Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Τα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου αποκαλύπτουν πως Γερμανοί και Τούρκοι συμπορεύονται στη Θράκη. Οι Γερμανοί ζητούν την επαναχορήγηση ιθαγένειας σε 50.000 απελαθέντες μουσουλμάνους της Θράκης...

Πρόκειται για ακραία στοιχεία τα οποία το τουρκικό κατστημένο οργάνωσε σε αλυτρωτικά σωματεία με έδρα την ευρύτερη περιοχή της Προύσας, και που σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα μεθοδεύεται η μαζική εισβολή τους στο Ελληνικό έδαφος. Είναι φανερό ότι μια τέτοια εξέλιξη...


Σηματοδοτεί ευθεία γεωπολιτική παρέμβαση με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας, και στο βαθμό που οι ραγιάδες της Αθήνας υποκύψουν σ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες, και θα πυροδοτήσουν ενέργειες ικανε΄ς να δρομολογήσουν και τον εθνικό διαμελισμό.

Οι δυνάμεις κατοχής δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, και η ανοχή των δωσιλόγων της Αθήνας αποκαλύπτει πλέον ανοικτά τον κατάφωρα αντεθνικό τους ρόλο.

Τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να σταματήσουν την πολιτική αμπελοφιλοσοφία και να συναισθανθούν τις κορυφαίες ευθύνες τους απέναντι στα μελλούμενα να συμβούν.

Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να αφυπνιστεί και να ετοιμάζεται για τα χειρότερα, αφού ο εχθρός πλέον δεν βρίσκεται προ των πυλών, αλλά έχει ήδη εισβάλει στη χώρα και οι εφιάλτες συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους την πολιτική εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου