Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ = ΠΤΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Στη ΝΔ η Μίκα Ιατρίδη - Με επιστολή - καταπέλτη στον Πάνο Καμμένο ανακοινώνει την αποχώρησή της από τους ΑΝΕΛ - Με 13 βουλευτές ξέμεινε το κόμμα... 

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/06/03/resized/MIKA_IATRIDI_533_355.jpg

«Το κόμμα έχασε τον προσανατολισμό του. Δεν κατάφερες να περάσεις μήνυμά μας στην κοινωνία», λέει στον Καμμένο. Και η καλή μας η Τσαμπίκα βρήκε στη ΝουΔούλα το "χαμένο της προσανατολισμό"

Πλώρη για τη ΝΔ βάζει η βουλευτής Δωδεκαννήσου Μίκα Ιατρίδη, η οποία σήμερα το απόγευμα με...
επιστολή της τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής όσο και στην γραμματέα της Κ.Ο των ΑΝΕΛ, Ελενα Κουντουρά γνωστοποίησε την αποχώρηση της από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Όμως η κα Ιατρίδη, μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πάνο Καμμένο, του απέστειλε και επιστολή με την οποία του επιρρίπτει ευθύνες για το κακό αποτέλεσμα των εκλογών για τους ΑΝΕΛ.


Αναφέρει μεταξύ άλλων:

Λυπάμαι πραγματικά που δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές το κίνημά μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε με κατηγορηματικό τρόπο ότι το μήνυμά μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά. Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των ελληνίδων και των ελλήνων οι οποίοι τόσο έχουν αδικηθεί όλα αυτά τα χρόνια. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου