες προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο (12 Φεβρουαρίου), έμειναν αναπάντητες από το καθεστώς των Αθηνών, εκθέτουν την χώρα, της οποίας η τύχη αφήνεται στα χέρια της αυτοκρατορίας του βόρειου Ατλαντικού και στους κερδοσκόπους, και οδηγείται σε ένα βίαιο διαμελισμό. Θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπ’ όψιν οι πράξεις πειρατείας του Τουρκικού στόλου που παρεμπόδισε ένα Ιταλικό γεωτρύπανο να φθάσει στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας για να διεξάγει έρευνες για ανεύρεση αποθεμάτων αερίου.

Η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και τα άλλα κράτη, θα γλυτώσουν από τον προγραμματισμένο εθελοντικό διαμελισμό? Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μειονοτήτων ,που ιδρύθηκε στην Γερμανία το1996,και αυτοκυρήχθηκε προστάτης των μειονοτήτων, φροντίζει γι’ αυτό.

Μπουργκινιόν, Αλσατία, Καταλονία, ένας χάρτης της Ευρώπης αποτελούμενος  από κρατίδια και από καμιά εκατοστή  μικρά “ανεξάρτητα” καντόνια, γύρω από μια μεγάλη και δυνατή ενωμένη Γερμανία αποτελεί το Γερμανικό όνειρο που επιστρέφει.

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ? 

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΧΙ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΗΝ PLACE DE LA NATION

Θα ολοκληρώσουμε την  γιορταστική ημέρα με ένα γιγαντιαίο συρτάκι.


Ακολουθεί το κάλεσμα στα Γαλλικά...
Φωτογραφία της Νατάσσα Αναστασία.

Φωτογραφία της Νατάσσα Αναστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου