Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ - ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ

Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!...
 
Αιφνίδιος πόλεμος Σταύρου Ψυχάρη - Απόστολου Κακλαμάνη - Εκατέρωθεν υπονοούμενα και απειλές αντάλλαξαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης και ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης.

Ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης πιστός στη γραμμή που έχει διαμορφώσει εδώ και χρόνια είπε μεταξύ άλλων χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ:
«Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας τελείωσε». Η φράση αυτή του Απόστολου Κακλαμάνη... 


Eθωρήθη ότι στρεφόταν εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι δεν κρύβουν τις αρχιγικές τους φιλοδοξίες και αμφισβητούν τον Ευάγγελο Βενιζέλος και, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρήθηκε ιδιαίτερα προσβλητική.
Σήμερα, στην εφημερίδα τα Νέα φιλοξενείται η εξής απάντηση:
Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (τέως, τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω... έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον  απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος,  που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου