Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τι κρύβεται πίσω από τη βρώμικη επίθεση που δέχεται ο Κατρούγκαλος???

Απαντάμε ευθέως… ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που από καταβολής του κινείται στον αστερισμό της λαμογιάς και της φαυλοκρατίας. Αυτό συμφέρει και αυτό ακριβώς υπηρετεί... 



Και φυσικά συμφέρει και εξυπηρετεί τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ που μέσα από την ηθικοπλαστική αντιμετώπιση της υπόθεσης Κατρούγκαλου, επιχειρεί να συγκαλύψει το γεγονός πως...
συνολικά η πολιτική του συνιστά άθλιο και ελεεινό εμπόριο ελπίδας.


Γιατί κατηγορούν σήμερα τον Κατρούγκαλο???
Επειδή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, φέρεται να έχει υπογράψει στο παρελθόν ιδιωτικά συμφωνητικά με εκατοντάδες απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους, τους οποίου εκπροσωπούσε νομικά, με τα οποία προβλεπόταν πως η δικηγορική εταιρία για την οποία εργαζόταν θα λάμβανε ως δικηγορική αμοιβή το 12% επί των αποζημιώσεων που θα έπαιρναν σε περίπτωση επαναπρόσληψής τους.

Είναι παράνομες ή πολιτικά μεμπτές αυτές οι ενέργειες???
Προφανέστατα και όχι. Στα πλαίσια της επαγγελματικής του ενασχόλησης – ενδεχομένως και αξιοποιώντας το προβεβλημένο του προφίλ – τα παραπάνω συνιστούν επαγγελματική συναλλαγή και σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπουν – μέχρι στιγμής – σε πρακτικές μαύρου χρήματος.
Είναι σωστή η αντίδραση Τσίπρα που τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις???

Υποκριτική και άκρως καιροσκοπική είναι αυτή η αντίδραση πίσω από την οποία επιχειρείται να ξεπλυθεί συνολικά μια πολιτική «εμπορίου ελπίδας» η οποία έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, και από την επόμενη των εκλογών άρχισε τη μεθοδική περικοπή του συνόλου των προεκλογικών του δεσμεύσεων, πράγμα που οδηγεί σταθερά στο καθολικό «σκίσιμο» του συνόλου των προεκλογικών του εξαγγελιών.

Οι κατήγοροι του Κατρούγκαλου δεν είναι Αρσακειάδες…
Είναι βρωμερά κομμάτια ενός συστήματος πολιτικών ουρακοτάγκων που στη συνολική τους διαδρομή ανδρώθηκαν επαγγελματικά «υπερασπιζόμενοι» και εκπροσωπώντας, δολοφόνους, σωματέμπορους, καταχραστές δημοσίου χρήματος, εταιρείες όπως η ENERGA και γενικώς ότι πιο σάπιο έχει αναδείξει αυτός ό τόπος.

Το έκαναν αφιλοκερδώς???
Το έκαναν εμπνεόμενοι από το δίκιο των πελατών τους και την «αδικία» σε βάρος τους??? Το έκαναν αποποιούμενοι το πολιτικό προφίλ και το ανεβασμένο τους κασέ μέσα από τα κόμματα στα οποία συμμετέχουν???

Άει σιχτίρ λεχρίτες…
Το βρώμικο σχέδιο της χορογραφημένης επίθεσης σε βάρος του Κατρούγκαλου, πολύ δε περισσότερο που η σύνθεση των πρωταγωνιστών του δεν παραπέμπει σε άσπιλους και αμόλυντους  παραγοντίσκους, που ανάλωσαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα του Κατηχητικού να διδάσκει την αγάπη στη νέα γενιά, αλλά σε ότι πιο σαβουριασμένο και βρωμερό έχει αναδείξει ο τόπος μας, έχει ένα διπλό στόχο:

  • Από τη μεριά των ενορχηστρωτών, στόχος είναι η κατασυκοφάντιση του αγώνα των απολυμένων που διεκδίκησαν και νομικά το δικαίωμά τους στη δουλειά και την αξιοπρέπεια.
  • Και από τη μεριά του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, στόχος είναι να συγκαλύψει πίσω από ελεεινές σεμνοτυφίες τη συνολική του εκτρωματική πολιτική που συνιστά στο σύνολό της εμπόριο ελπίδας και μεθοδολογία κατάπτυστης αθλιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου