Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ???

Όταν ένα κράτος, πληρώνει έναν  Μιχαήλ Ταμήλο Τραμπάκουλα για να συμμετέχει σε επιτροπή της Βουλής, φυσικό είναι, μια μέρα να χρεοκοπήσει!…

Ο σωστός τραμπάκουλας, πάντα φροντίζει και εμβολιάζεται, πριν αρχίσει να λέει μαλακίες.
«ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΌΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???»
 
«Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;» Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος πήρε μέρος σε υποεπιτροπή υδατικών πόρων του ελληνικού Κοινοβουλίου! Όπως ακούσαμε, για την συγκεκριμένη επιτροπή...


Οι βουλευτές πληρώνονται μόνο τη μία συνεδρίαση τον μήνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό που θα προκύψουν.
 
Σε βίντεο που πρόβαλε χθες ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο βουλευτής της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλος, μέλος της επιτροπής, εκφράζει τη δυσανασχέτισή του για τις τακτικές συνεδριάσεις επειδή, όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά «η επιτροπή δεν είναι αμειβόμενη»!
 «Πάνω από μια φορά το μήνα δεν έχει νόημα να βρεθούμε. Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;», αναρωτιέται ο βουλευτής!
Η υποεπιτροπή υδατικών πόρων παρακολουθεί, αξιολογεί και αποτυπώνει την κατάσταση των υδατικών πόρων της χώρας, ενώ διερευνά ζητήματα που σχετίζονται με την επάρκειά τους και υποβάλει προτάσεις για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την σοβαρότητα του αντικειμένου. Για τον κ. Ταμήλο ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα είναι …λίγο διαφορετικά.
 
«Δεν είναι εδώ πανεπιστήμιο να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει στο περιβάλλον! Δεν θα καθίσω να μάθω! Όποιος ξέρει, ξέρει… Να καθίσουμε να κάνουμε επιστημονική ανάλυση;», λέει ο βουλευτής Τρικάλων, ο οποίος παραπονιέται και για τις πολλές ώρες που διαρκεί η συνεδρίαση!

Δείτε το βίντεο:

 

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου