Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Σκόπια: «Προδότες» όσοι μίλησαν στο ‘Al Jazeera’ για την κατάσταση στη χώρα

Η Μίρκα Βελινόφσκα, δημοσιογράφος  προσκείμενη στον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, γνωστή  για τις υπερβολές της, με άρθρα που εξυμνούν τον ψευδο- μακεδονικό εθνικισμό στην FYROM... 
 
Η ...‘αρχαία Μακεδόνισσα’ Μίρκα Βελινόφσκα
 
Δήλωσε ότι οι δημοσιογράφοι και άλλοι που εμφανίσθηκαν σε πρόσφατη τηλεοπτική  παρουσίαση του «Αλ Τζαζίρα», είναι στην πραγματικότητα, προδότες της χώρας τους.

Σύμφωνα με αυτήν, οι άνθρωποι που παρουσιάστηκαν ήταν... φιλικά προσκείμενοι με την αντιπολίτευση, όπως και οι δημοσιογράφοι, αλλά και άλλοι που εμφανίστηκαν σε εκπομπή του «Al Jazzeera» είναι, στην πραγματικότητα , προδότες της χώρας τους.

Σύμφωνα με αυτήν, οι άνθρωποι από τις τάξεις των πολιτικών της αντιπολίτευσης και οι δημοσιογράφοι από την FYROM δυσφήμισαν σκόπιμα τη δική τους χώρα, έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες «για αλλαγή της ονομασίας του έθνους εν των ένδον».
Χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στα λεγόμενά της, είπε ότι «για αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει χώρος στη «Μακεδονία», αλλά σε έναν υπόνομο, όπου πρόκειται να καταλήξουν τελικά».

Η δημοσιογράφος αυτή, Μίρκα Βελινόφσκα, ήταν πρώην υποστηρίκτρια του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος- SDSM, που άλλαξε και υπετάγη στο κόμμα του VMRO-DPMNE τις τελευταίες δεκαετίες.

Τις απειλές της,  τις ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του λεγόμενου «Κινήματος των Πολιτών για την υπεράσπιση της Μακεδονίας (sic)»- GDOM.

H GDOM είναι μια νεοσυσταθείσα, υποτιθέμενη,  «Μη Κυβερνητική Οργάνωση» τα μέλη της οποίας είναι οπαδοί και προπαγανδιστές του Κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι και των συνεργατών του και του κύκλου του, όπου Κόμμα και ΜΚΟ δηλώνουν ότι «η χώρα βρίσκεται κάτω από πίεση ξένων κέντρων εξουσίας» ( το GDOM, σε αντίθεση με το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE, επισημαίνοντας ρητά κατηγορίες προς την Ελλάδα για «παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου