Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΟΥ

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ???

Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και προπαντώς στην ελεύθερη; βούληση των Ελλήνων πολιτών έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα Ματίας Μορς ο οποίος εξέφρασε απροκάλυπτα τη προτίμησή του, στην εκλογή της Νεας Δημοκρατίας ή του ΠΑΣΟΚ.

Ο ΜΑΤΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ... ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ???

Ο Ματίας λοιπόν ψήφισε, και αυτό που θα ζητήσει από σένα είναι να του αναγνωρίσεις το δικαίωμα να ψηφίζει για λογαριασμό σου.
Ψήφισε τους ανθρώπους του. Δηλαδή τους υποτακτικούς του. Αυτούς που θα επιχειρήσουν να σε εξαπατήσουν ασύστολα μέχρι την ημέρα των εκλογών, για να μπορούν ανενόχλητοι από την επόμενη μέρα να υλοποιήσουν το συμβόλαιο που υπέγραψαν με τις ταπεινωτικές υπογραφές τους...


Τι άλλη απόδειξη θέλεις για να δεις επιτέλους ποιοί είναι αυτοί που επιχειρούν με επικοινωνιακά καμώματα να υποκλέψουν την ψήφο σου???

Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι τα σημερινά τσιράκια του Ματίας θα είναι οι αυριανοί ηγέτες σου στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή???

Τι αντίκρυσμα μπορούν να έχουν τα πολιτικά τους ψευδολογήματα και οι απάτες, όταν αυτό για το οποίο δεσμεύονται με τις ταπεινωτικές τους υπογραφές, είναι να δρομολογήσουν τον αφανισμό σου και το ξεπούλημα της πατρίδας σου??? 

Πρέπει να αποφασίσεις...

Αν αυτό που θέλεις να προκύψει μετά τις εκλογές είναι ένα κοινοβούλιο ντροπής και ταπείνωσης, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψηφίσεις αυτό που σου υπαγορεύουν οι δυνάστες σου.

Αν αυτό που θέλεις είναι ένα κοινοβούλιο τιμής και αντίστασης, τότε σ αυτό το κοινοβούλιο δεν έχουν θέση όσοι υπηρέτησαν τις δυνάμεις κατοχής. Δεν έχουν θέση τα τσιράκια της τρόϊκας και της συμμορίας των ισχυρών. Σ αυτό το κοινοβούλιο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση αυτοί που συνωμότησαν εναντίον σου και δεσμεύτηκαν - όσο ζουν - να εξασφαλίσουν την απόλυτη υποταγή σου.

Αύριο τα παιδιά κια τα εγγόνια σου θα σε ρωτούν απορημένα για ότι έκανες όταν κρινόταν το μέλλον της πατρίδας σου και το δικό τους. Φρόντισε να μην ντρέπεσαι για τις απαντήσεις που θα τους δώσεις.

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου