Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ... ΕΣΥ???

Λόγω σπουδαιότητας το ζήτημα παραπέμφθηκε στην αυξημένη 7μελή σύνθεση, του ίδιου Τμήματος για νέα κρίση...

image

Μη βιάζεστε... Η σπουδαιότητα κατά τη γνώμη των ελληνόφωνων δικαστών δε βρίσκεται στο στοιχειώδες δικαίωμα των πολιτών στη ζωή, αλλά στην πάση θυσία εξασφάλιση εισροής χρημάτων στα κατοχικά θησαυροφυλάκια.

Πράγματι, η 7μελής σύνθεσης του ΣΤ΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, με την υπ΄ αριθμ. 2082/2014 απόφασή του και με άλλο πρόεδρο, έκρινε...
τα εντελώς αντίθετα από την 5μελή σύνθεση του ίδιου Τμήματος, με εξαίρεση τον εισηγητή της υπόθεσης που συντάχθηκε με την απόφαση του περασμένου Μαρτίου.

«Σοκ και δέος» προκαλεί στους συνταξιούχους, εργαζόμενους, εμπόρους, καταστηματάρχες, κ.λπ. η αμετάκλητη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία αφού μεταστρέφει 180 μοίρες την έως σήμερα νομολογίας της, έκρινε ότι μπορεί το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., κ.λπ.) να προβαίνουν σε κατασχέσεις χρημάτων που βρίσκονται σε Τράπεζες (συντάξεις, μισθοδοσία, κ.λπ.) λόγω οφειλών, χωρίς να έχει ενημερωθεί προηγουμένως ο οφειλέτης, έτσι ώστε να μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια ή να πάει να εξοφλήσει ή να ρυθμίσει το χρέος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου