Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ - ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Είναι ο Παπανδρέου το τέρας του Λοχ Νες; Είναι ο Σαμαράς ο δράκος του Σεΐχ Σου; Είναι ο Βενιζέλος ο παρανοϊκός δολοφόνος με το πριόνι; Είναι ο Κουβέλης η μαύρη πανούκλα; Τι είναι, άραγε, αυτά τα ανθρωπόμορφα όντα;
   
Από πού ήρθανε; Είναι μήπως οι μεταλλαγμένοι από τον ραδιενεργό πλανήτη ΖΚ1391; Ή είναι οι νεκροζώντανοι, τα ζόμπι του καπιταλισμού;
Δεν μπορεί, κάτι εξωγήινο, κάτι παραψυχολογικό, κάτι σατανιστικό συμβαίνει. Ούτε με όρους πολιτικής ούτε με όρους κοινωνιολογίας ούτε με όρους ψυχολογίας, ούτε καν με όρους επιστημονικής φαντασίας δεν μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει κανείς αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Εκλεγμένοι ηγέτες συντονίζονται και καταστρέφουν την Ελλάδα....


Ποτέ άλλοτε, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Όλα τα κράτη του κόσμου, από την ισχυρή Αμερική ως την ανίσχυρη Ακτή του Ελεφαντοστού χρωστούν περισσότερα από το ελληνικό κράτος. Σε κανένα μέρος, όμως, δεν εφαρμόστηκε μία πολιτική πλήρους διάλυσης μιας χώρας λόγω χρέους με πρόσχημα τη σωτηρία της. Ποτέ και Πουθενά.
Μπορεί οι πατρόνες να βομβαρδίσουν, να εισβάλλουν, να πραγματοποιήσουν ένα πραξικόπημα ή να κάνουν εμπάργκο σε μία χώρα, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει χώρα που οι εκλεγμένοι ηγέτες της εφάρμοσαν οικειοθελώς μια πολιτική απόλυτης καταστροφής και χρεοκοπίας. Να τη διαμελίσουν εσωτερικά και να πουλήσουν τη χώρα ολόκληρη. Να εξαρθρώσουν και να καταργήσουν όλα τα πολιτικά και οικονομικά επιτεύγματα 180 ετών. Να κάνουν select all και delete πάνω στο χάρτη της χώρας. Ανεξαρτησία, Σύνταγμα, Κοινοβούλιο, ανθρώπινα δικαιώματα, κοινωνικό κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση, θεσμοί, δίκτυα, βιομηχανία, αγροτική οικονομία, δημόσιος τομέας, εμπόριο... επιλογή όλων, διαγραφή και επιστροφή στη φτώχεια, την εργασία χωρίς ωράριο και δικαιώματα, επιστροφή στη μετανάστευση, την ερήμωση της υπαίθρου, την υποβάθμιση των πόλεων, τις αυτοκτονίες, ακόμα και το φασισμό!
 
Πουλήσανε και χαρίσανε τις εθνικές τράπεζες, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα τηλέφωνα, το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Ήδη ξεμοντάρουν το εθνικό σύστημα υγείας και τη δωρεάν παιδεία. Και τώρα πάνε τρέχοντας να πουλήσουν ό,τι απέμεινε: τα ταχυδρομεία, το προ-πο που στηρίζει τον αθλητισμό, τα βουνά, τις παραλίες, τα νησιά και το νερό! 
Να μην εκπλαγούμε εάν αποκαλυφθεί ότι μυστικά διαπραγματεύονται την Ακρόπολη, τους Δελφούς, το Δίον, την Ολυμπία και τις Μυκήνες! Δεν θα χρειαστεί ούτε ένας νέος λόρδος Έλγιν ούτε ένας νέος αβά-Φουρμόν για να μεταφέρουν άρον-άρον τον Ερμή του Πραξιτέλη και τις εναπομείνασες Καρυάτιδες στα κατάμεστα από κλεμμένα έργα μουσεία των δανειστών! Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης προσφέρουν γονυπετείς γη και ύδωρ στους τοκογλύφους! Τα μεταφέρουν οι ίδιοι βάζοντας με τα χέρια τους φαρδιές-πλατιές υπογραφές στα μνημόνια! Διέσυραν παγκοσμίως την Ελλάδα και τους Έλληνες με τρόπο πρωτόγνωρο, ανήκουστο και ανήκεστο.  Ενοχοποίησαν και ταπείνωσαν μαζικά ένα λαό με ιστορία για να τον υποτάξουν εκ των έσω στη διεθνή ολιγαρχία του πλούτου. 
 
Ό,τι δεν κατάφεραν οι σιδερόφρακτες μεραρχίες, τα τανκς και τα αεροπλάνα Γερμανών, Άγγλων και Αμερικάνων, ό,τι δεν κατάφεραν οι εκτελέσεις, τα βασανιστήρια, οι εξορίες και οι φυλακές των δωσίλογων και των δικτατόρων, επιτυγχάνεται επί «δημοκρατίας» από μια χούφτα Εφιαλτών νέας κοπής!
Ξύπνα Έλληνα, σήκω Έλληνα, νιώσε Έλληνας, αγωνίσου σαν Έλληνας! Μην περιμένεις ούτε τον Λεωνίδα, ούτε τον Υψηλάντη, ούτε τον Άρη! Πάρε τη σημαία σου, την άσπρη, τη γαλάζια ή την κόκκινη, βγες έξω και πέταξέ τους στη θάλασσα! Για την ιστορία σου, για την αξιοπρέπειά σου, για τα παιδιά σου, για την πατρίδα σου! 
 
Τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να απεκδυθείς τη μασκαράτα του νεοΈλληνα, του βολεψάκια, του αδιάφορου, του καταναλωτή! Τώρα είναι η ώρα να σταθείς στο ύψος του πολίτη και να φωνάξεις ξανά με όλες σου τις δυνάμεις: Αέρααα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου