Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΟΡΚΟ ΝΤΡΟΠΗΣ

Στις 12:30 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια - Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής και θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νέο υπουργικό συμβούλιο...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν είναι σαφή και αμείλικτα...

  • Σε ποιό Σύνταγμα πρόκειται να ορκιστεί ο θίασος των γερμανοπροσκυνημένων??? Σ αυτό που οι ίδιοι κουρέλιασαν παραδίδοντας το ως ταπεινωμένο λάφυρο στο Σουλτανάτο της ξένης κατοχής???
  • Στο όνομα ποιού λαού πρόκειται να ορκιστεί το συνονθύλευμα των πολιτικών καιροσκόπων??? Σ αυτό το λαό του οποίου την αξιοπρέπεια τσακίζουν καθημερινά με τον πλέον αδίστακτο τρόπο??? Σ αυτόν τον λαό που μετατρέπουν καθημερινά σε σάρκα προκειμένου να θρέψουν τη βουλημία των συμμοριών, που εισβάλουν μέρα και νύχτα στα σπίτια του ατσαλωμένοι από ένα σύμπλεγμα κατοχικών θεσμών και νομοθετημάτων προκειμένου να πλιατσικολογήσουν ακόμη και το ψωμί από το τραπέζι του???
  • Σε ποια Πατρίδα θα δώσουν όρκο πίστης και αφοσίωσης??? Σ αυτήν που μετέτρεψαν σε προτεκτοράτο των Φούχτελων, σε επιτροπάτο των Ράϊχενμπαχ, και σε σεγτιάνι ανεξέλεγκτο των τούρκων σουλτσαδόρων και των εισβολέων του ισλαμοφασισμού???
  • Ενώπιον ποιού θεσμικού θεματοφύλακα πρόκειτια να ορκιστεί αυτό το τσίρκο με τις χειραγωγούμενες πολιτικές μαριονέτες??? Ενώπιον του Παπούλια που αρκείται στο ρόλο του θεατή μιας πατρίδας που ξεφτίζει υπό το βάρος συμφωνιών και ταπεινωτικών δεσμεύσεων που τσαλακώνουν την κυριαρχία της και την αξιοπρέπεια του λαού της???

Ο θίασος της ντροπής, ετοιμάζεται να αναλάβει τον πλέον ανήθικο ίσως ρόλο που ανετέθη ποτέ σε γενίτσαρους, στην ιστορία ολόκληρου του πλανήτη.

Πριν ακόμα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία, το νέο κυβερνητικό σχήμα μετράει την πρώτη του απώλεια, καθώς η Σοφία Βούλτεψη, η οποία είχε ανακοινωθεί πως θα αναλάβει θέση υφυπουργού στο Υπουργείο Υγείας, ενημέρωσε πως τελικά δεν δέχεται την πρόταση να στελεχώσει το συγκεκριμένο υπουργείο στο οποίο θα προΐσταται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τη θέση της στη νέα δικομματική κυβέρνηση θα πάρει η βουλευτής Μαγνησίας, Ζέτα Μακρή, η οποία από το 2011 είναι αναπληρώτρια Γραμματέας  Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου