Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τεράστια επιτυχία του Μπουτάρ Σκατάρ Πασά!!! Εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με Τατσόπουλο!!!

HYPERCOMODO, αλλά ο χώρος είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΔΕΣ...

Είμαστε άπιαστοι!!! Είμαστε Tsoutsouneros,  με πλήρη συνείδηση και παπαράτσι (δύο ΦΩΤΟ)!!!

Η είδηση αφορά έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς, δικούς μου και κάθε Ελληνικής ανθρωπότητας, αλλά, πάνω απ΄ όλα το καθήκον της ενημέρωσης!!!

Ο πρώην παίχτης του χρηματιστηρίου και πάντα οινοποιός και μέθυσος και νύν δήμαρχος της δυστυχισμένης Θεσσαλονίκης, μετά από τριήμερες και ολονύκτιες σκληρές διαπραγματεύσεις επί ανάκλιντρου, μετά του αρχηγού της αξιωματικής συμπολίτευσης, Τσίπρα του πεντόβολου, εξασφάλισε τη μίσθωση του Τατσόπουλου του πηδηχτικού, από τον «ΚΡΑΤΩ Τ΄ ΑΧΑΜΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΡΙΖΑ» προκειμένου να ενισχύσει... 


Τις δράσεις προώθησης του σεξοτουρισμού, οι οποίες ως γνωστόν αποτελούν αναπτυξιακό πρόγραμμα (έργο) χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  
Έτσι, μετά τα επιτυχημένα πολυπολιτισμικά σεξουαλικά δρώμενα «ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ» και «ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ» συνεπικουρούμενα από πλήθος παρελάσεων με ολόγυμνες λεσβίες και γυμνούς γκέϊ επί ποδηλάτων άνευ σέλας, ο ευφυέστατος δημοτικός άρχων του διαβόλου, με υπομονή και επιμονή, έπεισε τον πεντόβολο Τσίπρα, να του νοικιάσει τον σεξομανή Τατσόπουλο, δια πάσαν σεξουαλική χρήση και πάσαν μαλακίαν!!!

Στόχος είναι πάλι, τα χοντρά πορτοφόλια Τούρκων Οθωμανών και πασάδων, καθώς και οι τσιγκούνηδες αλλά γνωστούς για τη γενναιοδωρία τους, όταν πρόκειται να συμμετάσχουν σε τουριστικά σεξουαλικά όργια και ανωμαλίες, σιωνιστές νεοναζί.

Το νέο έχει διαρρεύσει και ήδη ο Μπουτάρης έχει προπωλήσει τα πρώτα 32.000 εισιτήρια. Όλη η υφήλιος πλέον, περιμένει με αγωνία να δει τις αντοχές του μεγάλου σεξουαλικού αυστραλοπιθήκου της Αφρικής. Εμείς, παρακολουθήσαμε λάθρα τις πρώτες προπονήσεις του, με παρτενέρ τον επίσης υπερδραστήριο Λεβί, ώστε όπως πάντα, να σας εξασφαλίσουμε άμεση και ορίτζιναλ ενημέρωση!!!!

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, Η ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ… ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΟΠΡΙΤΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου