Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΤΟΜΑΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ

ΕΞΑΓΟΡΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - Αλλά και μια θλιβερή διαπίστωση, για την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού που συνθέτει την "εθνική" αντιπροσωπεία...


Τομάρια ξεπουλιούντια... Συνειδήσεις εξαγοράζονται... Ένας απίστευτος συρφετός αδίστακτων αχυρανθρώπων που με το σηκωμένο...
χέρι τους έβγαλαν στο σφυρί την ίδια τους την πατρίδα, και ετοιμάζονται να ρίξουν στην πιάτσα και το τελευταίο τους "ασημικό". Το αιματοβαμμένο τους χέρι για να στηρίξουν όπως - όπως μια παραδομένη κυβέρνηση και μαζί μ αυτή, την ολοκλήρωση του εφιαλτικού σχεδίου των συμμοριών, σε βάρος του τόπου. Αίσχος...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Θα είναι εφιαλτικό το σενάριο να δικαιωθούν οι εκτιμήσεις του Σαμαρά ότι θα κατορθώσει η σημερινή Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Μάρτη του επόμενου χρόνου και να εξακολουθούμε να την υπομένουμε μέχρι τον Ιούνη του 2016!!!
Με δηλώσεις του στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «θεωρώ  πιθανότατο να έχουμε και προεδρική πλειοψηφία ως τον Μάρτιο. Οπότε πάει και το τελευταίο εμπόδιο για την εξάντληση της τετραετίας».

Επειδή αυτή η λαομίσητη κυβέρνηση είναι αδίσταχτη προκειμένου να υλοποιήσει την αποστολή που τις έχει ανατεθεί δεν αποκλείεται να έχουν βάση αυτά που τόνισε ο  Πάνος Καμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του: «Δεν έχουν καμιά ηθική αναστολή. Γίνονται εξαγορές στελεχών, εκβιασμοί απειλές», τόνισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Σήμερα η κυβερνητική πλειοψηφία  μαζί με Λοβέρδο και Αηδόνη είναι 155 βουλευτές. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους 20 ανεξάρτητους βουλευτές, τους 13 της ΔΗΜΑΡ και τους 13 επίσης των ΑΝΕΛ δεν έχουν πιθανότητα να ξαναεκλεγούν, προκειμένου να παρατείνουν τα βουλευτικά τους προνόμια δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την «δεξαμενή»  ώστε  να βρεθούν οι 25 βουλευτές που απαιτούνται ώστε να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός των «180» και να δικαιωθούν οι προβλέψεις Σαμαρά.

Φυσικά τώρα μιλάμε για «μπακαλίστικους» υπολογισμούς, για παρασκηνιακές κινήσεις κορυφής που όμως η δυναμική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα μπορεί να ανατρέψει όλους αυτούς τους σχεδιασμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου