Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Απούσα από τις επιθέσεις που δέχονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή...
 

Η Χρυσή Αυγή και η Εθνική Άμυνα συνδέονται με τα οπλικά συστήματα αλλά καθόλου με το κυριότερο οπλικό σύστημα: τον άνθρωπο. Το προσωπικό, τα στελέχη φαίνεται να μην  υπάρχουν για την Χρυσή Αυγή! Αρκεί κάποιος να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και στην αναζήτησή της να γράψει: Εθνική Άμυνα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό .
Μεγάλες αγωνίες για τα Abrams και γενικά για τον εξοπλισμό της χώρας αλλά ούτε κουβέντα για τα όσα έχουν υποστεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αγωνίες μεγάλες για το πότε θα επιστρέψουν τα άρματα μάχης... 


Στις παρελάσεις και άλλα ανούσια θέματα για τους στρατιωτικούς που δεν έχουν λυμένα τα βασικά θέματα της επιβίωσής τους.
 

Οι όποιες “ανώδυνες” ερωτήσεις έχουν γίνει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, προέρχονται από έγγραφα που κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιήσει ο ΣΥΣΜΕΔ και Ενώσεις Αποστράτων. Και βέβαια αυτό που έχει μείνει από την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι το πραγματικά επιτυχημένο επικοινωνιακό τέχνασμα με την μισθοδόσια του ανθυπολοχαγού ,αδελφού του βουλευτή Η.Κασιδιάρη.
Θέλετε και αριθμούς; Από τις περίπου 1200 ερωτήσεις που έχει καταθέσει η Χρυσή Αυγή μόλις οι εννέα αφορούν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων σε εν ενεργεία και απόστρατους! Αυτό για να καταρριφθεί ο μύθος που παλεύουν να χτίσουν τα μέλη της ότι κοιμούνται και ξυπνούν με τους στρα τιωτικούς στο μυαλό τους.

 

Ποια είναι η θέση της Χρυσής Αυγής για τα τεράστια προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι στρατιωτικοί; Έχουν λύση; Έχουν πρόταση; Ενδιαφέρονται; Συμφωνουν με την λειτουργία οργάνων όπως ο ΣΥΣΜΕΔ ,έγγραφα του οποίου τώρα χρησιμοποιούν ή είναι αντίθετοι στην λειτουργία τους; Ποιο είναι το σχεδιό τους; Οι αγορές εξοπλισμών μόνο; Αυτές κάνουν έναν στρατό δυνατό μόνο ή το προσωπικό του;
Από την μέχρι τώρα στάση τους προκύπτει ότι για τους στρατιωτικούς το σύνθημα που εκφράζει τη Χρυσή Αυγή είναι “πονάνε τα παλικάρια”; Που σημαίνει ότι ο στρατιωτικός πρέπει να υπομένει τα πάντα, ακόμη και την οικονομική εξόντωση.

Γιατί πρώτα απ΄ όλα πρέπει να βρούμε λεφτά για σφαίρες και σιδερικά και μετά να ασχοληθούμε και μ΄ αυτούς που θα τα χειρίζονται. Αν ακόμη βέβαια μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Η λογική που θέλει τον στρατιωτικό να μην μιλά και να υπομένει την όποια μείωση μισθού και αξιοπρέπειας του επιβάλουν φαίνεται ότι ταιριάζει “γάντι” στη Χρυσή Αυγή. Όχι όμως και στους στρατιωτικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου