Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Φ. Σαχινίδης: «Αν δεν πάρουμε τα χρήματα, καταστρεφόμαστε»... 

Την ανησυχία για την εκταμίευση της δόσης, έπειτα από τη λήψη την Τετάρτη στη Βουλή των επώδυνων μέτρων λιτότητας για τον ελληνικό λαό, εξέφρασε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης.

«Αν δεν πάρουμε τα χρήματα θα καταστραφούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του MEGA Σαββατοκύριακο, απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν διαθέτει πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι το ποσό θα το πάρουμε μέσα στο 2012.
«Δεν έχω πληροφορίες για το ότι θα πάρουμε τη δόση 100%.Εξετάζεται το ενδεχόμενο το ποσό να έρθει τμηματικά». Ο κ. Σαχινίδης δήλωσε επίσης πως... 


«Ορισμένοι πρέπει να δουν αν τους εκφράζει το ΠΑΣΟΚ» και συμπλήρωσε ότι «είμαστε μακριά από τη φράση διαλύεται το ΠΑΣΟΚ»
«Θα μπορούσαμε να είμαστε έξω από τις διαδικασίες και να πετροβολούμε την κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Πάμε τώρα και στα απουδαία... Ποιός τα λέει όλα αυτά??? 

Το αρχιλαμόγιο της διαπλοκής που με την υπογραφή του, κατά την σύμβαση του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων με την JP morgan, το Ελληνικό δημόσιο μπήκε εγγυητής και μάλιστα πήρε τα 950 εκ/μύρια ευρώ από την JP Morgan βάζοντας ενέχυρο τα δάνεια των Ελλήνων!
 
Για αυτό το swap, την τιτλοποίηση των δανείων δηλαδή, η αμοιβή της JP morgan ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια ευρώ! Στο πάρτυ των τιτλοποιήσεων (των στεγαστικών σας δανείων) δεν μπορούσαν να λείψουν οι μεγαλοκαρχαρίες των τραπεζών… ποιοι είναι αυτοί; Η Πειραιώς του Σάλα, Η Eurobank του Λάτση, Η millenium, η Εμπορική, η Ασπίς, η Αττική και τέλος η Εθνική τράπεζα με μια γιγαντιαία τιτλοποίηση που ξεπερνάει τα 15 δις ευρώ!…. Αυτές τις απαιτήσεις, τις έχουν πάρει ξένες τράπεζες στις οποίες πουλήθηκαν οι συμβάσεις των δικών σας δανείων. 

Με απλά λόγια το δικό σας στεγαστικό δάνειο που πήρατε από την alpha bank πχ, τιτλοποιήθηκε και πουλήθηκε στην αγορά, σε μια τράπεζα. Στην οποία πλέον οφείλετε το δάνειο και όχι πια στην alpha. Όλα αυτά, χωρίς να ερωτηθείτε … Την υπογραφή σε αυτές τις τιτλοποιήσεις τις έβαλε το αρχιλαμόγιο της διαπλοκής της οικονομίας Φίλιππος Σαχινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου