Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ MAIL ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο mail αναφέρεται ότι η αμερικανική πλευρά είχε γνώση του σχεδίου και μάλιστα το έχει εγκρίνει! Τη χρηματοδότηση της επιχείρησης θα την αναλάμβανε το Κατάρ, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο παράγοντα αποσταθεροποίησης στις αραβικές χώρες, με δεδομένο τον φανατισμό του ισλμαιστή ηγέτη του Αλ Θάνι...

Την στιγμή που ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ έδωσε έγκριση στους επιθεωρητές του ΟΗΕ να αναζητήσουν στοιχεία για χρήση χημικών οπλων σε όποιο μέρος θεωρούν αυτοί σκόπιμο, αποκαλύπτεται άλλο ένα συγκλονιστικό στοιχείο που δείχνει την προβοκάτσια των ισλαμιστών που...
Οδήγησε στον θανατο τουλάχιστον 355 ανθρώπους (και μάλιστα φιλικά προσκείμενους στο καθεστώς από κτυπήθηκε συνοικία που διαμένει πληθυσμός φιλικά διακείμενος στον Μ.Άσαν).
Χάκερ, υπέκλεψε από server βρετανικής εταιρίας εμπορίας όπλων, της Britam Defence, την ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα σε δυο ανώτατα στελέχη, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι οι ισλαμιστές αναζητούσαν χημικά όπλα για να ενοχοποιηθεί το καθεστώς!

Στην αλληλογραφία των στελεχών της Britam Defence, αποκαλυπτόταν, ότι η εταιρία είχε δεχθεί δελεαστική προσφορά για να παραδώσει στην πόλη Χομς της Συρίας χημικά όπλα, σοβιετικής παραγωγής από το οπλοστάσιο της Λιβύης, ίδια με αυτά που διέθεταν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις. Θα τα εκτοξευαν για να χρεωθεί το καθεστώς την χρήση των χημικικών αυτών.

Στο mail αναφέρεται ότι η αμερικανική πλευρά είχε γνώση του σχεδίου και μάλιστα το έχει εγκρίνει! Τη χρηματοδότηση της επιχείρησης θα την αναλάμβανε το Κατάρ, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο παράγοντα αποσταθεροποίησης στις αραβικές χώρες, με δεδομένο τον φανατισμό του ισλμαιστή ηγέτη του Αλ Θάνι!

Διαβάστε ολόκληρη την συνομιλία μεταξύ των δύο στελεχών της Britam του υπεύθυνου ανάπτυξης της εταιρείας David Goulding και του ιδρυτή της εταιρείας Philip Doughty.
It reads: 'Phil... We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.
'We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have.
'They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.
'Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?
'Kind regards, David.'


Για το όλο θέμα έχει κάνει ρεπορτάζ και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Eν τω μεταξύ...
«Tα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους ισλαμιστές μαχητές takfiri, σε μια επίθεση κοντά στη βορειοδυτική επαρχία της Συρίας Χαλέπι τον περασμένο Μάρτιο είχαν προμηθευθεί από δύο αξιωματικούς του Κατάρ μέσω της Τουρκίας".

Σύμφωνα άρθρο της λιβανέζικης εφημερίδας Αλ-Ακμπάρτου, οι αξιωματικοί του Κατάρ Φαχντ Saeed al-Hajiri και Faleh Bin Khalid al-Tamimi ήταν πίσω από τη μεταφορά των χημικών ουσιών στους ισλαμιστές μέσω της Άγκυρας.
Οι αξιωματικοί του Κατάρ σκοτώθηκαν αργότερα σε μια ύποπτη έκρηξη στη Σομαλία το Μάιο, ανέφερε το άρθρο.

Όποια πέτρα και να σηκώθεί σε αναταραχές στον ισλαμικό κόμσο, Καταριανούς βρίσκει από πίσω...
Πάντως η Μόσχα "έδειξε" εκείνη την επίθεση του Μαρτίου ως πρόβα τζενεράλε τη επίθεσης στην Δαμασκό την περασμένη εβδομάδα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου