Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΥΝΙΤΗ ΚΛΗΡΙΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥς ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΝΙΤΗ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΑΣΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ”...
JJJJJJJGGGGGGGGGGGGG

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ο Nικόλαος Zaliznyak ένας ουνίτης ελληνοκαθολικός εφημέριος του στρατού κατά την διάρκεια   της κηδείας ενός  παραστρατιωτικού του  Δεξιού Τομέα εκφώνησε έναν επικήδειο μίσους και...
κάλεσε το στρατό να εξολοθρεύσει την πολιτοφυλακή. Χρησιμοποίησε εκφράσεις που δεν αρμόζουν στο λειτούργημά του.  “Θάνατος στους εχθρούς, δόξα στους ήρωες!” κραύγασε συνθηματολογώντας.” Για κάθε έναν  από τους δικούς μας δεκάδες των δεκάδων και χιλιάδες των χιλιάδων θα ξαπλώνονται”.

την κηδεία παρακολουθούν μελη του Δεξιού Τομέα και του Σβόμποντα
την κηδεία παρακολουθούν μελη του Δεξιού Τομέα και του Σβόμποντα
Στο πρόσωπο του καθώς πρόφερε αυτά τα λόγια ανείπωτου μίσους αποτυπωνόταν με τον πιο έκδηλο τρόπο η φονική του προδιάθεση. Το πιο φοβερό είναι το σαρκαστικό και σαδιστικό του ύφος που παρουσιάζει ως φιλόξενη την γη της Αγίας Ουκρανίας καθώς αυτή θα υποδεχθεί για πάντα στην αγκαλιά της ακόμα και τον εχθρό, εννοώντας το χώμα του τάφου σύμφωνα και με την εντολή της αγάπης προς τον εχθρό, όπως ειρωνικά σχολιάζει.

από σημερινό δημοσίευμα του ukraina
από σημερινό δημοσίευμα του ukraina

Στην σελίδα του στα  κοινωνικά δίκτυα ο π.Viktor Gorbach πρωθιερέας της ορθόδοξης εκκλησίας δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας κοινοποίησε τον σύνδεσμο με το βίντεο από το κήρυγμα μίσους του σχισματικού παπά.

Ο π.Viktor είναι ο προιστάμενος   του Τμήματος Ιεραποστολής  στην Επισκοπή Yuzhno-Sakhalinsk στην Εκκλησία που εξαρτάται από το Μόσχας. Ο πρωθιερέας καταγγέλει την στάση του καθολικού “συναδέλφου” του  που υποδαυλίζει το εθνικό μίσος και που τον χαρακτηρίζει  “ασυνήθιστη επιθετικότητα ασύμβατη με τον  χριστιανισμό.” Ο έκπτωτος ως σχισματικός από το λειτούργημά του “ιερέας”  είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την κατήχηση  των  στρατιωτών , ναυτών και αξιωματικών αυτών και των οικογενειών τους.
Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου