Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Με την ευγενική χορηγία του tvxs.gr - Η "δημοκρατική ευαισθησία" της εν λόγω ιστοσελίδας, την οδήγησε σε δημοσίευση αποσπάσματος - κάτι σαν εμπορία ιδεών θανάτου μας ακούγεται εμάς - από το βιβλίο κάποιου γιατρού!!! και συγγραφέα, ο οποίος πλέκει τον ύμνο του χασισιού (ινδική κάνναβις κατά τον επιστήμονα)...


Μεταξύ άλλων ο εν λόγω ...επιστήμονας μας γνωστοποιεί ότι: "Η Κάνναβη, από παλιά υπήρξε κύριο μέσο  Ένδυσης, Κατασκευής, Τροφής,  Καυσίμων και Θεραπείας" και ότι: "Όντας – εκτός των άλλων – το φθηνότερο μέσο ευφορίας και χαλάρωσης, ήταν σε πλατιά χρήση,  από τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις".

Όχι... Όχι... ούτε ο εν λόγω επιστήμονας, ούτε το μέσον, που εκτός από αγκαλίτσες με το ΣΥΡΙΖΑ, προβάλει τις απόψεις του επιστήμονος, προωθούν την ιδέα της χασισοποτείας. Αυτό που κάνουν είναι να προωθούν...
εναλλακτικούς τρόπους για "οικολογική" ένδυση και καύση των ξεπαγιασμένων νοικοκυριών, την εποχή που τα μνημόνια "σώζουν πατρίδες"

Φυσικά αρνούμαστε να αναδημοσιεύσουμε το εν λόγω ...πόνημα, και δεν παραπέμπουμε συνειδητά με link στο εν λόγω... σύγγραμμα. Το αντιμετωπίσαμε ωστόσο με ένα μόνο σχόλιο το οποίο και σας παραθέτουμε:

"Δώστο λοιπόν στα παιδιά σου ...επιστήμονα, όσο εμείς απολαμβάνουμε τη "δημοκρατική ευαισθησία" του μέσου που φιλοξενεί τις απόψεις σου..."

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου