Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

6ο Συνέδριο ΕΠΑΜ: Τα ντοκουμέντα της παραφροσύνης αγκαλιά με το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού

Τα παρακάτω ντοκουμέντα, αποτελούν απόδειξη της συκοφαντικής εκστρατείας που ξεκίνησε, τόσο ο ίδιος ο Δ. Καζάκης, όσο και η ΠΓ που διαμορφώθηκε μετά το πραξικόπημα της 13ης Ιουνίου, προκειμένου να υλοποιήσουν ανεμπόδιστοι το σχέδιο που είχαν ήδη -εδώ και περίπου ένα χρόνο- θέσει σε εφαρμογή...


Έτσι, δεν δίστασαν να καταφύγουν σε αθλιότητες, συκοφαντίες και ύβρεις, σε βάρος κάθε μέλους του ΕΠΑΜ, που τολμούσε να εκφράσει δημοκρατικά την αντίρρησή του σε ό,τι μεθοδεύτηκε. 

Για να καταλήξει σε ένα συνέδριο φερτών μελών με εγγραφές ακόμα και στις 12 Οκτωβρίου 2017, προκειμένου να στηθεί η παράσταση ενός δήθεν μαζικού συνεδρίου, που θα διέγραφε οριστικά με συντριπτική πλειοψηφία ανθρώπων -που αρκετοί απ’ αυτούς πρώτη φορά εμφανίζονταν-, στιγματίζοντας επίσης, τους όποιους διαφωνούντες στον εκφασισμό του Μετώπου. Στους οποίους, ακόμα και με τραμπουκισμούς, δεν επέτρεψαν καν να εισέλθουν στην αίθουσα του συνεδρίου και να υπερασπισθούν τις θέσεις τους ενώπιον ολόκληρου του σώματος των συνέδρων, με το γελοίο αιτιολογικό, ότι τάχα είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν «στα όργανα» και δεν το έπραξαν. Έτσι, η αλληλογραφία που ακολουθεί διαψεύδει ακόμα και αυτόν τον...

τελευταίο ισχυρισμό - φύλλο συκής των φασιστικών μεθόδων που ακολουθήθηκαν, αφού τοποθετήσεις υπήρξαν και μάλιστα εγγράφως εντός ακριβώς των οργάνων.

Εγκαλούν τους διαγραφέντες, επιπρόσθετα, διότι τάχα δεν περιμέναν το συνέδριο για να τοποθετηθούν και να εκφράσουν τις διαφωνίες τους. Ας μας απαντήσουν όμως γιατί οι ίδιοι δεν περίμεναν το συνέδριο για να άρουν την εμπιστοσύνη από τους αποπεμφθέντες συναγωνιστές; Να προτείνουν τη διάλυση της ΤΟ Ιλίου, την καταγγελία και τη διάλυση του ΕΣ και τις διαγραφές των -κατά Καζάκη- «κανάγιων»; Γιατί έπρεπε να τσαλαπατήσουν κάθε άρθρο του καταστατικού; Προφανώς για να αποκλειστεί οποιαδήποτε άλλη εκτός της δικής τους φωνής. Ωστόσο:

Μετά την τελευταία μεθόδευση του καλοκαιριού, που ήταν η διάλυση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, προκειμένου να μη διερευνηθούν στοιχειοθετημένες καταγγελίες μελών, και Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και η καθαίρεση μελών από το ΕΣΣ, ο Δ. Καζάκης, αναλαμβάνοντας προσωπικά να σύρει το χορό αυτής της αήθους επίθεσης, στοχοποίησε με πολύ χυδαίο, υβριστικό και προσβλητικό τρόπο, ένα ακόμη σύμβολο του ΕΠΑΜ. Τον πρέσβη ε.τ. σ. Λεωνίδα ΧρυσανθόπουλοΣτην πραγματικότητα, η επίθεση κατά του σ. Χρυσανθόπουλου άρχισε να μεθοδεύεται από την στιγμή που στη συνεδρίαση του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου της 18ης Ιουνίου, ο πρέσβης καταψήφισε την πρόταση Καζάκη για «αναδόμηση» της τότε Πολιτικής Γραμματείας.

Η αλληλογραφία που ακολουθεί είναι ενδεικτική. Το ψέμα καταρρίφθηκε. Η λάσπη γύρισε στα μούτρα αυτών που την εκτόξευσαν, που όμως συνέχισαν με ακόμα χειρότερα ψεύδη και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις. Όμως, είναι καιρός πια, και αφού η σκληρή μάχη στο εσωτερικό του ΕΠΑΜ ολοκληρώθηκε, με την παρακάτω αλληλογραφία, αλλά και με όλα τα άλλα ντοκουμέντα που θα ακολουθήσουν, να μαθευτεί παντού ολόκληρη η αλήθεια, για τη βρώμικη δουλειά που έγινε με στόχο τον πολιτικό εκφυλισμό του ΕΠΑΜ, και τον πλήρη εκφασισμό του. Πραγματικός ενορχηστρωτής υπήρξε εξ αρχής ο πατριδοκάπηλος γενικός γραμματέας -και τώρα «πανηγυρικά» πρόεδρος του- Δημήτρης Καζάκης, με την υποστήριξη μιας μικρής ομάδας με μοναδικό χαρακτηριστικό τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό υπό τον Δ. Κυπριώτη.

Ο αγώνας, δυστυχώς, πουλήθηκε. Εξ αρχής θέλησαν να οδηγήσουν το μέτωπο στον πολιτικό εκφυλισμό, για να το μετατρέψουν σε τσόντα του συστήματος, μακριά από τα προτάγματα και την Πολιτική του Διακήρυξη. Η φασιστικοποίηση είναι γεγονός. Ένα ακόμα αυγό του φιδιού έσκασε και μάλιστα μέσα στα σπλάχνα του δημοκρατικού - πατριωτικού χώρου και του κινήματος της ανατροπής. Πολλοί το αντελήφθησαν νωρίς και αποχώρησαν, άλλοι ίσως καθυστέρησαν, τρεφόμενοι από την αυταπάτη της ενότητας, επέλεξαν όμως να δώσουν σκληρή τη μάχη μέχρι τέλους εντός των διαδικασιών. Τώρα όμως είναι η ώρα της Αλήθειας, για όλους:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
Στις 1 Σεπτεμβρίου 2017 - 2:04 μ.μ., ο χρήστης leonidas c. έγραψε:
Για να μη χανουμε τον χρονο μας στο ΕΣΣ της 3ης Σεπτεμβριου, εισηγουμαι την διαγραφη του σημειου 5 απο την Η.Δ. γιατι το ΕΣΣ δεν εχει,απο το Καταστατικο, καμμια αρμοδιοτητα να διαλυσει το Ελεγκτικο Συμβουλιο. Ουτε προβλεπεται απο το Καταστατικο μας διαδικασια διαλυσης του Ελεγκτικου Συμβουλιου. Το Ελεγκτικο Συμβουλιο μπορει να διαλυθει στα πλαισια αλλαγης του Καταστατικου που μονο το Συνεδριο μπορει να αποφασισει.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΕΣΣ - ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (1-9-2017)
Το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι χαρακτηριστική:

Η δυνατότητα διάλυσης του Ελεγκτικού προκύπτει από τον ίδιο τον χαρακτήρα του ΕΣΣ. Από την στιγμή που οιοσδήποτε αυτοανακηρύσσεται "ανώτατο όργανο" στο ΕΠΑΜ παρά και ενάντια στο καταστατικό τότε διενεργεί πραξικόπημα, σφετερισμό. Αν το ΕΣΣ δεν έχει το θάρρος και τα κότσια να... 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> https://hereticalideas-gr.blogspot.gr/2017/10/6.html


1 σχόλιο:

  1. Ζαλάδα, απογοήτευση, και ένα βαθύ και αποτρόπαιο
    συναίσθημα πως δεν έχει που ν' ακουμπήσει κανείς.
    Με Εμφυλίους, κανένας κρίσιμος αγώνας δεν έχει αίσιο
    τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή