Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ

ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ - ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΕΙ...


Και μιλάμε για τη συνέντευξη που είχε το θράσος να δώσει ο πολιτικός γκαγκστερίσκος Σόϊμπλε στους Financial Times, μέσα από την οποία, δε φτύνει μόνο κατάμουτρα την εθνική κυριαρχία των ευρωπαϊκών κρατών, αλλά τολμά να κάνει κι ένα ακόμη βήμα παραπέρα, περιφρονώντας ουσιαστικά τα πολιτικά ανδρείκελα των "εθνικών κυβερνήσεων", που έχουν δώσει ουσιαστικά όρκο ταπείνωσης και αιώνιας υποταγής…

Τολμά να σκιαγραφήσει και να εμφανίσει εν πολλοίς ως αδιαμφισβήτητη νομοτέλεια το «αξιακό σύστημα» του 4ου Ράιχ, ως θεμελιακό και αδιαφιλονίκητο πανευρωπαϊκό θεσμό. Ο αγύρτης του ευρωενωσιακού οικοδομήματος δεν αποκαλύπτει μονάχα το επικίνδυνο Γερμανικό σχέδιο που σηματοδοτεί τη «νέα εποχή»  μιας κατεχόμενης Ηπείρου, αλλά μέσα από αυτή την αφήγηση αποκαλύπτει ουσιαστικά πως το πολιτικό της προσωπικό αποτελείται από σαχλαμαρίζουσες Φιλιππινέζες, πρόθυμες να επιτελέσουν τη δολιότερη αποστολή σε βάρος των ίδιων τους των λαών.

Έτσι, πιο συγκεκριμένα, αυτός ο απίστευτος τύπος  αποκαλύπτει ουσιαστικά πως πίσω από το ευρωπανηγύρι που στήθηκε για τον ερχομό του ενιαίου νομίσματος, αυτό που κρυβόταν επιμελημένα ήταν...
ένα εργαλείο που ουσιαστικά διευκόλυνε την επιβολή της Γερμανικής κατοχής σε ολόκληρη την Ήπειρο.

Λέει χαρακτηριστικά: «Το 1994, όταν δημοσιεύσαμε τις «Σκέψεις για την Ευρωπαϊκή Πολιτική», υποστηρίξαμε ότι η Ευρώπη χρειαζόταν πρώτα ένα Σύνταγμα. Κατά δεύτερον υποστηρίξαμε ότι λόγω των διαφορετικών στόχων των κρατών-μελών, η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση θα έπρεπε εφεξής να είναι ευέλικτη. Πειστήκαμε όμως, ότι στα πλαίσια αυτής της ευελιξίας, η Ευρώπη χρειαζόταν έναν ισχυρό πυρήνα που θα πιέσει στην κατεύθυνση της ολοκλήρωσης. Αυτό έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της νομισματικής ένωσης το 1999. Είχε προηγηθεί μία τεράστια συζήτηση ως προς το τι έπρεπε να γίνει πρώτα: η πολιτική ή η νομισματική ένωση; Τότε είπαμε: Ας ξεκινήσουμε με τη νομισματική ένωση και να ολοκληρώσουμε ένα σύμφωνο σταθερότητας με κανόνες που θα πρέπει κάθε μέλος να ακολουθεί».

Σ αυτή τη συνέντευξη που δε συνιστά παρά ένα ανεπίτρεπτο παραλήρημα του αίσχους, ο μισάνθρωπος του 4ου Ράιχ ζητεί ευθέως την ύπαρξη «Ευρωπαίου επιτρόπου προϋπολογισμού που θα έχει την εξουσία να απορρίπτει τους εθνικούς προϋπολογισμούς των κρατών» και δε διστάζει να οριοθετήσει το κατοχικό του όραμα για την Ευρώπη του 21ου αιώνα λέγοντας: «Ιδανικά, η Ευρώπη θα ήταν μία πολιτική ένωση. Ως τέτοια, θα ήταν άριστα τοποθετημένη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του 21ου αιώνα με τρόπο που να εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Αυτή ήταν η αρχική ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».

Η θύελλα που θα έπρεπε να είχε ξεσπάσει μετά από αυτή τη συνέντευξη δεν ξέσπασε...
Η περηφάνια των Ευρωπαίων ηγετών που όφειλε να είχε ενεργοποιηθεί άμεσα μετά από αυτή τη συνέντευξη, αποδείχτηκε πως είναι μηδενική γι ακάθε πολιτικό ανδρείκελο...
Η άμεση σύγκλιση των ευρωπαϊκών οργάνων με σαφέστατο ερώτημα την παραδειγματική καταδίκη της Γερμανίας, δεν προκλήθηκε, γιατί κανείς δεν τόλμησε το αυτονόητο: Να σηκώσει δηλαδή ψηλά τη σημαία της εθνικής και προσωπικής του αξιοπρέπειας.
  • Αυτή η Ευρώπη, είναι η Ευρώπη της ντροπής. Είναι η Ευρώπη της απόλυτης κατάπτωσης των χρεοκοπημένων ηγετών της.
  • Είναι η Ευρώπη των άβουλων ανδρεικέλων των κατά τα λοιπά «εθνικών κυβερνήσεων», που παρακολουθούν σιωπηλοί και αμήχανοι το παραλήρημα του αίσχους.
  • Είναι η Ευρώπη των τιποτένιων, που εμφανίζουν ως επίτευγμα της ιστορίας την αναβίωση του 4ου Ράιχ εκεί που τσακίστηκε ο Ναζισμός.
  • Είναι η Ευρώπη των ξεφτιλισμένων, που ανέχονται χωρίς να αντιδρούν, τα γερμανικά τέρατα να μιλούν για ευρωπαϊκές αξίες. Ποιοι???

Αυτοί που η μοναδική τους συνεισφορά στο «αξιακό σύστημα» (αποκαλυπτικό και της κουλτούρας που κουβαλούν) είναι η κτηνοβασία, η κοπρολαγνεία και το χυδαίο πρόσωπο του ναζισμού, που πότισε την Ευρωπαϊκή Γη με το ίδιο το αίμα των λαών της. 

Αυτά είναι τα τέρατα που προσκυνούν σύσσωμοι και οι προσκυνημένοι της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου